Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Evet, gariban adamımız o kadar geldi grubuyla konser verdi, hala aynı tshirt. Yazık diyoruz ve yeni bir tshirt çin para topluyoruz. Gönlünüzden ne koparsa artık.[signature][hline]Süpermarkette kekeme bir abimiz gezmektedir, medeni cesareti olmayan bir tip olduğu bellidir.Orta yaşlıdır.Kasa sırası kapılınca. - A a ama ben ben ben ben YAKARIM BURAYI ben ben ben...
Creus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 *2 milyon atar* Abi o her konserde ya bu kırmızıyı yada bunun aynısnın yeşilini giyio hakkaten almak lazım..[signature][hline]And my heart slowly dies It gets lonely and cold She put a hole, through my kevlar soul --- Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
sheref Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 *!eski t-shirtlerinden bikaç tane atar* verin giysin yazıktır :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn |
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 alexi cim onu bunu bilmem.. vincentin iki birasını bi suyunu içtim... :) playlistini de kaptım elindne.... bi tişört bağışlarım artık :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Natural Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 mezarkabul'e lazım giysi,hep aynı hep aynı nerey kadar:-P[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 natural sana da iced earth den başka bi t-shirt lazım:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
Natural Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 var zaten...saymıyım şimdi:)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 başlamışken bi tane de hellhound a alın hehe[signature][hline][b]MetaLLordS member[b]
Dev Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 *!Cebinden magic destesi almak için biriktirdiği 16 milyonu çıkarır ve "helal olsun" diyerekten acıyarak atar*[signature][hline]Efsane kalplerimizde yaşıyor... Ailenizin spamcısı devhochi ölmedi ölmeyecek... [Bu mesaj darth_devhochi tarafından 3 Haziran 1991 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] MetaLLordS Guildmaster
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 bana da alın :-)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 2.550.000TL çıktı valla..[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 abardı bu fakeler de.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ehehhe güzel olmuş da keşke b@b th3 k3nk language ile yazmasaymış[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 çok paranız varsa abna bi tshirt alı be vincentın parası var bikere geçen mephistoda bi apla 2 tane albümünün cdsini aldı anthemanın ne biöçim para vedi 40 milyon fln galiba çok yani. bana para veren yok bana tshirt alın yada siayh polar alın kağşıonlu üzerinde yazısız olsun üşüyorum[signature][hline]hayatımın toz pembe olduğunu sanıyrodum ve çocukca umutlarımla çokda mutlu olmayı beceriyordum teşekkür ederim,hatamı düzletenlere,hayatın asıl rengini hatırlatanlara...
vincent Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 It is really nice that you bought me a t shirt, thanks a lot. I heart that people are warm while my trip in Turkey, but im surprised with this graceful behaviour. :P
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Vincent Papua Yeni Gineli heralde, ilginç bi ingilizcesi var :D[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 //en sondaki smiley i görmemişim sorry bendende :p türkiyedeki insanları gezi sırasında kalpledin? yani? bağrına bastın falanmı ahah zuhaha. komik yaw ahah. [signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst [Bu mesaj kiddo tarafından 05 Ekim 2004 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 look vincent uncle i dont know where are you from or whatis your name im 17 years old and i can speak english verywell i have questions for you how old are you where are you from what is your father's job iam from turkey and my favourite team is fenerbahçe i like swimming reading a lot of books an elephant nice to meet you where did you learn this english from? this is turkish... you know?[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 lo lo vincent...asl? what kind of foot you are? la visınt nerden alıon o gırmzı gömleği banada söle[signature][hline]hayatımın toz pembe olduğunu sanıyrodum ve çocukca umutlarımla çokda mutlu olmayı beceriyordum teşekkür ederim,hatamı düzletenlere,hayatın asıl rengini hatırlatanlara...
vincent Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: DoGMeaT, 05 Ekim 2004 21:43 tarihinde demiş ki:la visınt nerden alıon o gırmzı gömleği banada söle Mahmutpaşadan
Öne çıkan mesajlar