Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 12 Playoff 1. Maçı: Türkiye vs. Hırvatistan 11.11.11 @ 21.05

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Myshkin said:

Bir oyuncunun kötü olmasından veya tek golden bütün takım demorolize olmaz. Yenilirsin ama 2-1 yenilirsin, dersin ki GG ün hatası yüzünden böyle oldu yoksa alacaktık.

Bütün takım dökülüyor, top oynayan bi töre var. Şimdi kalkıp GG yüzünden böyle oldu en büyük etken o diyorsanız benim size söyleyecek başka bir şeyim yok. 3-0 yenilmiş bu takım arkadaş 3-0 yenilmiş. Hala demorolize falan diyorsunuz.

Abi dakika 1. 1-0 geridesin... Gökhan o dakikadan sonra yok piyasada. 1 kişi eksik oynuyorsun resmen. Diğerleri de demorolize oldu. Kimse bir halt oynayamadı.

Neyse ya, uğraşamayacağım anlatmakla. He GG süperdi. Bir o çalıştı. Tüm takımı sırtladı. GG olmasa 10 yerdik...
Sosyal ağlarda paylaş

volkan yetenekli kaleci de milli takima yakismayan bir kaleci. ben bir GSli olarak rahatsiz oluyorum fazlasiyla. Gokhan Gonul bugun hata yapti ama helal olsun adama cani sagolsun .

Volkan gibi futbolcularin milli takimda barindirilmasi hata.

o olmasa kevger mevger olmayiz, Tolga var ilk alima gelen. Rustu'yu koy hala oynar en az Volkan kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

neyse ya, burda gg'ye volkan'a laf eden adam hamit'e arda'ya egemen'e de laf ediyor ama fenerliler yine kendi oyuncularını kollama peşinde. aynen devam edin siz, 17 vs 1. ccc fb cumhuriyeti ccc.

forumdan bahsetmiyorsun sanırım 10 postun 9 tanesi gökhan+volkan diğeri hiddink ve oğuz
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

volkan yetenekli kaleci de milli takima yakismayan bir kaleci. ben bir GSli olarak rahatsiz oluyorum fazlasiyla. Gokhan Gonul bugun hata yapti ama helal olsun adama cani sagolsun .

o olmasa kevger mevger olmayiz, Tolga var ilk alima gelen. Rustu'yu koy hala oynar en az Volkan kadar.

+1 Volkan, Emre gibi çirkef, taraftara kfür eden, rakibine saldırıp, takımı 10 kiş bırakan adamları bir daha almayacaksın. Bir kere takımın imajını yerle bir ediyor. Messi olsalar bile almayacaksın, yeri doldurulmayacak kalitede hiçkimse yok zaten şu takımda.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

valla bende şu küfreden taraftarı yakıştıramıyorum statlara. azcık beyni olsa, atılacak 1 golün bile küçük bi umut yaratıcağını anlarlar da, nerde onlarda o kafa...

bu salaklık gslilere özgü diil aslında da, emre ve volkan'a nası bi garezleri varsa, küfrede küfrede geçmiyo. her maçta ya öncesinde ya sonrasında ya maç sırasında bişiler yapıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Red said:

abi ne sabrisi ya.liseli bebe kafasında top oynuyor

tiksiniyorum artık adamı izlemekten

Ayakta kalan tek adamdı. Gökhan Töre'yle beraber yengilgiyi kabul etmeyen rakibine basan hatta 3 kişiye tek başına bastı her seferinde.

ya ahaha. adam şöyle maçlarda sağa sola fazladan koşarak prim yapıyor abi.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

abdullah avci hayirli olsun neyse.
insallah parazitlerden temizlenir futbolumuz topluca. baska turlu duzelmez.
avcı gelirse milli takımda fazla dayanamaz oda max 1 yıl sonra ya kovulur yada istifa eder.adam 5 yıldır rahat rahat takılıyo ne taraftar baskısı var nede yönetim.

ha gelmesini isterim ama parazitlerden temizleyecek gücü olduğunu sanmıyorum.serveti bir maç oynatmasın yazarlar öldürür avcıyı.
Sosyal ağlarda paylaş

interperez said:

aktiftablet said:

Red said:

abi ne sabrisi ya.liseli bebe kafasında top oynuyor

tiksiniyorum artık adamı izlemekten

Ayakta kalan tek adamdı. Gökhan Töre'yle beraber yengilgiyi kabul etmeyen rakibine basan hatta 3 kişiye tek başına bastı her seferinde.

ya ahaha. adam şöyle maçlarda sağa sola fazladan koşarak prim yapıyor abi.

E yapıcak tabi, gayet değerli bi özellik. Şu maçta 4, 5 kişi o kadar koşabilse, top göstermezdik Hırvatistan'a.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...