Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Arkadaşlar, uzun süre fiber kullanıp yeni evime geçtiğimde adsl e talim oldum:/ ilk 2 ay iyiydi ama geçen hafta kesilmeler başladı. Ve kesilmelerde adsl internet ışığı sönmüyor. Ayrıca bilg kaynaklı değil çünkü sadece cep, sadece laptop, sadece tv ve sadece desktop bağlıyken denedim sonuç aynı. Modem değiştirdim, bilgisayarları kaspersky 2012 norton 360 ve malwarebytes ilen tarattım temiz. Paralel telefon yok, splitterla bağlı vardı onu da söktüm. Yine de düşüyorum Ama son 1 2 gündür, eğer online oyun oynamazsam bağlantı gitmiyor. Ne zaman mw2 (evet hala) veya bf3 oynamaya kalksam max 40dkk da kesiliyor. Ama ip de değişmio. Duruyorum 4 5 dkk sonra geliyor bağlantı geri. Telefon hatları kablolar fln sapıtmadysa neden olabilir? Ping test sonucumda packet loss sıfır jitter da öyle? Help plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Aynısını yaşıyordum ,modemi değiştirerek çözmüştüm , modem gg diyorum ben modem değiştirdim demişsin gerçi ,2. ihtimal ttnetle veya hangisisiyse onla boğuş pc ve modemden eminsen tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 modemin upnp sini kapa dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Denedim ama işe yaramadı upnp fln. Ayrıca 2 aydır ok di şimdi mi problem oldu :p ama deneyeceğim elbet. Bir de yedek modem olsa superonline in verdigi airties dan baska birseyle denemek lazım galiba. Ha bir de, eve taşındığımda tel hatları hıç çalışmıyordu, güvenlik firması elemanı düzeltti ama belki zamanla kablolar ayrıldı vs gibi birşey de olabilir diye düşünüyorum ne bileyim. :)) Fiber bi gelse ah be :/ Ha bir de sıcaktan olabilir die modemin altına ayak görevi görecek zımbırtılar koydum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 TTneti ara, günde 3-4 kez arıza kaydı bırak iyice bunalt adamları, gerekirse ekip iste gelsinler apartmana giren hattın değerlerine baksınlar. gelmezlerse bağlı olduğun santral hakkında şikayet kaydı oluşturt. Bağlantım anlık gidip geliyor siteleri çok ağır açıyor veya yarım yüklüyor, video ve Tivibu izleyemiyorum de, sert çık ve bastır. Bide Oyundan bahsetme, hemen oyunun serverına bok atarlar ve onlara bildir derler sıyrılırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Akşam elektrikçi gelecek zaten. O da sorun yok derse ttneti harraslarım. Gerçi iplemiolar :/ Superonline abonesi olmam farketmez değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 modemde ısrarcıyım ,modemin sağlam olduğundan emin ol sen ilk önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 aynı sorun var günde bi kere dc oluyorum modem ışıkları yanıyor falan lowerping kullanıyordum onu kapattım düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Benimde gidip geliyordu TTneti download hızım 800ke 200 e çekmişlerdi düzelmişti. Sonra bir daha aradadım 200 ne yahu dedim 500e cıkardılar yine gidip geliyor. Yapacak bişeyeri yokmuş 30 yıl sonrabelki altyapıyı düzeltirlermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Seperate said: modemde ısrarcıyım ,modemin sağlam olduğundan emin ol sen ilk önce Abi daha bu hafta modemi degistirdim geldim, "aa 40dkk sınırını gectim ooo 2 saat oldu" dedim ve düştüm lol. Gidip modem satın almasam da fazla modemi olan bi ödünç verse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Fin said: aynı sorun var günde bi kere dc oluyorum modem ışıkları yanıyor falan lowerping kullanıyordum onu kapattım düzeldi. Benim hiç bir ping programı vpn port yönlendirmem yok ki ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Hattın "fast path" mi yoksa "interleaved" mi. fast path olunca düşmeler olabiliyor, interleaved a almanı öneririm eğer öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Muhtemelen apartman girişindeki kutudan evine kadar gelen kabloda ya da spliter(varsa) modem arası bir kopukluk var. Diyelimki senin upload`un 1 mb, kablo saçmaladığı için 500 kb izin veriyor, normalde bunu geçmiyorsun ama oyun direk upload üzerine yüklendiği için desteklediği hızı geçiyor ve düşüyor. tt den birini çağı ölçüm yapsın, dediğim çıkmazsa benden sana dürüm. Tamamen sallamış da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Buddha said: Benimde gidip geliyordu TTneti download hızım 800ke 200 e çekmişlerdi düzelmişti. Sonra bir daha aradadım 200 ne yahu dedim 500e cıkardılar yine gidip geliyor. Yapacak bişeyeri yokmuş 30 yıl sonrabelki altyapıyı düzeltirlermiş. Hızım 16mbit, hattım 22mbit desteklio die minimum 14 mbit e indirdiler. 12 ye bile çekmek istesem aboneliğimi değiştirmem gerekiomuş . Ki zaten dosya indirirken düşmeden 6gb 1.4mb/sec indirio ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mino said: Hattın "fast path" mi yoksa "interleaved" mi. fast path olunca düşmeler olabiliyor, interleaved a almanı öneririm eğer öyleyse Wtf? How to? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 modemin konsolundan adsl hattına bakabilirsin. Orada yazar hangisi olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 dreagloth said: Muhtemelen apartman girişindeki kutudan evine kadar gelen kabloda ya da spliter(varsa) modem arası bir kopukluk var. Diyelimki senin upload`un 1 mb, kablo saçmaladığı için 500 kb izin veriyor, normalde bunu geçmiyorsun ama oyun direk upload üzerine yüklendiği için desteklediği hızı geçiyor ve düşüyor. tt den birini çağı ölçüm yapsın, dediğim çıkmazsa benden sana dürüm. Tamamen sallamış da olabilirim. Amin. Sorun apt girişi ev arası gibi halledilebilir birşey olsun benden size dürüm be abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Eğer öyleyse kutudan sana telefon hattı çekecen, bitecek (yeni telefon kablosuyla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bilgidim kadarıyla izmir ve ankara'da belli bölgelerde bakım var son 1.5 haftadır. bu durum 1 ay kadar daha sürebilirmi$ ttnet'te ki elemanın dediğine göre. bende oyunlardan dü$mekten bıktım. İzmir'deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mino said: Hattın "fast path" mi yoksa "interleaved" mi. fast path olunca düşmeler olabiliyor, interleaved a almanı öneririm eğer öyleyse Airties modem. Gidince bakarım bulamazsam seni harraslarım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mino said: Eğer öyleyse kutudan sana telefon hattı çekecen, bitecek (yeni telefon kablosuyla) Aynen. Zaten onu umut ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Skyfire said: bilgidim kadarıyla izmir ve ankara'da belli bölgelerde bakım var son 1.5 haftadır. bu durum 1 ay kadar daha sürebilirmi$ ttnet'te ki elemanın dediğine göre. bende oyunlardan dü$mekten bıktım. İzmir'deyim Ben tt deki teknik elemanla da konuştum, hocam gayet iyi bağlantı hızın 14 bile az 16 yaptır yine fln dedi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Dworgian said: Mino said: Hattın "fast path" mi yoksa "interleaved" mi. fast path olunca düşmeler olabiliyor, interleaved a almanı öneririm eğer öyleyse Airties modem. Gidince bakarım bulamazsam seni harraslarım ^^ Taciz etmeden vereyim bilgileri hehe. 192.168.2.1 konsolu eğer ttnet hesap kilitli değilse 192.168.1.1 (geçen ay arkadaşın airties'ını kurdum da ondan söylüyorum şimdiden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Zaten adsl bi komik. Fiber varken (ailemin evinde) 20mbit dl 5mbit ul vardı. Adsl de 16mbit dl 0.7mbit ul var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mino said: Dworgian said: Mino said: Hattın "fast path" mi yoksa "interleaved" mi. fast path olunca düşmeler olabiliyor, interleaved a almanı öneririm eğer öyleyse Airties modem. Gidince bakarım bulamazsam seni harraslarım ^^ Taciz etmeden vereyim bilgileri hehe. 192.168.2.1 konsolu eğer ttnet hesap kilitli değilse 192.168.1.1 (geçen ay arkadaşın airties'ını kurdum da ondan söylüyorum şimdiden) O kadarını biliyorum da ayarlarda senin didiğine rastlamdım hiç, dur bakcas artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar