Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 yanlız site ultimaturkey.com değil ultimaturkey.net :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Arkadaşlar..ilk mesaja bakın ve nasıl buraya geldik dumur olun! Ve onu bunu "dinsizlikle" suçlayıp işi bu noktaya getirenler! Utanın kendinizden böyle bir tartışmaya yol açtığınız için![signature][hline]BurN BabY BurN!
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Roxside Serverı bugun hiç kapanmadı : Vak'a ül Hayret --------------------------------- auhauahaushfsuaf :D[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Düş sokağı sakinleri tartışma topiki..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: KaMoNJuK, 05 Ekim 2004 17:49 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 05 Ekim 2004 15:23 tarihinde demiş ki: said: wildpervert, 05 Ekim 2004 09:58 tarihinde demiş ki: çok gusel bulmuş hiçde bi dalga geçme falan yok yazık ne kadar basit düşünüyosunuz bazı şeyleri yada laf olsun diye konuşuyosunuz.. Basit düşünmek başka birşey değil. Birkaç insan (aslında birkaç değil milyonlarca) kendilerini dinin koruyucusu falan zannediyor. Bırakın abi, tanrının gücü yetmez mi kendini korumaya? Eğer bir tanrıya inanıyorsanız, dini ona bırakın, kendine dil uzatanı da, inanmayanı da o cezalandırmayacak mı sonunda? Bu arada çok güzel olmuş bence, yapanın eline sağlık :) Dinsiz birinin böyle bir konuda yorum yapması cok saçma :) )sana ne milletin dininden senin bu konulardan konuşmaya hakkın yok hem müslümanlıkta tanrı diye birşey yoktur . tmm ALLAH vardır oda sana akıl fikir versin *!Soslu fıstık atar*[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Düş sokağı sakinleri tartışma topiki..
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Ostard : Hayvan-ül Ebabil bu da güsel olmuş ama açıkçası ben ona çok daha güsel bi isim takmıştım:) Backpack : Tarrake Begging : Yawşak-ül Rezil Brittain : Mekke Crim : Cenabet Pig : Cenabet-i hayvanat-ül bokiyye OooOOooOOoooO : Eşhe-dü en laaa AAaaAAaAAaAAaaAAaAaA .. birbirinden ayırmak haksızlık olur aslında..baya uğraşmış adamlar:)[signature][hline]BurN BabY BurN!
Spexy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Penthesilea, 05 Ekim 2004 20:22 tarihinde demiş ki: P.S. www.tdk.gov.tr den tanrı nın açıklamasını oku. Eğer Allah tanrı değilse, açıktan açığa reddediyorsun İslamı. Eğer sadece konuşmuş olmak için böyle bir yazı yazdıysan, seni allahına havale ediyorum. sonuna kadar haklı allah arapcadır tanrıda öztürkceden gelmektedir hatta orhun hitabelerinde Tengri gecmektedir tanrının bir sürü adı vardır. Ve eger türkceye saygı varsa arapcayı degil tanrıyı kullanmalıyız ne yazıkki ben de genelde allah die hitab ediom Bu arada sanırım ben crim oldum gidiim dus yapıım :)[signature][hline]:)))))
Spexy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Rewendor, 05 Ekim 2004 20:40 tarihinde demiş ki: said: KaMoNJuK, 05 Ekim 2004 17:49 tarihinde demiş ki: Dinsiz birinin böyle bir konuda yorum yapması cok saçma :) )sana ne milletin dininden senin bu konulardan konuşmaya hakkın yok hem müslümanlıkta tanrı diye birşey yoktur . tmm ALLAH vardır oda sana akıl fikir versin Kimseyi dinsizlikle veya dini seçimiyle suçlayıp bu konuda bilgi sahibi olmadan yorum yapamazsın bu biiir... İkincisi bu konularda herkesin konuşmaya hakkı vardır. Eğer yobazlıktan bir nebze kafanı kaldırırsan her önüne gelen şeyi "Allah büyüktür, yapar. Konuşmak haramdır" demeyi bırakır o kadar sevdiğin ve inandığın tanrının bunu nasıl yaptığını görür belki bu sayede ona daha çok hayran olursun. Ama sen kalkmış böyle 1200lü yıllar kafasıyla konuşup insanları bir de afaroz ediyorsun. Sonra da kendini "hoşgörü dini" olan İslam'la bağdaştırıyorsun öyle mi? Son olarak da İslam'da Tanrı vardır. Tanrı kelimesi "yaratıcı güç" anlamına gelir, herhangi bir dindeki ilah anlamına gelir, bahsedildiği duruma göre Allah için de kullanılır, Zeus için de, Göktengri için de. Arapça karşılığı "Al İlah" olmakla beraber zamanla birleşmiş ve Allah olmuştur. Allah islama has bir kelime değildir. İslamdan önce de bazı kabileler tanrılarına, hatta çok tanrılı dinlerinde de baş tanrılarına Allah ismini vermişler, fakat sonra bu kelime İslam ile özdeşleşmiştir. İslam'a göre tek tanrı Allahtır. Yani Allah bir özel isimken Tanrı onun gücünü, niteliğini simgeler. Ahmet ve İnsan gibi bağdaştırabiliriz. Tanrı demenin de öztürkçe kullanmak dışında Allah demekten bir farkı yoktur. Zaten biraz olsun Kur'an okursan Allah'ın bağışlayıcılığını ve "kendisine bir adım atana bin adımla yaklaştığını" öğrenirsin. Yani o kadar güçlü bir yaratıcı senin amacını ve iyi niyetini anladıktan sonra eğer dediğin gibi "günah olsaydı" bile (ki alakası yoktur) herhalde iyi amaçla yapıldığını görmeyi bilirdi değil mi? Bilmeden etmeden kulaktan dolma müslümanlık taslamayalım insanlara. Her önümüze geleni dine saldırı algılayıp saldırıya geçmeyelim. Biraz ılımlı olup savunulan dinin hoşgörü dini olduğunu bilelim. Kısaca Allah'ın kime akıl fikir vermesi gerektiği ortada. Sen dururken Penth bekler heralde biraz? +1 dende öte En dogru biçimde anlatmışsın[signature][hline]:)))))
Mix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 gerçekten tebrik ediyorum bir konu bu kadar güzel saptırılabilir[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 kesinlikle.[signature][hline]BurN BabY BurN!
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ya allah'ı kuranı neden alet edıyorsun olaya onu anlamaııyorum..[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 mix..sana sabır diliyorum güsel kardeşim.. Umarım bu bölümü bir an önce kitlerler de bu saçma tartışma sona erer..Bu ülkede yaşamaktan daha fazla nefret etmek istemiyorum![signature][hline]BurN BabY BurN!
Mix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ben münafık dinsiz allahsız kitapsız bi insanım bu komik yazıyı başka bir forumdan kopyalayıp buraya yapıstırdıgım için. varmak istediginiz nokta bu mudur?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ehehhe kaş yapıcam derken göz çıkardınız , hede hödö derken mix' i dinden soğuttunuz..HEPİNİZ YANACAKSINIZ :D[signature][hline]BurN BabY BurN! [Bu mesaj AngeLinFirE tarafından 05 Ekim 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: AngeLinFirE, 05 Ekim 2004 22:59 tarihinde demiş ki: ehehhe kaş yapıcam derken göz çıkardınız , hede hödö derken mix' i dinden soğuttunuz..HEPİNİZ YANACAKSINIZ :D muhauhau :D ama en güzeli in sanct ylem (bölemi yazılıyodu)[signature][hline]In Flames We Trust
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: -Mix- Spellbook: Kuranı Kerim ve Meali buna öldüm[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Hheeuheuhe Çok Güzel :D ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 bence hepsi cok guzel adamlar kasmıs yapmıs vallahı[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bence bu insanları koruma altına almak lazım..Bu yaratıcılık herkese nasip olmaz:D Gerçi türklerin çoğunda war bu.."türklerin uo diyalogları" nı okumuştum.İnanılmazdı.RP ancak bu kadar dewe edilebilir:)[signature][hline]BurN BabY BurN!
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 KİTLEYİN ŞU SAÇMA KONUYUU!!![signature][hline]
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konu saçma değil aslında eğlenmek isteyene iyi bi araç ancak konunun şanssızlığı hep saçma adamların kendini okuması olmuş. Kitlenmesi dileğiyle..[signature][hline]Charles Rhadamantis [Bu mesaj CraftedbyMalibu tarafından 06 Ekim 2004 07:55 tarihinde değiştirilmiştir]
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Penthesilea, 05 Ekim 2004 20:22 tarihinde demiş ki: said: KaMoNJuK, 05 Ekim 2004 17:49 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 05 Ekim 2004 15:23 tarihinde demiş ki: said: wildpervert, 05 Ekim 2004 09:58 tarihinde demiş ki: çok gusel bulmuş hiçde bi dalga geçme falan yok yazık ne kadar basit düşünüyosunuz bazı şeyleri yada laf olsun diye konuşuyosunuz.. Basit düşünmek başka birşey değil. Birkaç insan (aslında birkaç değil milyonlarca) kendilerini dinin koruyucusu falan zannediyor. Bırakın abi, tanrının gücü yetmez mi kendini korumaya? Eğer bir tanrıya inanıyorsanız, dini ona bırakın, kendine dil uzatanı da, inanmayanı da o cezalandırmayacak mı sonunda? Bu arada çok güzel olmuş bence, yapanın eline sağlık :) Dinsiz birinin böyle bir konuda yorum yapması cok saçma :) )sana ne milletin dininden senin bu konulardan konuşmaya hakkın yok hem müslümanlıkta tanrı diye birşey yoktur . tmm ALLAH vardır oda sana akıl fikir versin Seninkini bölüştürmüş heralde bize, idare ederim onla. P.S. www.tdk.gov.tr den tanrı nın açıklamasını oku. Eğer Allah tanrı değilse, açıktan açığa reddediyorsun İslamı. Eğer sadece konuşmuş olmak için böyle bir yazı yazdıysan, seni allahına havale ediyorum. Al işte Bu tür konulara deil tdk kralı gelse değiştiremez bu islamiyete göre böyle cünkü tanrı ismi verilerek bir cok dinde baska seylere tapılıyor ama allah ın 99 isminde tanrı yoktur bilmediğin konularda konuşma benim konuşmamıda istemiosan saçma sapan din hakkında biliomuş gibi yorum yapma tmm mı[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Rewendor, 05 Ekim 2004 20:40 tarihinde demiş ki: said: KaMoNJuK, 05 Ekim 2004 17:49 tarihinde demiş ki: Dinsiz birinin böyle bir konuda yorum yapması cok saçma :) )sana ne milletin dininden senin bu konulardan konuşmaya hakkın yok hem müslümanlıkta tanrı diye birşey yoktur . tmm ALLAH vardır oda sana akıl fikir versin Kimseyi dinsizlikle veya dini seçimiyle suçlayıp bu konuda bilgi sahibi olmadan yorum yapamazsın bu biiir... İkincisi bu konularda herkesin konuşmaya hakkı vardır. Eğer yobazlıktan bir nebze kafanı kaldırırsan her önüne gelen şeyi "Allah büyüktür, yapar. Konuşmak haramdır" demeyi bırakır o kadar sevdiğin ve inandığın tanrının bunu nasıl yaptığını görür belki bu sayede ona daha çok hayran olursun. Ama sen kalkmış böyle 1200lü yıllar kafasıyla konuşup insanları bir de afaroz ediyorsun. Sonra da kendini "hoşgörü dini" olan İslam'la bağdaştırıyorsun öyle mi? Son olarak da İslam'da Tanrı vardır. Tanrı kelimesi "yaratıcı güç" anlamına gelir, herhangi bir dindeki ilah anlamına gelir, bahsedildiği duruma göre Allah için de kullanılır, Zeus için de, Göktengri için de. Arapça karşılığı "Al İlah" olmakla beraber zamanla birleşmiş ve Allah olmuştur. Allah islama has bir kelime değildir. İslamdan önce de bazı kabileler tanrılarına, hatta çok tanrılı dinlerinde de baş tanrılarına Allah ismini vermişler, fakat sonra bu kelime İslam ile özdeşleşmiştir. İslam'a göre tek tanrı Allahtır. Yani Allah bir özel isimken Tanrı onun gücünü, niteliğini simgeler. Ahmet ve İnsan gibi bağdaştırabiliriz. Tanrı demenin de öztürkçe kullanmak dışında Allah demekten bir farkı yoktur. Zaten biraz olsun Kur'an okursan Allah'ın bağışlayıcılığını ve "kendisine bir adım atana bin adımla yaklaştığını" öğrenirsin. Yani o kadar güçlü bir yaratıcı senin amacını ve iyi niyetini anladıktan sonra eğer dediğin gibi "günah olsaydı" bile (ki alakası yoktur) herhalde iyi amaçla yapıldığını görmeyi bilirdi değil mi? Bilmeden etmeden kulaktan dolma müslümanlık taslamayalım insanlara. Her önümüze geleni dine saldırı algılayıp saldırıya geçmeyelim. Biraz ılımlı olup savunulan dinin hoşgörü dini olduğunu bilelim. Kısaca Allah'ın kime akıl fikir vermesi gerektiği ortada. Sen dururken Penth bekler heralde biraz? Al bi cok bilmiş kişi daha ben ona konuşamassın demedimki yorum yapamassın dedim çünkü yaptığı yorum dini biliyormuş gibi bu şekilde yorumu yanlış ayrıca cok bildiğini sanan ve bilen kişi acaba müslümanmıki allah ın 99 isminde tanrının geçmediğini bilmiyor :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Sufeeeer :)[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Kardeşim sen bağnazın önde gidenisin. Biz ne diyoruz, sen Allah ın 99 isminde yok diyorsun. De get allahını seversen post atma ya, tutamıyorum kendimi cevap yazıyorum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Öne çıkan mesajlar