Alcest Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 2 tane pc var biri masaüstü diğeri laptop 10 mb bağlantı var kardeşim laptopu açdımı bişey indirmese bile ben masaüstünden wow falan online hiçbişey oynayamıyorum uydunet kullanıyorum bu arada wireless router aracılığı ile çoğalıyorum bağlantıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 QoS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 kardeşin de bağlantıdan verim alamıyorsa ağı sömüren virüs falan vardır. o değilse öncelik meselesi var belli ki ağda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Download yaparken sorun yok ama sitelere falan girerken yavaş online oyunlarda işkence laptopdada zorlanıo girerken siteleri falan 1 mb olsa tamam dicem 10 mb bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu hortlatıyorum ama hala çözüm bulamadım modeme ulaşamıyorum zaten izin yok diyor netlimiter falanda işe yaramadı virüs falanda yok 10 mb bağlantı laptopda sadece facebook açık ama oyun oynayamıorum yüksek ms den masaüstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 modeme ulaşamamak nasıl oluyo, şifreyi falan mı bilmiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 This feature is not enabled. This feature has not been enabled in your cable modem. Please contact your data services provider for more information about this feature and its availability on the network ulaşamıyorum arayüze scientific atlanta modemin markası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 uydunetin kablosunu sökünce kalkıyormuş engelleme sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar