Ceday Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 klasik keman çalmaya baslayan birisi icin bir metronom aleti almam lazım da, ne alayım bi yardımcı olsanız :) şööle bi baktım da, digital ve mekanik olmak üzere farklı çeşitler var. hangilerinin kullanımı daha kolaydır, hangisi daha faydalı olur vs vs. hatta bildiginiz direk bi marka model varsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Abi metronom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 al bitanesini işte veya netten arat kesin metronom progrmaı vardır tak tka ses çıkarcak bi tek zaten uyuz olmuşumdur oldum olası metronomlara, bi kez bile metronomla çalışmadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kdmd5fenroU bundan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar