Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 12 Playoff 1. Maçı: Türkiye vs. Hırvatistan 11.11.11 @ 21.05

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

cetintas said:

diyeceğimi dedim khelben.
bana karşı millet dilini usturuplu kullansın çünkü ben kimseye hakaret amaçlı saldırmıyorum. kimse de bana hakaret edemez. forumda belli ki ban müessesesi ya da uyarılar ancak 1-2 işini düzgün yapan moderatörler tarafından işletiliyor. şu forumda yediğim hakaretin haddi hesabı yok.

Burada işliyor o müessese.
Sosyal ağlarda paylaş

niye ana avrat küfredeyim? o kadar zavallı mısınız siz yahu?
yazılan bir şey işinize gelmezse oturur yazarsınız,söylersiniz veya alırsınız karşınıza konuşursunuz.
baktınız anlaşamıyorsunuz, tartışmayı kesersiniz.
ana-avrat küfür etmek ne demek?
sizleri muhatap kabul ederek yanlış mı yapıyorum?
gerçekten siz işinize gelmeyen mesajların sahiplerine ana-avrat küfür etme ihtiyacı mı hissediyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Bana ana avrat küfür ediyorlar, bana böyle yapıyorlar diye diye bitiremiyorsun be adam. Yönetimin 1-2 kişiden ibaret olduğunu söylüyorsun, hiçbir şeyi beğenmiyorsun. E git o zaman? Bağladık mı foruma nedir olayın?

Kim seviyor bu adamı ya? Bir tane adam görmedim forumdan "Aaa cetintas kral adam" diyen. Kimle ne zaman konuşsam "Gerçek mi lan bu?" muhabbeti dönüyor.

Ne yüzsüzmüşsün arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:

Bana ana avrat küfür ediyorlar, bana böyle yapıyorlar diye diye bitiremiyorsun be adam. Yönetimin 1-2 kişiden ibaret olduğunu söylüyorsun, hiçbir şeyi beğenmiyorsun. E git o zaman? Bağladık mı foruma nedir olayın?

Kim seviyor bu adamı ya? Bir tane adam görmedim forumdan "Aaa cetintas kral adam" diyen. Kimle ne zaman konuşsam "Gerçek mi lan bu?" muhabbeti dönüyor.

Ne yüzsüzmüşsün arkadaş.

ya sev ya terket !
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

kendiniz söyleyip kendiniz oynamaya alışmışlsınız.
meydan çok boş kalmış futbol topiklerinde.
belli.

Konu çok uzamış, her kısmını okumadım haliyle.

Ama çetintaş'ın şu yazdığı çok doğru, özellikle Fb-Bjk taraftarını tek yakalayıp üstüne gide gide psikolojik olarak linç eden bir Gs'li güruhu var futbol bölümünde.

Buradaki örnekte de görüleceği üzere bu şekilde dellendirilen kişi bölüm banını yiyiyor ve ardından Gs'li sayısı daha da ezici hale geliyor, yani durum kendini tekrarlayan bir sarmala dönüşüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Durup dururken salyalarını akıta akıta fbye saldıran adamlar sonradan kalkıp butthurt falan yazıyor, belli zaten bunların kimler olduğu. kendi kafalarının asıl öyle olduğunun farkında olmadan bir şey söylediğinde hemen antu kafası falan diyip kendilerince laf attıklarını zannediyorlar. ben şahsen cevap vermiyorum, cevap vermesini de önermem kimsenin.
Sosyal ağlarda paylaş

şunu bikaç kere foruma koyup

Myshkin said:

ardından da şunu yazman

Myshkin said:

Durup dururken salyalarını akıta akıta fbye saldıran adamlar sonradan kalkıp butthurt falan yazıyor, belli zaten bunların kimler olduğu. kendi kafalarının asıl öyle olduğunun farkında olmadan bir şey söylediğinde hemen antu kafası falan diyip kendilerince laf attıklarını zannediyorlar. ben şahsen cevap vermiyorum, cevap vermesini de önermem kimsenin.

pek bi komik olmuş ya
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...