Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Selamlar, Neden bilmiyorum, quicktime kurulumu sırasında makinem hata veriyor ve kuramıyorum. Defalarca farklı yerlerden indirdim ama beceremedim. Quictime hariç .mov uzantılı dosyaları oynatabilecek bir player arıyorum. Teşekkürler.
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 yok galba ama umarım vardır.[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 .mov uzantılı olması bir şey ifade etmiyor. tıpkı avi gibi. elindeki .mov uzantılı movie'ler şayet quicktime codec'li movie'lerse quicktime'ı kurmaktan başka çaren yok.
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 bende kuramıyorum :(.. mavi mavi setup ekranında kalıyo :([hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 yanlıs hatırlamıyorsam wmplayer 'ın .mov için bi plug in mi deniyo ne deniyorsa artık bir şeyi vardı[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
deviL Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 wm playerin oyle official bi plug-in i olsaydi otomatik download ederdi saniyorum .mov calmaya calistiginda.
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Evet 3rd party bişi olabilir. Yanlız .mov ları .avi'ye yada .mpg e çeviren programlar var. Yahoo'da mov to avi yada mov to mpg diye aratırsan bikaç program bulabilirsin. Ben dos programı bulmuştum bayağıda iyi çeviriodu valla. EK: Şimdi diceksin mov'dan avi'ye çevirebiliosa neden oynatamıo. Bilmiorum :D [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 16 May 2003 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Real Player'ın mov plug-in'i varmış. Yüklerken plugin'in çalışması için quicktime'ın yüklü olması lazım diyor. Ben quicktime yükledikten sonra hata oluşuyor ve quicktime çalışıyordu. Baktım real player plug-in'i çalıştı sonra. Bu sefer de sesler görüntüden sonra geliyor. E ben zaten indirdiğim konser kayıtlarını, bootleg'leri falan izlicektim, ne anladık ses ve görüntü alakasızsa.
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Windows Media Player 9.0 var bende açıyor movları falan.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Predator peki sende quicktime yüklümü ? Neden soruyorum çünkü ben XP'yi yeni yükledim, quicktime yüklü değil ve Windows Media Player 9.0'ıda dün yükledim. Mov uzantılı birşey açmıyor hata veriyor. [Bu mesaj Catscratch tarafından 16 May 2003 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mirage şunu bi denesene sen. http://www.divx-digest.com/articles/mov2divx.html[hline]This Cat Scratches Free.
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 3 mesaj arka arkaya olacak ama napim :D Şimdi bu çevirici programlar quicktime'in yüklü olmasını istio. Aslında tam olarak programın deil programın kullandığı dll'lerin registered olmasını istio. Program kurulurken register edio bazı dll'lerini işte quicktime codec'i budur diye. Dostanda olsa windows bazlı da olsa çeviricilerde bu codec'i arıolar ve kullanıolar. Daha demin yükledim quicktime ve mov2avi.exe dos programını çalıştırdım. Çok güzel çevirio valla ufak kalite farkı olsada. Yanlız ses hakkında emin değilim. Quicktime'ın sample.mov'unu çevirdim aviye ve ses çıkmadı. Quicktime'ında mov dosyalarında sesleri korumalı kullandığıda bilinen bir gerçek. Onunda çözümü var gerçi ayrı bir programı var ama kasmaya değmez herhalde bu kadar. Bence sen windows ile olan problemini çöz :D[hline]This Cat Scratches Free.
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Bende quicktime yüklü fakat yüklü olmadan öncede çaçıyordu. Şayet ben bilgisayarcıdan aldığım için codec dolu bir cd den yüklemiştim media playerı o yüzdende olabilir.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Büyük ihtimal öyledir çünkü quicktime yüklesen bile normalde media player açmaz mov'ları.[hline]This Cat Scratches Free.
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Selamalr Arkadaşlar; Bu konu bernim de kafamı kurcalıyordu. Sanırım bir çözüm buldum. Umarım işe yarar: http://home.hccnet.nl/h.edskes/mirror.htm ardesine bir bakın. Aslen KaZaA Lite yansısı burası; bununla beraber QuickTime Alternative adlı bir programı da barındırıyor. Gözüme çarptığı anda hemen indirdim. Henüz deneme fırsatım olmadı; umarım çalışır. Bu aralar yavaş açılabilir. Malum, internet bağlantılarımız büyük bir darbe aldı.[hline]HeadShot..!
Öne çıkan mesajlar