karabocek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hayırlı teskereler :)[signature][hline]Azimle sıçan taşı deldiği gibi avrupa birliğinede girebiler.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 oh be sonudna patiick fm e bold tagsiz mesaj atilmicak :P tez git tez gel[signature][hline]Silence in the studio!
Mix Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hayırlı teskereler :)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hayırlı teskereler Llamacan. Hadi bakalım sağlam git, sağlam dön.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 tez gidip gelirsin inşallah yolun açık olsun[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 enee LIama askere mi gidiyor? üle nie dimedin dün bana gideceğini, bi kutlama yapardık. Güle güle git, güle güle gel.. gelince hikayelerini bol bol dinleriz artık. şimdiden merak ettim :)= Hadi hayırlısı olsun, hayırlı teskereler.. *! peşinden su döker *
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 kendine çok dikkat et seko :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hayırlı teskereler helal olsun bak bu kadar helallik aldın sırtın yere gelmez ;)[signature][hline]In Flames We Trust
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Helal olsun.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 iyi git iyi gel :) özliycez.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hayirli teskereler... Askerlik dedigin 15 ay yapilir lol :)[signature][hline]inanilmaz olana inan....
che Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 helal olsun kardess hayırlı teskereler!...[signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hayırlı teskereler..[signature][hline]My Honour is My Life
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 muhtemelen tokat'ta suan, kimbilir kac ay sonra paticike girebildiginde muhtemelen de ilk arama yapıp bakacagı topic burası olacaktır; "geldim" başlıklı açacagı topicten once[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni
sheref Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 *!hakkını helal eder * hayırlı teskereler :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator |
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 helal olsun? (sanki çok var ya :D)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice]
nuki Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 küle küle[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
Öne çıkan mesajlar