Mix Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Alchemy : Habib-ül hokkabaz App : Tasak-ı bebe-ül velet Backpack : Tarrake Bank : Faisal Finans Bard : Müezzin Begging : Yawşak-ül Rezil Brittain : Mekke Crim : Cenabet GM : Resulullah Guard : Cebrail Guardlamak : Beddua Guild : Tarikat Guild üyesi : Mürit In Sanct Ylem : Allah-üs Samet Lem Yelit ve Lem Yulet Katana : Kamasullah Login : Besmele Loot : Haram Mage : Evliya Mage robe : Kaftan-ül Halife Musicianship : Habib-i Musikiyye Miner : Ganimet-i Lavman Roxside Serverı bugun hiç kapanmadı : Vak'a ül Hayret OooOOooOOoooO : Eşhe-dü en laaa AAaaAAaAAaAAaaAAaAaA ... Ostard : Hayvan-ül Ebabil Pig : Cenabet-i hayvanat-ül bokiyye PK : Harami Poison : Şerbet-ül rahmet Poisoning : Kalleş-ül Şerbetiyye Robe : Entari Runebook : Kitabe-i Hicret Scribe : Katip-ül Vahiy Spellbook : Kur'an - ı Kerim ve Meali Sheep, Cow : Hayvanat-ı Helal-ül Kurbaniye Sw : Habib-i Harbiye-ül Kamasullah Tailor : Nakkaş efendi Teach : Yala-ı mürekkebiyye Thief : Münafık Quest : Cihad Unicorn : Şahhane-i Cemel el mahlukat ül yahşi World Save : Cihhan-ı Muhafaza Wrestling : Pehhlivaniyye Vendor : Fıstıkçı Şahab ultimaturkey.com forumlarından alıntıdır[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 lol :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: -Mix-, 04 Ekim 2004 23:58 tarihinde demiş ki: Unicorn : Şahhane-i Cemel el mahlukat ül yahşi ultimaturkey.com forumlarından alıntıdır [signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 heheh hoşmuş[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları
narin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ahahahah cok guzel ya[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Unicorn umu ne hale sokumuşlar lol[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Güzelmiş baya... Crim: Cenabet güzel eheh...[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: -Mix-, 04 Ekim 2004 23:58 tarihinde demiş ki: App : Tasak-ı bebe-ül velet Veleedi zinaa diyodum ben önceden şimdi bunu takılırız artık :P[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: Wendigo, 05 Ekim 2004 00:00 tarihinde demiş ki: said: -Mix-, 04 Ekim 2004 23:58 tarihinde demiş ki: Unicorn : Şahhane-i Cemel el mahlukat ül yahşi ultimaturkey.com forumlarından alıntıdır Cemel deve demek değil mi , yani Türkçe karşılığı Yakışan Şahane Deve Mahlukatı .. Halkın ve Ilıcakların Tercümanı - Heren Istiaron -[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 :D hoş ne kelime bence Sufer . UHohohhohoh halen guluyom ekran gozukmez oldu hzuaha[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: -Mix-, 04 Ekim 2004 23:58 tarihinde demiş ki: App : Tasak-ı bebe-ül velet Begging : Yawşak-ül Rezil Crim : Cenabet In Sanct Ylem : Allah-üs Samet Lem Yelit ve Lem Yulet Roxside Serverı bugun hiç kapanmadı : Vak'a ül Hayret OooOOooOOoooO : Eşhe-dü en laaa AAaaAAaAAaAAaaAAaAaA ... ultimaturkey.com forumlarından alıntıdır Bunlar süper said: -Mix-, 04 Ekim 2004 23:58 tarihinde demiş ki: In Sanct Ylem : Allah-üs Samet Lem Yelit ve Lem Yulet Buda bi sureden alıntı. Türkçesiyle bi alakası mı var ki[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Brittain : Mekke eahaee cok komik ya[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Komiklikten ziyade,dalga geçiliyor gibi geldi bana??[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Shadowbane'de Fear server'ında Ottomans guildinin şehrindeki Alchemist dükkanına koyduğum isim süperdir. "$ifaci Dede Konagi"[signature][hline]Aldık tekrardan başa, yutuluyor haplar ardı ardına.İçine etmeli böyle hayatında, neyse.
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ahahha LOL yarıldım cidden...[signature][hline]#include main(void) { while(1) printf("tavuk yumurtadan cikar, yumurta tavuktan cikar, ");}
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 HAUhaua! Çoğu çok yaratıcı ama dinimizle ilgili olanlar düşündürücü. Yani en azından Kuran-ı Kerim'i katmamak lazım. Yanlış anlaşılmalar olabilir.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 [signature][hline]Çarşanbadan sonra askerim..
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 rofl[signature][hline] The Truth is out There
Moss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Bariz dalga geciyolar orası bellide bazı seyler guzel olmus bazıları tam sallamasyon GOD MAKE STONE arkadaslar dikkatli olmakta yarar var[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim....
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Loot : Haram iiymiş bu lol.[signature][hline]uneven.
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: DiaBLeSSe, 05 Ekim 2004 00:02 tarihinde demiş ki: Unicorn umu ne hale sokumuşlar lol :))[signature][hline]Boo
mikado Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: -Mix-, 04 Ekim 2004 23:58 tarihinde demiş ki: App : Tasak-ı bebe-ül velet Crim : Cenabet Bunlar komik ama, diger islam'la dalga gecen ogeleri kullanmak niye onu cozemedim ?[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: mikado, 05 Ekim 2004 09:34 tarihinde demiş ki: said: ...diger islam'la dalga gecen ogeleri kullanmak niye onu cozemedim ? üff islamla dalga geçen öğe nedir ya hey allam bunlar arapça kelimeler... arapça komimize geliyo. çince yazı desteği olsaydı ben çince yazıp gülücektim ama malesef yazı desteği yok..[signature][hline]Boo [Bu mesaj wildpervert tarafından 05 Ekim 2004 09:39 tarihinde değiştirilmiştir] mikado Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 GM : Resulullah In Sanct Ylem : Allah-üs Samet Lem Yelit ve Lem Yulet Login : Besmele Spellbook : Kur'an - ı Kerim ve Meali Anladikta su usttekilerin anlami nedir ?[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 çok gusel bulmuş hiçde bi dalga geçme falan yok yazık ne kadar basit düşünüyosunuz bazı şeyleri yada laf olsun diye konuşuyosunuz..[signature][hline]Boo Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 1.sayfa (Toplam 7 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/597047-arapca-uo/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
mikado Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 GM : Resulullah In Sanct Ylem : Allah-üs Samet Lem Yelit ve Lem Yulet Login : Besmele Spellbook : Kur'an - ı Kerim ve Meali Anladikta su usttekilerin anlami nedir ?[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 çok gusel bulmuş hiçde bi dalga geçme falan yok yazık ne kadar basit düşünüyosunuz bazı şeyleri yada laf olsun diye konuşuyosunuz..[signature][hline]Boo
Öne çıkan mesajlar