Sypro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 kim ne vereceğini açıklamış da bizim haberimiz yok? bilgi çalınması dışında kimsenin madur olduğu bir konu yok ki neyi telafi etmek için verecekler oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 şifrelide olsa adamların elinde adın soyadın adresin kredi kartı bilgilerin olduğu için sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 bilgilerimin calinmis olmasi yetmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Forumlar tekrar online hale geldi, şifre değiştiriliyor girmeden. Ben hangi şifreyi kullandığımı hatırlamıyorum tabi. Konuyla ilgili güzel bir düzenleme yapmış biri forumda bir bakın: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2227097 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ad soyad mail ve adres bilgilerimin birileri tarafından biliniyor olması açıkçası benim için hiçbir şey ifade etmiyor. hatta şöyle ki, kargo paketlerinin üzerinde günlerce durup onlarca kişi tarafından zaten görülüyor günlük hayatta. sıkıntı yaratacak kısım şifre ve cc olabilir. şifre bilinse dahi steam account'uma başka bir yerden bağlanamayacaklarından emin olduğuma göre o da sorun değil. o şifreyi başka bir yerde kullanmadığım için başka bir account gidecek gibi bir endişem de yok. geriye kaldı cc. önce varolan şifrelemeyi kısınlar sonra görüşelim demek dışında diyebilecek bir şeyim yok. yani işin özü, free game'e gidecek kadar bir maduriyet görmüyorum. bu demek değil ki p2 verseler oynamam. sadece anlamsız geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar