Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saldırı altındayım


Sailor

Öne çıkan mesajlar

Ya resmen saldırı altındayım, Zone Alarm kurulu bende firewall olarak. İçinde yazıyor şu ana kadar şu kadar şey bloklandı diye.. şu anda benimki 400.000'i geçti. ve çok da hızlı artıyor, her 2 saniyede bir blokluyor birşeyleri.. ip leri de farklı farklı oluyor sürekli. hani birisi bana port scan fln çekse diyorum ama o da değil..
yani o kadar da saldırı olur mu? yoksa zone alarm çok mu paranoyak? bi de firewallı kapasam birilerinin biligsayarıma girme olasılığı nedir? (trojan olmadığını varsayarsak)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biraz zordur. saldirilar genelde tarama seklindedir. yani amcam acmisti lame bi program surekli tariyordur belli port araliklarini. bir sekilde dalabilecegi acik trojan portu ve ya benzeri birsey ariyordur.

firewall kullanmiyorum ve makinam hala saglam. sen acik kapi birakmazsan bisey olacagini sanmam. ha biri oturur ozellikle senle ugrasir o zaman durum degisebilir ama dedigin gibiyse onun bunun lamerin isidir. genel biseydir yani.[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

heh bende de öyle doğrusu ama kapalıyken firewall henüz birşey olmuş değil.. :-p geçen ay bir-iki trojan vardı habire hortlayan, sonunda kaybolup gitti benim pc-cillin daha inatçı çıkınca.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayar server olarak göstermek yanlış bir tanımlama.. Herhangi bir portu dinleyen ve bu porttan hizmet veren bir servisiniz çalışıyorsa, siz zaten sunucusunuzdur..

Yani evet, neredeyse tüm windowslar birer sunucu.. Çünkü bilimum saçma şeyleri bind etmiş şekilde dinliyorlar.

Sailor, ya port scandir, ya da DoS. Eğer interneti kullanabiliyorsan, aldırma :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...