pan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 giden var mı aranızda patiler? merak ettm, veya gtmek isteyen[signature][hline]wtf?
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 actigimiz gibi kapamasinida biliriz :-p ordayim[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ne zaman açıldı ne zaman kapanıyo?[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 aman eksik kalsın..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 13) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bir daha açılmaması dileğiyle...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 derya?[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ben gidicem ama herkesin fikri kendine de niye bir daha açılmaması dileğiyle deniyor ??[signature][hline] Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c
pan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 annamadm orasnı bn de.[signature][hline]wtf?
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: nomad13, 28 Eylül 2004 19:03 tarihinde demiş ki: Ben gidicem ama herkesin fikri kendine de niye bir daha açılmaması dileğiyle deniyor ?? popilizm kültürüne karı oluşan tepki o arkadaşım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 adamlar elite ondan laila felan dusuk mekan eheh[signature][hline]ben artik spider-man degilim sehri kurtaricak baskasini bulun
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: nomad13, 28 Eylül 2004 19:03 tarihinde demiş ki: Ben gidicem ama herkesin fikri kendine de niye bir daha açılmaması dileğiyle deniyor ?? laila'yı sevmemem bir yana laila'nın türkiye'ye zararlı bir yer olduğunu düşünüyorum... kendi fikrimdir... tartışmaya gerek yok bu arada taak bunları ömsden konuşsak iyi olur[signature][hline]"Mph Rmph !!"
pan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 knu deişhmese ii olr ama :)[signature][hline]wtf?
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Herkesin fikrine saygı duyarım[signature][hline] Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Gidip ortam yılanı olmak istiyorum pls ty.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum.
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 peşime bıyıklı takılmaz dimi layla çıkışında korkarıım beeen[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 takılır[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 TAbiki gidiyoruz gerçi artık laila Buz Adanın açılması ile eskisi kadar popüler değil ama ... Hatta toplanıp beraber gidelim arkadaşlar bana hertürlü uyar..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn |
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 olsun yinede laila lailadır[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 beraber gitmek iyi fikir[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 şimdiden bilmiyenlere geçen ayın fiyat listesini vereyim: Girişte bugüne kadar hiç para vermedim ama sanırım 25 alıyolardı.. İçeride Şamdan, Le Select, Mezzaluna, Lounge Circus falan var (bunlar Cafe) genel olarak bir bira 10-15 milyon, bir Absolut Vodka 25 ve Ursus şişesi 300 Enerjilerle falan 350 ye varır.. şimdiden haberiniz ola :) ama her türlü gideriz isterseniz[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn |
pan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 biletler uni-life satıyor, onun organizasyonu tanesi 30 milyon, ilk yerli içki bdva 88liler girebilirler, bilet almak isteyene yardımcı olurum.[signature][hline]wtf?
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 88 liler girerse ben girmem zaten :D Biletsiz girerim ben :) *!hava atar* sıra da beklemem[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn |
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 88 girermi? ehe neyse girsinler bakalim... her 5 kisi 1 sise acar 250e ayarlariz bi siseyi energy meyve falan dahil kisi basi 50milyon + giris 80 ;)[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 laila da pazarlık zor bea :D yada ayıp diyim :)[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn |
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 pazarlik degil zaten tanidigim bi kac kisi var bu sezondan[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Öne çıkan mesajlar