GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 NCSOFT GStar basın konferansı öncesi Lineage serisinin devamını bugün bir basın toplantısı yaparak duyurdular. Oyunun İlk süprizi ismi oldu oyun resmi olarak duyrulmadan önce isminin Lineage Forever olacağı rivayet ediliyordu ama duyuruda gerçek adının Lineage Eternal: Twilight Resistance olacağı belirtildi. Yani Daima Lineage yerine Ebedi Lineage oldu . Oyunun Linegame II güncellemesi değil tamamen yeni bir oyun olduğu ve Lineage I ‘deki gibi izometrik görüntüler olacağı oyun içi görüntülerinden anlaşılıyor, fakat oyun içerisinde “Smart View” seçeneği ile çok farklı açılardan oyunu görebileceğimizide belirtelim. haberin devamı ve oyun içi resimleri ; kaynağın içerisinde kaynak : http://www.oyunhabercisi.com/2011/11/08/lineage-eternal-twilight-resistance-resmi-olarak-aciklandi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Lineage 2 de f2p oluyormuş. http://news.mmosite.com/content/2011-10-12/lineage_2_goes_free_to_play_new_hybrid_business_model_announced.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UxenADDtB80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 muhtesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 inanilmaz gorunuyor oyun, tek sikinti su mouse hareketleri ile saldiri olayi insallah secmeli olur klasik sistem yapabilirim. biraz rahatsiz etti ama gormek ve denemek lazim tabii. bomba olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Bilemedim iyi mi olmuş kötü mü olmuş :S single oyun gibi olmuş çok özellikli değil hemen sıkar gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Diablo tipinde dusunmek lazim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 böyle bir mmo-rpg oyunu benim ağzımın suyunu akıtıyor :D kesinlikle büyük bir merak ile bekliyorum. çok beğendim hem grafikler hem mantık süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Argoel said: Bilemedim iyi mi olmuş kötü mü olmuş :S single oyun gibi olmuş çok özellikli değil hemen sıkar gibime geldi. lineage 1 böyleydi işte köklerine geri dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 diablodan daha güzel görünüyor.. 11:10'a dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Abi single player hack and slash olarak çok muazzam gözüküyor oyun. Fakat MMO elementleri ile ilgili ne yapacaklar merak ediyorum. Bu sisteme güzel bir MMO mantığı oturtulabilirse çok güzel olabilir. Edit: Lineage I mentalitesine geri dönüldü diye tüm sistem ona benzer olmayacaktır heralde. O zamandan bu zamana kadar MMO oyuncularının beklentileri değişti ve gelişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Çok hoşuma gitti benim oyun ya.Citti citti bekliyorum.Oynanabilirlik bakımından Diablo'yla karşılaştırdığımda daha bir çekici geldi bu oyun bana nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 1080p de izlemissinizdir umarim videoyu. grafikler harika. inanilmaz bu be. de gelene kadar bakalim neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Release: 2013 Classlar: Warrior, Elemental Archer ve Mage Lineage3 yani Lineage Eternal yeni nesil bir MMO olarak geldiğini iddia ediyor. Yaptığım incelemeye görede haklı gözüküyor. Yüksek tepmoda geçicek bir mücadele ve hiç bitmeyecek bir savaştan söz ediliyor. Bu yüksek tempo içerisinde ise en önemli şey yardımlaşma olacakmış. Yıkılmış bir köprüden karşıya geçebilmek için arkadaşlarımızla birlikte karşıya kanca fırlatmamız gerekecekmiş. Hatta bazı yüksek yerlere çıkabilmek için arkadaşınızın üstüne basıp çıkabilecekmişsiniz. Bu tempo ve yardımlaşmadan sonra bizi en çok şaşırtan nokta videolarda da gördüğümüz üzere targetın tabla yada mouse ile seçilemiyor oluşu. Bunun anlamı ise benim için net. Oyunculuk yeteneğinin ön plana çıkabileceği bir nokta. Anladığım kadarı ile vuruş yapabilmek için mouse ile açıyı tutturmak gerektiği gibi aynı şekilde size karşı yapılan vuruşlarnda da kaçabilmeniz yada hasarı azaltmanız mümkün olabilecekmiş. Oyunun Diablo klonu olarak algılanmamasını istiyorlar. Ve yeni nesil bir MMO getirdiklerini iddia ediyorlar. Hikayesi, grafikleri, combat sistemi, yardımlaşma zorunluluğu ve söyledikleri gibi ise yüksek temposu ile yeni nesil bir MMO, türünde kült olabilecek bir MMO olabilir. Sıradakiler listesine şimdiden ekledim bende. Gameplay Video: http://www.youtube.com/watch?v=k1Mww0SziIw&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 2013 Oha. unutabilirim simdi, sonra gelince hatirlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Irklarda dark elf varsa gene, ben de varim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Kanuni said: 2013 Oha. unutabilirim simdi, sonra gelince hatirlarim. 2012-2013 demişler aslında dotmmo.com'a fakat ben garanti olsun die 2013 dedim :) edit: wikipedia: release in 2012 Spring Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bu arada oyunla ilgili güzel kaynaklar bulduğumu sanıyorum ama korecem biraz kötü benim google translate deniycem şimdi olur umarım lol: Savaş 'etkileşimli nesnelerin yörüngeleri dinamik açıdan sunulan ve bir fare ile çizmek göre yerleştirilen Sağlayarak mücadele durumlarda çeşitli seçimi ve yaratma dayalı patentli teknolojisi "sürükle becerileri ', tetiklenen eylem Eğlenceli iki katına. Buna ek olarak, 'Akıllı Görünüm' sisteminin en iyi görünümü sağlar oyuncunun durumuna göre, Sonsuz kendi deneyimlerini Lineage canlı drama "yönetmenlik sanatı bir faktör olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Baya iyi gorunuyor bu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Bu degisik sistemleri combat'i falan guzel uygulayabilirlerse akar gibi bu oyun. Orjinallige hasretiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 wizard gameplay efsanevi iyi olmus. ncsoft insallah kivirir bunu da eli yuzu duzgun farkli bir oyun olur mmo piyasasi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Iki senede bu basligi okuruz artik. Hadi guild de kurun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 anlamadığım bişi var bu şimdi mmo mu? yoksa co-op modlu bir hac'n slash tipi bir oyun mu olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 mmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 mmorpg hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar