benjani Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?27,5907725 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 napae said: Play var bi de play iyi ya yan yatırınca asansör cagırma şeysi oluyo fln cok amaçlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 barkod dövme duyunca aklıma şu gelir hep. http://markl.hyperrealm.com/lego/8479-large.jpg barkodunuzu okutup kamyona yükleyesim gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 shadowart var sanırım orda yaptırdı bi arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ''Ben önüme gelene dövme yapmam, sorarım nedenini taşımasını istediği manayı, ondan sonra mantıklı bulursam işlerim sanatımı '' gibisinden bir şeyler söyleyen bi dövme ustası vardı (/çalışmaları mükemmel ötesi) Beyoğlu ya da İstiklal tarafında bilen varsa onun ismini söylesin arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Fin said: shadowart var sanırım orda yaptırdı bi arkadaş tam olarak nerde biliyormusun, google' dan arattım ama bişi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 sen adamin adini ver biz bulur döveriz bi sekilde.icin rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 kozalak said: sen adamin adini ver biz bulur döveriz bi sekilde.icin rahat olsun. Necati Baldudak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 beyler toplanin, baldudaktan tatmaya gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 al yanaktan opmeye, bal dudaktan tatmaya gidiyoruz haydii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Geez said: Fin said: shadowart var sanırım orda yaptırdı bi arkadaş tam olarak nerde biliyormusun, google' dan arattım ama bişi bulamadım. facebook sayfası bu http://www.facebook.com/shadowart?sk=wall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Kadıköy tam rexx sinemasının karşısında golden arrow var barış dövmecisi güzelde dövme yapar düşünebilirsin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Letsgetthesunshine said: ''Ben önüme gelene dövme yapmam, sorarım nedenini taşımasını istediği manayı, ondan sonra mantıklı bulursam işlerim sanatımı '' gibisinden bir şeyler söyleyen bi dövme ustası vardı (/çalışmaları mükemmel ötesi) Beyoğlu ya da İstiklal tarafında bilen varsa onun ismini söylesin arkadaşa.şu masalsıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Benim Beşiktaş'ta yaptırdığım bir dövmeci var; Eagle tattoo. Ona da bakabilirsin. En son kulağıma yaptırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Ben merak ettim kral nasıl duruyor kulağında, bir paylaşım yapabilir miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 balon said: Ben merak ettim kral nasıl duruyor kulağında, bir paylaşım yapabilir miyiz ? ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 tek bi kulağında var di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 kulak dövmesi çok kötüymüş evlerden ırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Bir bütün olarak göremediğiniz için kötü görülebilir size, küçücük bir parçadan bir şey anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 yok ya bildiğin süper kötü bişiymiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Offf ne yapıyım ya, size kötü geliyorsa. Ben beğeniyorum yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 sildirt bence ya.. ıwwww midem kalktı gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 bütün derken.kulağı ve dövmeyi görüyoruz yeterli sakızlardan cıkan dövmeler gibi durmuş.sürekli gözüken bir bölgede bu kadar gelişi güzel saçma bi dövmeyi kalıcı taşımak olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 çok başarısız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar