Aiko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 işim acil ve güvenilir kaynak bulamadığımdan bu topic'i açıyorum. http://www.insureandgo.com/ şu siteden,ileri tartihte yapacağım seyahat için seyahat sigortası yaptırmak istiyorum.gidiceğim ülke schengen ülkesi, ispanya. istenen belgelerde, bu belgenin en az 30bin euro teminatlı olması gerekli diyor. siteyi araştırdım fakat buna ilişkin bir yazı bulamadım.bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Medical expenses dediği şey bu mu oluyor yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 evet medical expenses dedikleri şeyi en az 30k euro ya kadar karşılamalı. bu sitede pek bilgi yoksa herhangi bir sigorta şirketinden yaptırabilirsin. online ya da direkt acenteye giderek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Medical Expenses £5,000,000 almaya kalktığım vakit details kısmında bunu görebiliyorum. alabilirim yani burdan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 evet al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 eğer kendi sağlık sigortanız yurtdışı kapsıyorsa ayrıca sigorta yaptırmanıza gerek yok. En azından schengen için bunu diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 schengen için sanırım , ben yaptırdım geçenlerde 1 haftalık yurtdışına çıkarken, 14 15 günlük yaptırmıştım 30tl para verdim aksigortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar