Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burak Yılmaz

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

dünyanın en yalan adamı heralde. bayada nefret ediorm adamdan. hem ts'li olmasından hemde lan böyleydinde niye bizde oynamadın. adamı gokhan unal'la takas ettik heralde yaptığımız en kötü şey oldu şimdiye kadar.

ama adam bombalıyo resmen şu anda. saygım var ama hiç sevmiyorum. hani adam sürekli bi kendini yere atma kovalıyo. tam bir arif.

hay ayrıca bence çok net golcu dencek bi tarafı yok istatistikler dışında. oyun stili tamamen mucadele üstüne kurulu. ole inanılmaz bitirici vuruşları falan yok. ama atıyo işte bi şekilde koşarak ederek.
Sosyal ağlarda paylaş

olaya şöyle bakalım

guiza fenere gelmeden önce kaç tane gol attıydı

fenerde kaç gol attı.guiza büyük golcü mü.hayır değil

yani bi takım içinde uyum sağlayıp 3-5 gol atınca büyük topcu olunmuyor ya.

sonçta sen beşiktaşta fenerde tutunamamış adamsın

trabzonda iyi işler yapması kucuk takımın buyuk topcusu işte sdfds.yarın yine fenere transfer et 2 gol atamaz
Sosyal ağlarda paylaş

bjkda fenerde tutunamadı diye bişi yok

zaten adamda potansiyel vardı, yoksa fener kalkıp bjkdan almazdı sorunlu olduğu söylenen adamı. basbaya kişisel sorunları vardı adamın artık gece hayatı mı şımarıklık mı ne bilmem. istanbul takımlarında tutunamamasının nedeni budur. şenol güneş adam etti burak'ı. hemen her maç gol atan bir adama kötü demeyin lütfen, yok beleş golmüş falanmış. jardel vieri luca toni falan da yalan o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

real madridli nasil messiden nefret eder ama her hafta allaaaam yine mi ya diye izliyorsa rakibinin golcusunu, barcelonali da nasil c.ronaldoyu izleyip nefret etmesine ragmen saygi duyarsa ben de ayni sekilde goruyorum B. Yilmazi.

Bizdeyken niye boyleydi demiyorum cunku bazi oyuncular gec olgunlasip sistem oturtuyor. Luca Toni de 28 den sonra patlamisti diye hatirlar gibiyim.

Gecen yil balon diyordum ama bu yil daha da iyi adam, balon falan degil, bayagi golcu herif. Ama sevmem ne kendisini ne takimini, o da rekabetten iste :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

trabzonda iyi işler yapması kucuk takımın buyuk topcusu işte sdfds.yarın yine fenere transfer et 2 gol atamaz

Yarın fenere veya başka takıma transfer olsa belki bu kadar atamaz ama yine 2 gol atar. Sonuçta aynı takımlara karşı oynayacak, karşıdakilerin defans anlayışı aynı. Türkiyedeki çoğu takımın defansında problem var, zaten şampiyonlar ligi maçlarında falan direk belli oluyor bu. Örneğin servet de türkiye için harika bir oyuncu mesela ama yurtdışında adamı kevgir ediyorlar. Burak da ligimiz için gayet iyi bir golcü bence.
Sosyal ağlarda paylaş

buraki iyi tanirim. benim mahalle arkadasim. babasi+amcasi sayesinde antalya sporda tutundu sansina yilmaz vuralda ustune dustu ama burak o zamanlar hic forvet olarak dusunulmedi ya kanatta ya forvet arkasi oynuyordu. yilmaz vural deplasmana goturmezdi buragi gelir bizle halisaha oynardi. hiz filan vardi ama boyle olacagini hic dusunmezdim sahsen.
onun sansi selcuk oldu trabzonda. senol gunes hizli bir adam ariyodu ara pasi alacak. oda burak oldu ve iyi tuttu.
ayaklarida cok gelisti ama kapali savunmada is yapacak halde degil malesef. zaten kafa olarak hep araya kacmaya endeksli oldugundan geride kabul eden bi defansa anca kafayla filan gol atarki kafada cok iyi degil.
Sosyal ağlarda paylaş

jardel ile falan alakaszı ya.burak ciddi kütük bir futbolcu.bence biraz şanslı.yetnek istiyen golleri atamıyor.ama nerde tekmeye kafa sokmalı ayak uzatmalı aradan kaçmalı olay varsa girmeyi biliyor

şuan tam bir balon.çöküşüüde yakındır.ben yetneekli oldugunu düşünmüyorum burakın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...