Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Métal Hurlant (Heavy Metal) (2012) - France 4


Norak

Öne çıkan mesajlar

Heavy Metal'in dizisi, ocak 2012de çıkıyormuş:

New live action / sci fi TV series. Coming 2012. In the lineage of fantastic series such as Twilight Zone or The Outer Limits Metal Hurlant Chronicles is the adaptation of the world renowned magazine of the same name. Each episode is 26 minutes long and is composed of one independant story, involving Action, Heroic Fantasy, Science Fiction and world renowned cast.

http://www.youtube.com/watch?v=ErrhNdIxQ_U

http://www.youtube.com/watch?v=FSGUoooE8dw
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
Black_Hand said:

spartacus ile battlestar galactica çiftleşmiş bu mu çıkmış?

ayrıca trailerda gözüken figuranlar ve silahlar çok kolpa olmuş.


heavy metal'in ne olduğunu daha önce duymamışlar için bir özet geçeyim

heavy metal, spartacus veya battlestar galactica ile alakası yok,
kısa hikayeler şeklinde çizgi romanlar içeren bir dergi. 3-5 sayfalık bir çizgi roman yapıyorsun, adamlara veriyorsun yayınlıyorlar.

ağır bir dergi olduğundan genelde depresif ve karanlık hikayeler içeriyor, ancak epey kısa hikayeler olduklarından, genelde bir adamın son mücadelesini verdiğini gösteren ya da sarcastic anektodlar içeren hikayeler oluyor bunlar.

fantastik kurgu çağındaki adamın aniden çok gelişmiş ve gelecekten gelen robotla, ya da bilim kurgu çağındaki adamın büyücüyle kapışmasını anlatan hikayeler epey yaygın oluyor.

heavy metal'in eski bir çizgi filmi vardı, birkaç hikayenin birleşiminden oluşan ama doğru düzgün bir ana konusu olmayan tuhaf bir şey. geniş bir fan kesimi var bu filmin, ama beğenmeyenler için hiç bir anlam ifade etmeyecektir.

sonra heavy metal 2000 çekiyorlar, ilki kadar iyi olmayan ama kısa hikayelerden değil de tek bir ana konudan oluşan aksiyon filmi. onun oyunu da yapılıyor sonra.

bu dizi de gene o çizgi filmler gibi olcak demek ki, trailerdan anladığım fantastik bi zamanda robotla karşılaşan ve sonra uzay yolculuğu yapan bir adam göreceğiz. aynı heavy metal çizgi filmi kafasında olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...