Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Tolga ile konuştum, Tora'nın da ön çaprazlarmış. En kısa zamanda döner umarım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 BabacumMostors said: ben "inşallah" diyeyim yine cumayı cumartesiye bağlayan gecenin sabahına kadar mesai yaparsam pazar günü yattara olurum.. cuma 22:00 de belli olur dün yazmayı unuttum da cava hatırlattı, GELİYÖRÜ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 tolga said: Tora oldukça uzun bi süre yok,9 ay falan minumum,bağları koptu Bende ayaktan bi operasyon geçirdim 1,5 ay civarı olmıcam,heralde önümüzdeki haftadan sonraki maçları izlemeye gelirim ama haydaa çok geçmiş olsun. hoş olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 haydi güvenç göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 13üz şu anda hallederim gece ya da yarın sabah görev başındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 benim arkadaş hakan geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 cavanagh reyna dreagloth dracos baki scheriff mert viseroy babacum spidee kenshin wishmaster patpoker hakan(wish+1) umut yusuf(cava+1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Kusura bakmayın beyler çok ateşim vardı kalkamadım yataktan bu haftasonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Kondisyon olarak ezildik, ona rağmen 1 fark, ultimate defense açtım garaa dan öğrendiğim, iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 evet nedir,kim kimdi kadrolar,kim yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 cavanagh baki reyna scheriff dreagloth babacum dracos kenshin mert wishmaster viseroy patpoker spidee yusuf(cava+1) umut hakan(wish+1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar