Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 http://www.altmisbir.com/wp-content/uploads/burakyilmaz44.jpg 13 gol oldu galiba ama hala bu adami NIYE MILLI TAKIMA ALINDI BURAKTAN FORVET MI OLUR cemkirmeleri gordum sagda solda. gerci bunu yapan genel de belli bir takim taraftarlari dsad. /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 tr için iyi. yurt dışı için tırt. böyle yığınla oyuncu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ahhaha yığınla var dedi adasyhfuas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 dünyanın en yalan adamı heralde. bayada nefret ediorm adamdan. hem ts'li olmasından hemde lan böyleydinde niye bizde oynamadın. adamı gokhan unal'la takas ettik heralde yaptığımız en kötü şey oldu şimdiye kadar. ama adam bombalıyo resmen şu anda. saygım var ama hiç sevmiyorum. hani adam sürekli bi kendini yere atma kovalıyo. tam bir arif. hay ayrıca bence çok net golcu dencek bi tarafı yok istatistikler dışında. oyun stili tamamen mucadele üstüne kurulu. ole inanılmaz bitirici vuruşları falan yok. ama atıyo işte bi şekilde koşarak ederek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 abi bu kadar gol atan adam varsa yığınla getirsinler yani. maç başına 1 gol atan forveti yok hiç bi takımın. 2 maçta bi gol atınca seviniyoruz, adam 8 maçta 13 gol attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Masquerade said: ahhaha yığınla var dedi adasyhfuas. tr de iyi olup yabancılarla yapılan maçlarda oynayamayan anlamında dedim. anlamada kıtlık var herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Taktik ona uygun yaptılar bundan böyle koy galatasaraya fenere beşiktaşa hayatta bunları yapamaz çünkü taktik farklı orda. Bu adama uygun kadroya oturunca bence iyi oldu fakat yalın yetenek deniliyorsa o kadar abartılcak bir yetenegi yok bu adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 klavyeyi kenara yavasca birak ve sakinles mishkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ben sakinim zaten. ergen triplerinden kurtul bence, kurtulmazsan da umurumda değil şahsen yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 adamın burnu kanıyor yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 abi attıgı goller hep boş beleş goller genelde hani atması gereken golleri atamıyor.ama nerde karambol tarzı gol orda burak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Gerçekten büyük oyuncu Galatasaray'a gelmesini oradan da avrupada boy göstermesini isterim tabi yükselen form grafiğinden birşey kaybetmeyecekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 bu da nası eleştiri abi ya aynısını hakan şükür için az söylemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 olaya şöyle bakalım guiza fenere gelmeden önce kaç tane gol attıydı fenerde kaç gol attı.guiza büyük golcü mü.hayır değil yani bi takım içinde uyum sağlayıp 3-5 gol atınca büyük topcu olunmuyor ya. sonçta sen beşiktaşta fenerde tutunamamış adamsın trabzonda iyi işler yapması kucuk takımın buyuk topcusu işte sdfds.yarın yine fenere transfer et 2 gol atamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 İsterse 55 gol atsın bu sezon, Galatasaray'a istemem ben mesela bu adamı. İğrenç bir herif bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 bir mamadou niang değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 bjkda fenerde tutunamadı diye bişi yok zaten adamda potansiyel vardı, yoksa fener kalkıp bjkdan almazdı sorunlu olduğu söylenen adamı. basbaya kişisel sorunları vardı adamın artık gece hayatı mı şımarıklık mı ne bilmem. istanbul takımlarında tutunamamasının nedeni budur. şenol güneş adam etti burak'ı. hemen her maç gol atan bir adama kötü demeyin lütfen, yok beleş golmüş falanmış. jardel vieri luca toni falan da yalan o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 real madridli nasil messiden nefret eder ama her hafta allaaaam yine mi ya diye izliyorsa rakibinin golcusunu, barcelonali da nasil c.ronaldoyu izleyip nefret etmesine ragmen saygi duyarsa ben de ayni sekilde goruyorum B. Yilmazi. Bizdeyken niye boyleydi demiyorum cunku bazi oyuncular gec olgunlasip sistem oturtuyor. Luca Toni de 28 den sonra patlamisti diye hatirlar gibiyim. Gecen yil balon diyordum ama bu yil daha da iyi adam, balon falan degil, bayagi golcu herif. Ama sevmem ne kendisini ne takimini, o da rekabetten iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Red said: trabzonda iyi işler yapması kucuk takımın buyuk topcusu işte sdfds.yarın yine fenere transfer et 2 gol atamaz Yarın fenere veya başka takıma transfer olsa belki bu kadar atamaz ama yine 2 gol atar. Sonuçta aynı takımlara karşı oynayacak, karşıdakilerin defans anlayışı aynı. Türkiyedeki çoğu takımın defansında problem var, zaten şampiyonlar ligi maçlarında falan direk belli oluyor bu. Örneğin servet de türkiye için harika bir oyuncu mesela ama yurtdışında adamı kevgir ediyorlar. Burak da ligimiz için gayet iyi bir golcü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 buraki iyi tanirim. benim mahalle arkadasim. babasi+amcasi sayesinde antalya sporda tutundu sansina yilmaz vuralda ustune dustu ama burak o zamanlar hic forvet olarak dusunulmedi ya kanatta ya forvet arkasi oynuyordu. yilmaz vural deplasmana goturmezdi buragi gelir bizle halisaha oynardi. hiz filan vardi ama boyle olacagini hic dusunmezdim sahsen. onun sansi selcuk oldu trabzonda. senol gunes hizli bir adam ariyodu ara pasi alacak. oda burak oldu ve iyi tuttu. ayaklarida cok gelisti ama kapali savunmada is yapacak halde degil malesef. zaten kafa olarak hep araya kacmaya endeksli oldugundan geride kabul eden bi defansa anca kafayla filan gol atarki kafada cok iyi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Selam Odeon, Burak'ın kız kardeşini bilirim güzel kızdır. Bitim kadar da sevmem Burak'ı. Belediye maçında sarı kartı varken o formayı çıkartmayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 küheylan said: Selam Odeon, Burak'ın kız kardeşini bilirim güzel kızdır. Bitim kadar da sevmem Burak'ı. Belediye maçında sarı kartı varken o formayı çıkartmayacaktı. post o kadar iyi ki iki kere burda sergilenmesi caizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 jardel ile falan alakaszı ya.burak ciddi kütük bir futbolcu.bence biraz şanslı.yetnek istiyen golleri atamıyor.ama nerde tekmeye kafa sokmalı ayak uzatmalı aradan kaçmalı olay varsa girmeyi biliyor şuan tam bir balon.çöküşüüde yakındır.ben yetneekli oldugunu düşünmüyorum burakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 haters gonna hate.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 aynen hgh türk mantalitesi bence redinki direk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar