cetintas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 al işte, şimdi bu adama ne söylenir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 cetintas said: diyeceğimi dedim khelben. bana karşı millet dilini usturuplu kullansın çünkü ben kimseye hakaret amaçlı saldırmıyorum. kimse de bana hakaret edemez. forumda belli ki ban müessesesi ya da uyarılar ancak 1-2 işini düzgün yapan moderatörler tarafından işletiliyor. şu forumda yediğim hakaretin haddi hesabı yok. Burada işliyor o müessese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 cetintas said: al işte, şimdi bu adama ne söylenir? E yazdığın mesajı birisi sana yazsa bence ana avrat küfredersin bu kadar sinirliysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 niye ana avrat küfredeyim? o kadar zavallı mısınız siz yahu? yazılan bir şey işinize gelmezse oturur yazarsınız,söylersiniz veya alırsınız karşınıza konuşursunuz. baktınız anlaşamıyorsunuz, tartışmayı kesersiniz. ana-avrat küfür etmek ne demek? sizleri muhatap kabul ederek yanlış mı yapıyorum? gerçekten siz işinize gelmeyen mesajların sahiplerine ana-avrat küfür etme ihtiyacı mı hissediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Hayır ben senin yazış tavrından bunu çıkardım, her an birisine sövebilecek gibisin bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Bana ana avrat küfür ediyorlar, bana böyle yapıyorlar diye diye bitiremiyorsun be adam. Yönetimin 1-2 kişiden ibaret olduğunu söylüyorsun, hiçbir şeyi beğenmiyorsun. E git o zaman? Bağladık mı foruma nedir olayın? Kim seviyor bu adamı ya? Bir tane adam görmedim forumdan "Aaa cetintas kral adam" diyen. Kimle ne zaman konuşsam "Gerçek mi lan bu?" muhabbeti dönüyor. Ne yüzsüzmüşsün arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Spidee said: Bana ana avrat küfür ediyorlar, bana böyle yapıyorlar diye diye bitiremiyorsun be adam. Yönetimin 1-2 kişiden ibaret olduğunu söylüyorsun, hiçbir şeyi beğenmiyorsun. E git o zaman? Bağladık mı foruma nedir olayın? Kim seviyor bu adamı ya? Bir tane adam görmedim forumdan "Aaa cetintas kral adam" diyen. Kimle ne zaman konuşsam "Gerçek mi lan bu?" muhabbeti dönüyor. Ne yüzsüzmüşsün arkadaş. ya sev ya terket ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 sakin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 cetintas said: kendiniz söyleyip kendiniz oynamaya alışmışlsınız. meydan çok boş kalmış futbol topiklerinde. belli. Konu çok uzamış, her kısmını okumadım haliyle. Ama çetintaş'ın şu yazdığı çok doğru, özellikle Fb-Bjk taraftarını tek yakalayıp üstüne gide gide psikolojik olarak linç eden bir Gs'li güruhu var futbol bölümünde. Buradaki örnekte de görüleceği üzere bu şekilde dellendirilen kişi bölüm banını yiyiyor ve ardından Gs'li sayısı daha da ezici hale geliyor, yani durum kendini tekrarlayan bir sarmala dönüşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Galatasaray Türkiye'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Durup dururken salyalarını akıta akıta fbye saldıran adamlar sonradan kalkıp butthurt falan yazıyor, belli zaten bunların kimler olduğu. kendi kafalarının asıl öyle olduğunun farkında olmadan bir şey söylediğinde hemen antu kafası falan diyip kendilerince laf attıklarını zannediyorlar. ben şahsen cevap vermiyorum, cevap vermesini de önermem kimsenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 en başından beri bu gerilimi yaratan basındı. şimdi mutluluktan uçuyorlar. sizde kefaller hop! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Khelben said: Galatasaray Türkiye'dir. adsfdafagdsfgdasgdsa tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 DELİRTMEYİN BENİ YAKARIM FLORYAYI!1!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 şunu bikaç kere foruma koyup Myshkin said: ardından da şunu yazman Myshkin said: Durup dururken salyalarını akıta akıta fbye saldıran adamlar sonradan kalkıp butthurt falan yazıyor, belli zaten bunların kimler olduğu. kendi kafalarının asıl öyle olduğunun farkında olmadan bir şey söylediğinde hemen antu kafası falan diyip kendilerince laf attıklarını zannediyorlar. ben şahsen cevap vermiyorum, cevap vermesini de önermem kimsenin. pek bi komik olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ek olarak bölümden gitmesi gerekenleri gsli bjkli fbli ayırmadan uçuruyoruz tahrik edeni de yolluyoruz tahrik olanı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 sdfhljksd bi posta "ezik" yazma rekoru kırıp ardından gelip "bana çok pis küfrediyorlar" diye yakınmak şahane yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 milli takımın sistemi yanlış yabancı bir teknik direktörle ne başarı elde edilmiş şimdiye kadar ki milli takım başarı elde etsin . ben abdullah avcanın milli takımın başını geçmesini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 cavanagh said: şunu bikaç kere foruma koyup ardından da şunu yazman pek bi komik olmuş ya o yazıyı tam olarak da resmi koyduğum adama yazdım zaten. anlayamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Ben bu miskini 2-3 kere şikayet ettim,attığı post silindi kendi silinmedi nasıl oluyorsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Hah gözlerim de tam seni arıyordu, bu başlıkta yazmamıştın bunu iyi oldu burda da dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Meşguldüm bilare anlatırım ben sana neyle meşgul olduğumu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 sıcak sohbetler için ö.m. den bekliyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Kitleyin topiği abi çözümü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 tam kitlicektim şunu yazdın diye vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar