Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikan askerlerinin kurbanlık koç vahşeti!

boone

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

suBzer0 said:

Ayrıca yapılan testlerde hayvanın en az aldığı acıyı islami usullere göre kesim şeklinde olduğu saptanmıştır

Tam olarak hangi testler? Kestikten sonra koyunlara mı sormuşlar?

daha önceden kuran'da yazıyomuş zaten testlerle doğrulanmış.bilim yeni yeni o seviyeye çıkabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

kayafa beyzbol sopası ile vurup haha hoh diye eğlenmek ile , sırf kompleksinden ve islam karşıtı görüşlerinden dolayı bu 2 olayı bir tutman acınası..

Sırf islamı savunucam diye kafaya beyzbol sopası vurup eglenen amerikalılar ile hayvanı kesiim derken elini kesebilecek kıvamda ki adamların kestigi kurbanların başında eglenen akan kanın uzerınden atlayan cocukların oldugu bir dünyada oldugumuz gercegini atlamışsın.

O etlerde dagıtılmasa bildigin barbarlık rezalet psikopatlık yapıyor olucagızda allahtan 3-5 fukaranın karnı doyuyor ondan dolayı sevinip memnun oluyorum bayramlarda sadece şu içimi rahatlatıyor evet hala parası olan zengin kurban alıp kesip etleri fakirlere dagıtabilecek düzeyde bir düzen var dünyada en azından diyorum o da olmasa bunu yapanların hepsi igrenç insanlar zaten direk.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Bahreyn'de her katında Amerikan askeri oturan bir apartmanda yaşadım. Aynı gym, çamaşır makinası ortak kullanım olan pek çok şeyi birlikte kullandım.

Tek bildiğim Araplar'dan çok daha fazla insandılar. Burada olay Amerikan askeri, şu bu olmamalı. Mesela Kanada'da vahşice öldürülen Foklar.

Çin'de şu salak Ugg botlar için rakun köpekleri diri diri yüzülerek derileri çıkarılıyor bunu da biliyor musunuz? Bunların hepsi vahşet!
Sosyal ağlarda paylaş

gene konular saçmaya sarmış ya

paparnoz said:

Binlerce sivili çoluk çocuk demeden öldürüyorlarda kurbanlık koçu sopa ile öldürmeleri,gülüp eğlenmelerimi garibinize gidiyor anlam veremedim açıkcası.

Yarın öbürgün maaşları ile gelir çevrenizde ki esnaftan alışveriş yaparlar,amerikan yanlısı vatandaşlarımızda bu askerleri alkışlar,esnafında cebi dolar.

şu kafaların feci hastayısım. bu kesin kolpa solcu kafası ki lcd kafasından 40kat kıyak abi.

Mithat said:

Bununla kurbanın arasında ki farkın sadece işlem bitince bizimkiler et dagıtıyor bunlar dagıtmış mı eti dagıtmamış mı bılmıyorum kadar bir fark oldugu ortada. Bu amerikalıların yaptıgı igrenç, bizim yaptıgımızda bir o kadar igrenç. Can çekişmiyor yaaee bizimkiler demesin şakirtler gelip kafası bile koptuktan sonra koşturan koyunlar görüyoruz hepsi can çekişiyor.

bu tamamen kopmuş bu. sdfsdf.
akıl fikir temenni ediyorum sadece

Jaegerjaquez said:

şurda ki yapılanı haklı çıkarmaya çalışmak için şu vidyodakiler kadar beyin yoksunu olmak lazım heralde

e yani.
Sosyal ağlarda paylaş

"Onların etleri ve kanları asla Allah’a ulaşmaz. Allah’a ulaşacak olan ancak, sizin O’nun için yaptığınız, gösterişten uzak amel ve ibadettir." (Hacc 22/36;37)

"... kendilerine rızık olarak verdiği kurbanlık hayvanlar üzerine belirli günlerde Allah’ın adını ansınlar. Artık onlardan siz de yiyin, yoksula fakire de yedirin." (Hacc 22/28)

islami usullere göre kesimden bahsediyorum , tabiki hayvanı mundar edenler var ona acı çektirenler var.. Ama bu forumda ki islami herşey tü kaka mantığı gerçekten sinir bozucu.. Alaylı laflar ile kişilerin diniyle , inancıyla dalga geçmek çok kötü.. ortada kafasına sope ile vurulan bir canlı var , bunun islam ile ne gibi bir alakası olabilir? Kurban olayını başka şekilde tartışırsın , fakat o insanları kurban keseneler ile aynı kefeye koymak nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

Margarita said:

Ben Bahreyn'de her katında Amerikan askeri oturan bir apartmanda yaşadım. Aynı gym, çamaşır makinası ortak kullanım olan pek çok şeyi birlikte kullandım.

paralı askerler miydi? paralı askerler ise hangi şirketin askerleriydiler?

lan savaşta sorunlu yerlere ne kadar kafadan dumanı tüten, çatlak patlak, bozuk adam varsa onları yolluyorlar şirketler..
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız ben solcu degilim o nolacak? Hatta para neredeyse orda yavşak genelde siyasi fikrini söyleyince en yakın arkadaşları ve özellikle solcu babası tarafından igrenilen bir adamım.

Geçen dönem akp dönemi ben namazda kılarım kurbanda keserim nolucak dedim babama. Kurbanı fakire yardım namazı allaha yakın olmak ıcın degilde dönem akp dönemi diye mi kılıcan diye onaylamak zorunda kaldı adam.

Evet aslında siz beni kale almayın amma pis bir herifmişim lan ben. Bu konuda size hak verdim sövebilirsiniz itiraz etmicem.

Bu arada evet kafamda hala kurban kesen adamlar şu sopalı amerikalılar ile aynı kefede.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Yalnız ben solcu degilim o nolacak? Hatta para neredeyse orda yavşak genelde siyasi fikrini söyleyince en yakın arkadaşları ve özellikle solcu babası tarafından igrenilen bir adamım..

devamını okumadım keza dediğim gibi uçmuş bu yahu. ahahahaha

kimin altında yazıyor o "solcu" lafı? senin mi?
news flash! SENİN ALTINDA YAZMIYORE! lawl

evladım bu kaç? 5 mi? aman tanrım çift görüyor artı bir!

baba uçmuşsun sen ama yea.

kurban dediğin şey hayvanın boynunu hızlıca kesmek gibi bişi. bunu çocuklarınızın önünde yapın ve bunu yaparken de deli gibi sevinin gibi bi saçmalık da yer almıyor dinlerde.

belki pagan dinlerde ama onlar konumuz değil şimdi.

said:
Hatta para neredeyse orda

ha ok anladım. şimdi de dine hakaret etmenin prim olduğu bi dönemde yer alıyorsun diye bu ısrarcı ve manasız tavır. pff o sıkıcı ama ya.
uçmuş hali daha eğlenceliydi.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Margarita said:

paralı askerler miydi? paralı askerler ise hangi şirketin askerleriydiler?

lan savaşta sorunlu yerlere ne kadar kafadan dumanı tüten, çatlak patlak, bozuk adam varsa onları yolluyorlar şirketler..

Bahreyn'deki Amarikan üssünde görev yapan askerler. Evet paralı ama ıraktaki askerler gibi değiller, içlerinde daha önce ırak'ta bulunmuş olanlar da vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Para şuan dine hakaret etmekte degil.

Ayrıca benim dışımda benim gibi düşünen baya insanlar oldugu ortada.

Bu konuda ne sen ne ben daha haklı oldugumuzu ıspatlayabılecek konumdayız o yüzden anca benim açıklamalarıma 'ehehe lcd kafası eheh' yapabiliyorsun anlıyorum fakat ben kendi görüşümü belirttim.

İslami usüle uygun şekilde kesilip acı cektirilmeden kesilen kurbanın fakirlere dagıtımı durumu ortada. Onun dışında herkes elini keseninden eglenen cocuklar durumunun farkında 'kuran-ı kerim' öyle demiyor olabilir ama olan bu. Ben dini degil dini takip edenleri eleştirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Margarita.
Amerikanseverliğe katkılarından ve getirdiğin "ben Bahreyn'de amerikan askerleri ile aynı apartmanda yaşadım,aynı makineleri kullandım. araplardan daha insan adamlar" yaklaşımından dolayı seni şu Leman dergisinin Yılın Laleleri ödülüne aday gösterebilir miyim diye merak ediyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

Buradaki bunca saçma yazılandan tutup ta benim yazdıklarımı alıp ve kıt olan anlayışından, çıkardığın sonuçtan dolayı ben de seni tebrik ederim cidden. Yazdıklarımın sadece bu kısmını değil de tamamını okusaydın bu yapılanı da diğer verdiğim örnekleri de vahşet olarak gördüğümü, tepki verdiğimi anlayabilirdin.

He ayrıca sana batan ne olmuş onu da merak ettim gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

He diyorsunuz ki dini vecibe ile can alınca sorun yok.

SOrun var tabi, fakat ben onu sorgulamıyorum.

Benim demek istediğim niyet, bir müslüman sayko bir niyetle hayvana acı verme niyeti ile zevk için kesmiyor, dini vecibe diyor adam inadığım şey ööyle istiyor ve bu şekilde olayı mantığa bürüyüp manevi bir huzur bularak o hayvanı kesiyor. Ve onu tüketiyor yani hayvanı yiyor onu.

Diğer yanda adam gülerek ve şiddetden keyif alarak o eylemi yapıyor amaç sırf eğlenmek ve öküzce hareket etmek.

İki eylemden hangisi daha akla uygun dersen müslümanın ki derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir önemi yok kimin söylediğinin, pek çoğu bunu kaldırabiliyor hatta bundan hoşlanıyor. Farklı şeyler de ekleyerek abartma istersen.

Mesajlarımı aratarak ben uslubuma dikkat ettikçe bana neler yazdıklarını görebilirsin zaten. Bana haksızca yazdıklarından sonra söylediklerim içerisinde sana ağır gelmiş olan "batma" kelimesi için kusura bakma diyeyim de kapatalım bunu istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...