küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Abi Milli Takımı Anadolu'ya götürceklerine, Anadolu'yu Milli Takıma getirseler ya. İlla İstanbul ya da Trabzon'da oynayacak futbolcu, yoksa giremez milli takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 öyle bi adam milli takımın kalecisi olmasa kevger olur milli takım dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 SNA1L said: abi gg ye volkana bok atıyosunuzda adamlar kaç yıllık milli oyuncular cok güzel oynadıkları sayısız maç var okadar kredileri olsun nakörlük yani yapılan kötülemek için sırtlan gibi bekliyorlardı zaten gün doğdu onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Myshkin said: Bir oyuncunun kötü olmasından veya tek golden bütün takım demorolize olmaz. Yenilirsin ama 2-1 yenilirsin, dersin ki GG ün hatası yüzünden böyle oldu yoksa alacaktık. Bütün takım dökülüyor, top oynayan bi töre var. Şimdi kalkıp GG yüzünden böyle oldu en büyük etken o diyorsanız benim size söyleyecek başka bir şeyim yok. 3-0 yenilmiş bu takım arkadaş 3-0 yenilmiş. Hala demorolize falan diyorsunuz. Abi dakika 1. 1-0 geridesin... Gökhan o dakikadan sonra yok piyasada. 1 kişi eksik oynuyorsun resmen. Diğerleri de demorolize oldu. Kimse bir halt oynayamadı. Neyse ya, uğraşamayacağım anlatmakla. He GG süperdi. Bir o çalıştı. Tüm takımı sırtladı. GG olmasa 10 yerdik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 şu son dakkalarda küfürleşmeler filan olmuş volkan emre filan. onların capsini bi koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 neyse ya, burda gg'ye volkan'a laf eden adam hamit'e arda'ya egemen'e de laf ediyor ama fenerliler yine kendi oyuncularını kollama peşinde. aynen devam edin siz, 17 vs 1. ccc fb cumhuriyeti ccc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 feneri düşürmessen her şey müstehak bu pislikler futbol mu oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 volkan yetenekli kaleci de milli takima yakismayan bir kaleci. ben bir GSli olarak rahatsiz oluyorum fazlasiyla. Gokhan Gonul bugun hata yapti ama helal olsun adama cani sagolsun . Volkan gibi futbolcularin milli takimda barindirilmasi hata. o olmasa kevger mevger olmayiz, Tolga var ilk alima gelen. Rustu'yu koy hala oynar en az Volkan kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 abdullah avci hayirli olsun neyse. insallah parazitlerden temizlenir futbolumuz topluca. baska turlu duzelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 valla su hareketlerden sonra volkanı kadro dısı bıraksınlar en cok ben sevinirim taraftar haketmiyo volkanı tolga rüstü flnda yapma ya olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Yok, fıdırısyın bu maç ve bu sonuç için beklettirmiş iddianamenin açıklanmasını... Töbe ya, sövücem, yok yere bazı ne idüğü belirsizler yüzünden yörünge gezisi alacağım... Gereksiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 DoruK said: neyse ya, burda gg'ye volkan'a laf eden adam hamit'e arda'ya egemen'e de laf ediyor ama fenerliler yine kendi oyuncularını kollama peşinde. aynen devam edin siz, 17 vs 1. ccc fb cumhuriyeti ccc. forumdan bahsetmiyorsun sanırım 10 postun 9 tanesi gökhan+volkan diğeri hiddink ve oğuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 valequenta said: volkan yetenekli kaleci de milli takima yakismayan bir kaleci. ben bir GSli olarak rahatsiz oluyorum fazlasiyla. Gokhan Gonul bugun hata yapti ama helal olsun adama cani sagolsun . Volkan gibi futbolcularin milli takimda barindirilmasi hata. o olmasa kevger mevger olmayiz, Tolga var ilk alima gelen. Rustu'yu koy hala oynar en az Volkan kadar. +1 Volkan, Emre gibi çirkef, taraftara kfür eden, rakibine saldırıp, takımı 10 kiş bırakan adamları bir daha almayacaksın. Bir kere takımın imajını yerle bir ediyor. Messi olsalar bile almayacaksın, yeri doldurulmayacak kalitede hiçkimse yok zaten şu takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 valequenta said: volkan yetenekli kaleci de milli takima yakismayan bir kaleci. ben bir GSli olarak rahatsiz oluyorum fazlasiyla. Gokhan Gonul bugun hata yapti ama helal olsun adama cani sagolsun . Volkan gibi futbolcularin milli takimda barindirilmasi hata. o olmasa kevger mevger olmayiz, Tolga var ilk alima gelen. Rustu'yu koy hala oynar en az Volkan kadar. valla bende şu küfreden taraftarı yakıştıramıyorum statlara. azcık beyni olsa, atılacak 1 golün bile küçük bi umut yaratıcağını anlarlar da, nerde onlarda o kafa... bu salaklık gslilere özgü diil aslında da, emre ve volkan'a nası bi garezleri varsa, küfrede küfrede geçmiyo. her maçta ya öncesinde ya sonrasında ya maç sırasında bişiler yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 aktiftablet said: Red said: abi ne sabrisi ya.liseli bebe kafasında top oynuyor tiksiniyorum artık adamı izlemekten Ayakta kalan tek adamdı. Gökhan Töre'yle beraber yengilgiyi kabul etmeyen rakibine basan hatta 3 kişiye tek başına bastı her seferinde. ya ahaha. adam şöyle maçlarda sağa sola fazladan koşarak prim yapıyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Myshkin said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 abi şimdi 1 golün umudu falan denmişte volkana kufur edilmese gol mü atıcaktık sdfs sahaya 10 tane taraftar takviyesi yapıp 21 kişi oynasak yine kazanamazdı bu takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 volkan ve emre formasini giydikleri spor kulubunun karakterini guzelce temsil ediyor iste. sasirmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Masquerade said: abdullah avci hayirli olsun neyse. insallah parazitlerden temizlenir futbolumuz topluca. baska turlu duzelmez.avcı gelirse milli takımda fazla dayanamaz oda max 1 yıl sonra ya kovulur yada istifa eder.adam 5 yıldır rahat rahat takılıyo ne taraftar baskısı var nede yönetim. ha gelmesini isterim ama parazitlerden temizleyecek gücü olduğunu sanmıyorum.serveti bir maç oynatmasın yazarlar öldürür avcıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Masquerade said: volkan ve emre formasini giydikleri spor kulubunun karakterini guzelce temsil ediyor iste. sasirmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Arda'nın yaptığı da ayrı terbiyesizlik. Hırvatistan'a gitmeyip, İspanya'da kalmak için bilerek sarı gördü herif. Ceza filan alsa keşke ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 interperez said: aktiftablet said: Red said: abi ne sabrisi ya.liseli bebe kafasında top oynuyor tiksiniyorum artık adamı izlemekten Ayakta kalan tek adamdı. Gökhan Töre'yle beraber yengilgiyi kabul etmeyen rakibine basan hatta 3 kişiye tek başına bastı her seferinde. ya ahaha. adam şöyle maçlarda sağa sola fazladan koşarak prim yapıyor abi. E yapıcak tabi, gayet değerli bi özellik. Şu maçta 4, 5 kişi o kadar koşabilse, top göstermezdik Hırvatistan'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Komple yeni bir takımla çıksa daha iyi milli takım. Bu kadar ezilmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar