MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 İstanbul'da dehşet güzel bir yağmur var. Mecidiyeköye gidiyodum. Her yer tıkanmış, trafik felç, geri döndüm. Yürüyüşe çıktım. Yağmur altında yürüdüm, ama muhteşem yağıyor inanamazsınız. İstanbul Sana Aşığım..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin..
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Ben de severim yağmuru, burda ankarada da gece yağmış ama kurumak üzereydi sabah kalktığımda. İyi gelecek o sıcaklardan sonra...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 onbinlerce dolar hasar varmiş , bir sürü yeri su basmiş , alt yapı yetersizliği ortaya çıkmış yine de vazgeçilmio bu şehirden[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin...
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 1 saat 20 dk servis bekledim ne güzel okula gidicektim annem yollamadı sonunda. babam arabayla cıktı zincirlikuyu tarafındaki köprüaltını bilen bilir araba boyu su varmış geri döndü şimdi leventten mecidiyeköye kadar yüricek.. yani berbat durum.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yağmur çamur sux.nefret ederim.[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself.
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Yağmurlu ve soğuk havanın sadece; Bilgisayar Karşısına Oturursunuz Üstünüze bişiler giyerseniz Uşümemek için,Çay alırsınız içersiniz Camlar Buhulanır Böle yağmur tanelerinin sesleri gelir Sadece o olayını Severim ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 koltukta otururken sırtınıza battaniyeyi alırsınız camlar dediğin gibi bugulu olur ısınmak icin sigara yakarsınız onun dumanı odanın havasını dahada güzelleştirir bide loş olucak ortam..(sigara sux o ayrı konu o yüzden tütsü daha iyi :P)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yağmuru severim.. ama usul usul yağacak üstüme hatta akşam vakti olacak.. köşe başında da saksafon çalan bir zenci olsun.. fötr şapkalı olacak gözünde güneş gözlüü. benim deeee benimde üstümde uzun paltom olacak bir sigara yakacam markası lucky strike olacak..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Troil, 07 Ekim 2004 10:29 tarihinde demiş ki: chip metro yokmu metroyadamı bişi olmuş ki ? bilmiorum abi eleman öle takılıyo yani nası gidicek bilmiyorum..[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: RaVena, 07 Ekim 2004 10:22 tarihinde demiş ki: Yağmurlu ve soğuk havanın sadece; Bilgisayar Karşısına Oturursunuz Üstünüze bişiler giyerseniz Uşümemek için,Çay alırsınız içersiniz Camlar Buhulanır Böle yağmur tanelerinin sesleri gelir Sadece o olayını Severim .. Ne bilgisayarı, gir yatağına, yorganını çek üstüne, eline bi kitap al, baş ucundaki sehpayada şöyle sütlü kahvenin dumanı tütsün, arkada camdan pıt pıt yağmur sesleri.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 oha çüş dedim ntv de izledimde harbiden çok yağmış...[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 uhu istanbulu ozledim[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Dolar, çünkü stabil bir para birimi o. Türk Lirası demek böyle büyük miktarlarda bir anlam ifade etmiyor bugünkü değeri yarınkine uymuyor. Ortadaki para büyük olunca uymayan miktar da büyük ve göz ardı edilemez oluyor. Neyse konuyu değiştirmeyelim...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yagmuru severim yagmurda yurumeyi ayrı bi severim[signature][hline]
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ya ben bide bugün ankaraya gitcem gitmesemm i yolda filan kalırmıyım acaba :([signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 motor seferleri iptal olmasın da..[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bilen bilir tam 2 saatte istinyeden armutluya gidebildim zincirlikuyu yolu bele kadar suyla kapli durumda arabalar kaldirimdan gidiyor tek normal gozuken yer ortakoy gibi gozuktu bana[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 anakara yolu temiz mi bilen var mı benim otobüs gece 2 de ama :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bende işe gidemedim, Fulya sular altında bir cıktım sokağa diz boyu su, arabalar yollarda kalmış araçlar geçemiyor... bari beşiktaşa yürüyim ordan dolmuşa atlar levent e ulaşırım dedim... 30 dakka yurudum, yağmurlumun içine geçti su kazak mazak kot herşey sırılsıklam baktım olcak gibi değil geri döndüm... ortalık rezalet nedir bu hal ya... zatüre olmassak iyi...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Feci yağıyor, trafik alt üst oldu.Cinayet işleme oranı %100 artar bugünlerde..[signature][hline]My Honour is My Life
AMO Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Kadikoy tarrafi nasil haberiniz war mi ? Dolmuslar calisiyo mu ?Bu arada vapur rulzzz firtina cikmadikca yagmur camur kar farketmiyo :D [Bu mesaj AMO tarafından 07 Ekim 2004 13:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mix Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 dolmuslar calısıyor onu biliyorum :)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 taksim ne durumda biri sooleyebilir mi?[signature][hline]Silence in the studio!
AMO Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 vallaha bizim okul tunelde burda pek bisey yok normal gibi
Öne çıkan mesajlar