dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 arkadaş "nefes alamıyorum. burnumda tıkanıklık var" dedi. boğazına tükenmez kalemin tüpü ile yeni delikler açtım. şimdi çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 cambazct said: bu subat tatilinde evime dondugumde olucam sanirim, sag burun deligi %80 tikali dedi doktor, olman gerekli olursan cok rahat edersin sadece 15 gun kotrol altinda olman gerek o kadar ondan sonra hayatin degisicek dedi acaba soyledigi kadar rahatlatiyomu insani... kimse garanti veremez ama muhtemelen fayda görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 benim de sağ tarafta kemik varmış bişey varmış, ameliyat olursan rahat nefes alırsın dedi doktor bugün ameliyattan bişeyden korkmuyorum da şu tampon işi beni de geriyor, zaten nefes alma konusunda takıntılıyım tampon mampon ıyh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 deneyelim o zaman eger denildigi gibi olmazsa istedigim kadar kafa utuleyebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 kozmetik sıkıntısı yoksa, üst solunum yolu enfeksiyonu ve uyku apne sendromu (gece horlama, soluksuz kalma) gibi başka sağlık sorunlarına yol açmıyorsa yani doktorunuza danıştığınızda sorun yok diyorsa müdahale edilmese de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bi de burnundan kıl aldırmayanlar varki, o iki anlamda da en fecisi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 aldırın acımayın arkadaşlarınız varsa onlara da gaz verin aldırsınlar hatta nöbetli çalışıyorum geceleri koğuş şeklinde yatıyoruz işyerinde nöbetleşe ulan horlama değil o ya resmen kükrüyor bazıları aldırın rahatlayın eşiniz dostunuz falan da rahatlasın hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ben kemeri düzelttirmek ve sol delikten nefes alabilmek için oldum burun ameliyatı.. kemer düzeldi, sol delik düzelmedi. bi kereliğine katlanılır ama bi daha mümkün değil olmam. keyfi olarak en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Tampon olayindan bu kadar korkmaniza gerek yok. 3 gun kaliyor zaten max. Sadece bez tampon kullanmayacaklarinin garantisini alin. Bez tampon sikintili. 5 metre sargi bezi sokmasinlar burnunuza. Cidden hayatinizi cook degistiriyor. Uyku uyumuyormusum, oksijensiz yasiyormusum resmen. Ozellikle ameliyattan hemen sonralari direk fark ediyorsunuz. 3 gun rahatsizligi var, aci degil bakin rahatsizlik. 3 gun boyunca grip gibi burnunuz tikali iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Benim hep tıkalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 benim burun deligim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 aramızda burnu olmayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 arakdaş amma deviasyonlu, burnu etli arkadaş varmış.. hoş bende de et var diye gittim doktora "alşerjik seninki" dedi bende saf saf burnumda bir et var ve ben ne yana yatarsam o tarafa kayıyor sanıyordum AHAHAHAH cahil olmak böyle bir şey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ben de fazladan bir delik açtırmıştım burnuma ama kapandı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 erkek adamda delik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 deviasyon yaptırdım bende resmen senelerce sağ tarafımdan az nefes alıyormuşum. tampon mevzusu iğrenç, hele tampon cıktıktan sonra ilk sümkürüşümü hatırlıyorum, ameliyat malzemesi cıktı sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Chemical said: o tampon olayı boktan gerçekten, erken çıkarttırdım ben dayanamayıp, çok high tech tüplerimiz var silikon takıyoruz hiç zor olmuyor eskisi gibi değil dediler, ameliyattan çıktım bi baktım bildiğin akvaryum hortumu geçirmişler deliklere, ben bekliyorum böle dışarı bastıran içi bomboş tüpler falan takıcaklar rahat nefes alıcam benim burnumun içi ameliyattan sonra şişti bi kaç hafta boyunca her hafta o tamponlardan sokup çıkardılar burnuma yok böyle bi acı sdf ha bi de burnumun içindeki ödemi hiç uyuşturucu bişey falan sıkmadan bıçakla kesti kadın hardcore girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar