Catzee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 yorumcu olarak mehmet demirkol bi de mert bilmem ne var yine ntv nin yorumcusu bi onları beğeniyorum gerisi çok leş ya, rıdvan da dahil oldu son zamanlarda buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Tatava lafıma bir şey daha ekleyebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ekle ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 yok yok dur ekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 İzliyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her kanalını izledim diyo, başka bi şehirde bir yerel kanala zap yapmamıştır mesela. Duyulmuş görülmüş kanalları izlemiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 kral eklicektim ama sırf senin için eklemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Abi hadi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Gslilerin volkanı ıslıkladılarda volkanın alkıstan sonrası o hareketi başlı başına sebeb zaten rüştü neden ıslıklanmıyordu kafa meselesi tabiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bu arada Volkan'ın kolay bir kurtarışa alkışlanmasının ardından ettiği küfür için savunanlar, zamanında adam gibi adam kalecileri Rüştü'yü de tekme tokat dövmüşlerdi. Artık nasıl yorumlarsanız yorumlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 MEMORIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ben maçtaydım ve olaylar olduğunda bizim kaleye yakındım.. Maç boyunca o küfür ettiği söylenene gs li grup destekledi takımı susmadan , volkanın yaptığı kurtarıştan sonra manidar bir şekilde alkış yapıldı bütün stad tarafında , haklı bir tepkiydi bencede.. Bunun üstüne Volkan dönüp elinde top varken taraftarı alkışladı ,kafasıyla hareketler filan yaptı.. Bu şekilde seyirci ile diyaloğa girersen zaten sinirleri gerilmiş , soğuktan tir tir titreyen seyirciden küfürü yersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 böyle pislik, iğrenç, haysiyetsiz adamlar olduktan sora o tribünlerde volkan keşke çıkıp indireydi 2 3ünü diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 İstanbul seyircisi milli maçı haketmiyor boşuna laga luga etmeyin , seyircinin canı bir yanıyorsa futbolcunun on yanıyor , özellikle gs ın stadında her maç olay her maç olay , maçları atinada oynasak daha rahat oynar futbolcular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 suBzer0 said: Ben maçtaydım ve olaylar olduğunda bizim kaleye yakındım.. Maç boyunca o küfür ettiği söylenene gs li grup destekledi takımı susmadan , volkanın yaptığı kurtarıştan sonra manidar bir şekilde alkış yapıldı bütün stad tarafında , haklı bir tepkiydi bencede.. Bunun üstüne Volkan dönüp elinde top varken taraftarı alkışladı ,kafasıyla hareketler filan yaptı.. Bu şekilde seyirci ile diyaloğa girersen zaten sinirleri gerilmiş , soğuktan tir tir titreyen seyirciden küfürü yersin.. this. bunu giden arkadas da soyledi simdi mactan gelince. alkisli protestoya donup el kol yapinca taraftar gerilmis. alkis protesto da en medeni protestolardan biridir. bunu kaldiramayip sen taraftari gerersen, ustune de agiz dalasina girip kufredersen yaziklar olsun senin sporculuguna arkadas. volkan iste. @mokoko o pankart ultrarezil olsa da bu maca ait birsey degil, yoktu oyle bir pankart stadda. baya eski o. bugun volkanin yaptiklarina kilif arama cabasinin urunu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 valequenta said: milli takim kalecisiysen ve butun milleti temsil ediyorsan, sadece o milli mactaki 90 dakikada adam olupta saygi beklemek yetersiz. sen ezeli rakibine her macta kiciyla basiyla maymun gibi ziplayarak hareketler yaparsan, sonra mekan zaman tanimadan kufur yediginde de aglamicaksin. ben her turlu kufure karsiyim zaten de, bu 'milli takim kalecisine kufur edilmemeli' mantigi alakasiz. oyle bir adamin milli takim kaleicisi olmamasi lazim zaten. Mesela bu mesaja katıldım ben. Kesinlikle küfür etmek tamamen gerizekalıca ve ben Volkan'ın, Emre'nin ettiği küfürü haklı bulmasamda tepkilerini anlayabiliyorum. Takım rezalet zaten, dökülüyor. Ama biraz da valequenta'nın dediği var işte. Bilinçaltı gibi biraz, bu adam rakip takım taraftarlarınca hakikaten sevilmiyor, Rüştü'ye gösterilen saygının onda biri gösterilmiyor bu adama. Doğruya doğru. Bunun dışında maç ne GG'nin, ne Volkan'ın olayı. Ben hayatımda bu kadar kötü oynayan bir takım hakikaten görmedim, rezaletti. Tüm suç Hiddink'indir, gerisi hikaye. Hep bizim overrated olduğumuzdan bahsettik ve kabul ediyorum bunu. Ama bu kadar kötü değiliz, cidden değiliz yani. Ama şu var ki kulüp takımları Avrupa'da birşey yapamıyorken, takımları sadece yabancılar sırtlıyorken, milli takımdan da pek birşey beklememek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Bonjo said: İstanbul seyircisi milli maçı haketmiyor boşuna laga luga etmeyin , seyircinin canı bir yanıyorsa futbolcunun on yanıyor , özellikle gs ın stadında her maç olay her maç olay , maçları atinada oynasak daha rahat oynar futbolcular. Bende bunu anlamıyorum :) Stad GS nin olunca Fenerliler Beşiktaşlılar maça mı giremiyor? Kombineler mi geçerli? Şimdi o tribünde oturan subzero beşiktaşlı değilmiydi? Volkan - Emre gibi ahlaksızlar Hakan Balta gibi keşler Sabri gibi yetenek yoksunları bu milli takımda ne arıyor , bunlardan iyi oyuncu biz neden yetiştiremiyoruz demiyoruzda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 valequenta said: milli takim kalecisiysen ve butun milleti temsil ediyorsan, sadece o milli mactaki 90 dakikada adam olupta saygi beklemek yetersiz. sen ezeli rakibine her macta kiciyla basiyla maymun gibi ziplayarak hareketler yaparsan, sonra mekan zaman tanimadan kufur yediginde de aglamicaksin. ben her turlu kufure karsiyim zaten de, bu 'milli takim kalecisine kufur edilmemeli' mantigi alakasiz. oyle bir adamin milli takim kaleicisi olmamasi lazim zaten. buna butthurt deniyor işte. karşılığını verme yeri milli maç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 nefret ile kuyruk acısı arasındaki farkı anlayana 10 puan. 90 puan da kanaatten gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 sonra anlatırım ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Butthurt değil işte. Bilinçaltı ve adama duyduğun saygı. Dediği gibi milli maç olunca Volkan 90 dakika için melek olmuyor, daha doğrusu en ufak gerginlikte veya geri verilen tepkide taraftarın tepkisi fazla oluyor. Doğru mu kesinlikle değil. Ama gerçek bu. GG'ye kolay kolay kimse küfür etmez herhangi bir stadda, Rüştü olsa, Tolga olsa, Onur olsa küfür yemez. Ama Volkan geri tepki verince insanlar daha fazla tepki veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Volkan o maça Fenerbahçe formasını çıkarıp milli takım formasıyla başlıyor , taraftarda üzerindeki formayı çıkarıp gelecek maça yada defolup gidip evinde izliyecek maçı, Volkana yapılan o hareketin açılımı , taraftarın içindeki ezikliğin milli duygularından daha baskın olmasıdır başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Sotto said: valequenta said: milli takim kalecisiysen ve butun milleti temsil ediyorsan, sadece o milli mactaki 90 dakikada adam olupta saygi beklemek yetersiz. sen ezeli rakibine her macta kiciyla basiyla maymun gibi ziplayarak hareketler yaparsan, sonra mekan zaman tanimadan kufur yediginde de aglamicaksin. ben her turlu kufure karsiyim zaten de, bu 'milli takim kalecisine kufur edilmemeli' mantigi alakasiz. oyle bir adamin milli takim kaleicisi olmamasi lazim zaten. Mesela bu mesaja katıldım ben. Kesinlikle küfür etmek tamamen gerizekalıca ve ben Volkan'ın, Emre'nin ettiği küfürü haklı bulmasamda tepkilerini anlayabiliyorum. Takım rezalet zaten, dökülüyor. Ama biraz da valequenta'nın dediği var işte. Bilinçaltı gibi biraz, bu adam rakip takım taraftarlarınca hakikaten sevilmiyor, Rüştü'ye gösterilen saygının onda biri gösterilmiyor bu adama. Doğruya doğru. Bunun dışında maç ne GG'nin, ne Volkan'ın olayı. Ben hayatımda bu kadar kötü oynayan bir takım hakikaten görmedim, rezaletti. Tüm suç Hiddink'indir, gerisi hikaye. Hep bizim overrated olduğumuzdan bahsettik ve kabul ediyorum bunu. Ama bu kadar kötü değiliz, cidden değiliz yani. Ama şu var ki kulüp takımları Avrupa'da birşey yapamıyorken, takımları sadece yabancılar sırtlıyorken, milli takımdan da pek birşey beklememek lazım... Bende buna katılmıyorum, şuanda ben kendimi bildim bileli en kötü milli takıma sahibiz, açık ara hemde en yeteneksiz en kazma adamlardan kurulu benim gördüğüm milli takım bu. Ona buna yenildiğimiz dönemlerde bile biz oynadık ama kaybettik derdi gasteler çünkü teknik oyuncularımız vardı. Şuanda artık yok, takımda teknik oyuncu sayısı 1 oda Arda bey Biz hala bir Okan Buruk, Oğuz, Hasan Şaş, Hakan Şükür, Ergün Pembe, Abdullah, tugay, bülent korkmaz,Feyyaz, Metin,Sergen ayarında oyuncu yetiştiremeyelim. Sonra çıkalım konuşalım :) Şu kadroda 2 veya 3 oyuncudan fazla şu saydıklarımdan iyi oyuncu var diyebilecek olan varmıdır ? cidden 4 isim sayın diyinki şuan bunlardan daha yetenekliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Alisamiyende sayısız maça çıktı Rüştü. Küfür mü yemiş açın bakın. Savunmayın böyle amatör sporcuları. Hele burda gelip laf altından başka takımlara ezik falan diyip laf çakmayı hiç yapmayın. Baya baya komik oluyorsunuz. Böyle amatörlerden başlayıp, tüm basiretsiz topçulardan da tez kurtulmak dileğiyle. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 tamam ben butthurtim. Volkan gelsin bana sokakta ya da staddan 70 milyonun onunde ana avrat duz gitsin. Sonra ertesi gun milli formayi uzerine gecirdi diye ben ona saygi duyim? Ona da onu oraya getirene de en ufak saygim olmaz. Zaten milli takimdanda sogudum, sogumayan da yoktur herhalde? En buyuk sebepleride bunlar. Balta'nin kotu olmasi, Sabri'nin amatorce hareketleri olmasi, ya da GG nin hatalari degil; bu tip futbolcularin - volkan , emre - milli takimi temsil etmesi en buyuk sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 arda, gökhan töre, nuri şahin, felipe melo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar