liberal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 TÜm resmi belgelerin olduğu dosyamı, cuzdanı ve external sabit diskle laptop'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 siteye baktım da. lan bunlarım çoğunu öldürsen günah yazmaz be. "evim yanıyor ama gidip eski çirkin ceketimle toplam fiyatı 300-400$ etmeyecek kıçı kırık eski fotoğraf makinesini kurtarırım. çünkü dünyanın gördüğü en gerizekalı adamlardan birisiyim ben" şerefsizim yansın evleri, bunlar içeride kalsın diye evlerine hızlıca girer, çoğunun "en önemli şey listesine almaya gerek görmediği" anahtarlarını alır üstlerine kitlerim. kaç tane temizlersen kâr. hele gerzeğin teki çakmak sigara almış ki. of of.. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Dünyanın bir köşesinde biri sırf evdeki o kemik gözlükler kül olsun diye hipsterların evini ateşe veriyor ve ilk kurtardıkları bu salak aksesuarlar oldugu için tanrıya lanet ediyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 salak turnusolü böyle bişi işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 xunn said: İndirdigin herşey Justin Bieber albümüyse evet. ne indiriyon hacı, sadece 1967 venedik film festivalinde gösterilen sanat filmi mi indiriyon da bulamıyon torrentte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Too mainstream. Ama evet genelde iyi filmler var arşivde, o yüzden arşivliyorum yıllardır zaten. Tekrar tekrar izlemeyi de kaldıran bir bünye var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 =) iyi geleyim sana bi gün o zaman hddyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Gel tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar