NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Keldaşlarım şimdik çok yakın tanıdığım saç ektirdi kafaya herif havaalanı gibiyken kafası bir anda ormanlık oldu ektirmediği yerlerde bile çıkmaya başladı daha ilk seansta. Mezoterapi falan gibi şeylerde yapılıyormuş neyse bu kişiden ilham alarak bende saçlanmaya karar verdim. Daha önceden bir cildiyeciye gittiğimde saçımın bu kadar dökülmesine çok şaşırmıştı bir yığın vitamin falan fişman verdiydi 1ay kadar düzenli kullandığımda çıktıydı sonra tekrar döküldü tabi. Sormak istediğim (tldr) saçımın dökülmesi genetik mi yoksa başka bir sebepten mi olduğunu nasıl öğrenebilirim hangi bölüme gitmeliyim hormon testi mi yaptırmalıyım ne yapmalıyım. Ekstra olarakta bölgesel sakal çıkmıyor ona ne yapmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 salak misiniz olm saci napicaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 kelin merhemi olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 TVde görmüştüm yeni bir her teli enseden alıp tek tek ekme yöntemi çıkarmışlar, saç teli başına 2-3 lira alıyorlarmış baya tuzlu yani ama tutuyormuş saç, onu araştır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 aquila said: salak misiniz olm saci napicaksiniz. http://i.imgur.com/7jnbj.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Valla benim saçlar dökülmeye başladı. Abimin de dökülüyor. Babamda dökülmüş. Dedemde de dökülüyormuş. Bana genetik demeyin arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 kıymetli olan kellik zaten saç herkeste var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Kaede said: kıymetli olan kellik zaten saç herkeste var http://i.imgur.com/080tq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Şu şekilde dökülüyorsa genetiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Şuna baktıkça insanın morali bozuluyor. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 VA'da samurai oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar