y1git Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Selam herkese ygs 1 nisanda, lys haziranda ilk 25 bine girmem lazım.Lise sondayım Nasıl yapıcam kardeşinize bir iyilik yapın tavsiyeler verin, çalışamıyorum dikkat eksikliğim var, yok mudur kolay yolu herkes çalış mı diycek şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ne diyelim istiyorsun? otur çalış işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 31i azalt. Unutkanlık yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 cemaate gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
y1git Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 iyi yapanların hepsi çalıştı mı yani,abicim nefret ediyorum ders çalışmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
y1git Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 barnacle said: cemaate gir :D iyi fikir kazanamassam kuyumcuya çırak gircem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
y1git Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 "roket adam" said: 31i azalt. Unutkanlık yapar. deneyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 oturcan çalıscan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 başvuru tarihleri belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 soru çözcen işte, her tarzdan soru türünü görmeye bak, farklı kaynak kullan, soru sayısı günlük vermek istemyorum, herkesin kapasitesi farklıdır, ayrıca çok soru çözmek değil amaç, bol çeşit görmek, ama gene de ortalama 150 diyim. gittikçe sayıyı arttır. sonraaa düzenli ol.proğramlı=) ayrıca deneme çöz ki geliştiğini göresin.(1.5 haftadqa bir) konu çalışmadan asla bir teste bakma,çok yalan olur tüm çalışmaların. aklıma bu kadar geldi şimdilik,kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
y1git Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 pogodi said: başvuru tarihleri belli mi? değil sadece sınav tarihi belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bide dinci yayınlar kullan fem zirve güvender fdd gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 y1git said: Selam herkese ygs 1 nisanda, lys haziranda ilk 25 bine girmem lazım. fransız liseli alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 dediğim doğruysa ki doğrudur mutlaka fenciysen ea ve sözelden de gir sınava eacıysan sözelden de gir hepsine gir işte illa bi yerden 25 bine girersin çok basit bir iş hele bu sınav sisteminde her bölümün ayrı sınavına gidiyosun giriyosun falan hikaye ben çok talihsizce kaçırmıştım hiç sos2 çözmeden sözelde 26300üncü olmuştum bileydim mat2'de çırpıncağıma gider 5 tane sos2 işaretlerdim sonra hayat beni çok başka yerlere attı asddas ben araya okul puanı giriyor sözelden ilk 25bine kırık okul puanıyla giremem demiştim bi yandan da eadan girecek şekilde haızrım ve güveniyorum ama kendime -kötü geçti sorna sınavım- neyse soraa baktım ki 0.3aobp'li okul puanının etkisinin kırıldığı bir puan türü daha varmış ve onda işte 26bininci olmuşum ehueheh gülüyorum napayım çok istediğim en birinci şey değildi artık nasip kısmet dedim geçtim ama çok kolay gerçekten ilk 25 bin olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 şöyle söyleyeyim, eğer kesinlikle çalışamayan kaytarmaya yer arayan bir tipsen. ve kendini biliyorsan. seni o sandalyeye oturtmanın tek yolu sensin. -azım -ıyım -erek ile sorumluluğu başkasına verdiğin an +4 yıl tembellik bonusu geliyor. gerçi 4 yıldan fazla da olabilir daha denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 mod medyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 1- Öncelikle konu eksiğin kalmasın hepsini bitirmeye bak. 2- Ne kadar soru çözersen o kadar farklı tipte soru çeşiti görürsün o yüzden vaktin varsa günde en az 300 soru çöz. 3- Yapamadığın soru tiplerinden biriktir bunları çöz bir müddet sonra bu soru tiplerini kolayca yapamadığını göreceksin. 4- Yapamadığın soru tiplerinde hemen pes etme, bunları bir kağıda yaz odanın bir köşesine gözünün görebileceği bir yere koy ve bir iki gün sonra o soruyu çözebildiğini göreceksin. 5- Konuları tekrar etmeyi unutma, teoride eksik hiç bir yer kalmasın. 6- Hızlı okuma tekniklerini öğren, işine yarayacak. 7- Bahane bulma (yapamıyorum, çalışamıyorum vs..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 konu çalışmayı bırak günde 1 deneme çöz, çözümlerini özümse bir ay kala günde 2 deneme çöz. ilk 10 bin e giremezsen sorun sendedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 çıkmış sorulara çalış abi kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 *lise son konularını okuldan önce bitirmeye çalış *türkiye geneli denemeler olur bi kaç aya -töder,körfez,fem vs.- onlara gir. *varsa bir an önce alttan konuları bitir *dersanedenin tüm imkanlarından yararlan, etüt fln kaçırma, birebir al full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 hep ders çalışamazsın zaten, molanı fln yap yani sıkılmamak için.bi de bu sene kazanamazsan her şey bitmez ama yine de 1 sene daha çalışılır mı diye düşün, gazlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 olm hiç kasma Isparta'ya gel. Süper ortam var 7/24 pati mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 eglencene bak sinavdan sonra yazılırsın bi özel okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ilk 25.000'e girince ne oluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar