Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Ya adamlar modernizasyon yapmıyor default kullanıyor diyorsun. Adamlar hem kendilerine özel model ürettiriyor hem de havadan havaya füze modernizasyonu yapmışlar. Hem araştır öğren falan diyorsun hem de daha en teme şeyden haberin yokomuş gibi konuşuyorsun. TÜrk hava kuvvetleri modern bir kuvvet olabilir, ama israil hem modernizasyon olarak hem de sayı olarak daha üstün gözüküyor bariz bir şekilde. F-16 VS F-15 meselesine girmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 http://www.asiagoal.com.hk/figure-photos/silverlit-flyingclub/Picoo%20Z.jpg Ben bununla hepsini alırım aşağıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 bordo berelilere geldi mi lan konu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Myshkin said: Ya adamlar modernizasyon yapmıyor default kullanıyor diyorsun. Adamlar hem kendilerine özel model ürettiriyor hem de havadan havaya füze modernizasyonu yapmışlar. Hem araştır öğren falan diyorsun hem de daha en teme şeyden haberin yokomuş gibi konuşuyorsun. TÜrk hava kuvvetleri modern bir kuvvet olabilir, ama israil hem modernizasyon olarak hem de sayı olarak daha üstün gözüküyor bariz bir şekilde. F-16 VS F-5 meselesine girmiyorum bile. Ben tam anlatamamışım galiba, İsrail'in elinde müthiş bi hava gücü yok derken kötüler demedim ama muhtemel kafa kafayadır hava kuvvetlerindeki uçak sayımız,gücümüz. Yalnız işte bu F-35 muhabbeti belirleyici olur hava kuvveti olayında İsrail F-35 teslimatlarını aldığı gün dersin bizden bariz üstünler diye ama o zamana kadar denk sayılırız İsrail ile, F-35 muhabbeti de baya iyiydi bizim hatta Tai Türkiye'de üreticekti lockheed lisansıyla ama iptal oldu anlaşmalar... Neyse konuyla çok alakasız bişeyi tartışıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 barnacle said: bordo berelilere geldi mi lan konu? 1.5 sayfası var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Link vermek istedim bulamadım. Bizdeki 12 geminin 1 tanesi israrilin tüm donanmasını vurabiliyor. Aynı anda 77 hedefe ateş edebiliyor gemi. Da konu israil vs türkiye değil zaten... Iran düşünsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 RRa said: Link vermek istedim bulamadım. Bizdeki 12 geminin 1 tanesi israrilin tüm donanmasını vurabiliyor. Aynı anda 77 hedefe ateş edebiliyor gemi. nerden link verecektin çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 77 tane roketi aynı anda? Kaç namlusu var böyle bir aletin peki? Bu dediğini Katyuşalar bile atamaz, kaldıki onlarda hedef sistemi yok 60-70 yıllık kilise orgu gibi bişi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 olmiyan birseyin linkini nasil vericekti cok merak ediyorum kücük firkateynimizden bitanesidir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 tv duydum arattım ama bulamadım. bulmayı göstermeyi isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 düz bi gemi alıp üstüne 8-9 tane şundan koyarsanız.. hmm belki :P http://military-vehicle-photos.com.s3.amazonaws.com/3374.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 abi aslında gemilerin güverteye tank koysak, tankların bombalarının önüne de taramalı taksak cıv cıv cıv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 fantezi yapmaya gerek yok, :P takır takır saydırır: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/54/US_Navy_030303-N-3235P-503_A_topside_view_of_the_forward_MK-41_Vertical_Launching_System_%28VLS%29_aboard_the_guided_missile_cruiser_USS_San_Jacinto_%28CG_56%29.jpg/1280px-US_Navy_030303-N-3235P-503_A_topside_view_of_the_forward_MK-41_Vertical_Launching_System_%28VLS%29_aboard_the_guided_missile_cruiser_USS_San_Jacinto_%28CG_56%29.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 eh u.s. navy olunca söz konusu denizaltıları tek geçerim ya. Adamları yeryüzünden silsen deniz altından dünyayı 2ye bölecek kadar silah güçleri kalıyor yine. Şaka maka türkiyede de denizden denize füze botlar var da onların kapasiteleri ve becerileriyle ilgili bir rapor falan görmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 gerçi eski bir bilgi... Deniz Kuvvetleri - 4 Barbaros (Meko tipi) firkateyn, 4 Yavuz (MEKO) firkateyn, 8 Gaziantep (Oliver Perry sınıfı) firkateyn, 4 Tepe (Knox sınıfı) firkateyn, 6 Burak (d'Orves sınıfı) firkateyn olmak üzere toplam 26 firkateyn, - 8 Doğan sınıfı, 4 Kılıç, 2 Yıldız, 8 Kartal sınıfı olmak üzere toplam 22 Hücumbot, - 1 Aydın, 5 Silifke, 6 Karamürsel, 5 Edincik, 4 Foça tipi Mayın Arama Gemisi, - 6 Atılay (1200), 4 Preveze (1400), 4 Gür (1400) tipi toplam 14 denizaltı. - 9 C-235 Deniz Keşif Uçağı - 14 AB-212 Deniz Helikopteri - 7 S-70B Deniz Taarruz Helikopteri - Toplam 107 adet sahil muhafaza gemisi - Toplam 50 çıkarma gemisi ve botu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 lol şimdi baktım israilde 6 denizlatı varmış edit: hatta çok özürdilerim bizim tartiştiğimiz şeyi rakamlarla habertürk vermiş işte rakamlar: Nüfus: Türkiye 79 milyon, israil:7.5 milyon Asker sayısı:Türkiye 650 bin, israil:187 bin Uçak:Türkiye: 1940, israil:1964 Karaya konuşlu silah: Türkiye: 70 bin, israil:3 bin Gemi sayısı:Türkiye: 265, israil:65 Denizaltı: Türkiye: 16 , israil:6 Tank: Türkiye:3000, israil: 3600 tabi teknoloji gözardı edilerek sadece rakamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 denizaltı iyidir ya akdenizdeki en güçlü denizaltı filosu türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Israil ordusunun yarısı kadın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 AHAHAHH HABERTÜRK GOOGLE FIGHT YAPMIŞ LAN HAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 bayram bitişi alıyoruz israili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 http://www.googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=israel&word2=turkey koduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Şimdi yola çıksak sabah kavurmayı Tel-Aviv'de yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Asgard said: denizaltı iyidir ya akdenizdeki en güçlü denizaltı filosu türkiyede bi normal denizalti sahibi olmak var bide nükleer baslik tasiyabilen son teknoloji denizalti neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Nükleer denizaltı dediğimiz nükleer enerji kullanan değil mi? Başlık taşıyanı ayrı mı bunun? Bider işte nükleer taşısa nolur, ha deyince atamazsın onu 2011 yılında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar