Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Deacon said: Genel olarak diyorsan ram'i arttirman daha iyi. Ama yeni ram aliyorsan bi 8 gb tak bari. Normalde 4 gb yeterli olmasi lazim ama kotu programcilik sonucu 2 gb gpu ram + 4 gb system ram yetmeyebiliyor bazen(bkz: bf3).Of of developerların yatacak yeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 abi bu intel falan üşenmiyor, optimize edilmiş komut setleri çıkartıyor sse3, sse4.1 4.2 olsun. ben şu komut setlerini, programını optimize etmek için kullanan tek program pcsx2 gördüm şu ana kadar. amd işlemcilerde felç, intel core 2 duo ve üstünde deli gibi çalışıyor. bütün sebebi ise intelin sse4 desteğinin olduğunu söylüyor developerları. millete hayvan gibi sistem kastırtmak yerine adam gibi bir developer ekibi kursunlar optimizasyon işinden anlayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Lauranas said: jonq said: 4850 var bende gayet High da oynuyorum BF3 ü. 4850 ile nasil high da oynuosun. single sanirim multide imkansiz ben 4870 ile high da oyniyamiorum. gerci islemci e8500 cift cekirdekli ordan kaybediyor olabilirim, islemcin 4 cekirdek falansa kaldirir belki. AMD Phenom x4 965 BE ( 3.4 Ghz ) İlk açtığımda kendi otomatik High yaptı zaten oturup manuel seçmedim ha sonra oynadıkça bir kaç değişiklik yaptım ama gayet rahat oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar