Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Bu gladyatör besinini siz nasıl tüketiyorsunuz? Daha önce sütle tüketiyordum ama baktım olcak gibi değil yoğurt ile denedim şans eseri ve çok hoşuma gitti. Bunu öğün olarak tüketmiyorum çünkü tüketilebileceğini düşünmüyorum karnınızı bununla doyurmayın sadece yemekten sonra veya antremanlardan önce tüketin çünkü vücutta en hızlı öğütülen ve antremanlarda yakılan budur. YOĞURTLU VARYASYONLAR Ezme + Muz + Yoğurt = Perfecto Ezme + Şeftali + Yoğurt = Perfecto Ezme + Çilek + Yoğurt = İyi Ezme + Mor Erik + Yoğurt = İyi Ezme + Üzüm + Yoğurt = Orta Ezme + Elma + Üzüm + Yoğurt = Orta Ezme + Elma + Üzüm + Yoğurt = Orta Notlar: 1- Yoğurdu fazla koymayın çok ekşi olur. 2- Az da koymayın çok katı olur. 3- Orta koyun hafif katı olucak, meyvenin suyu ezmeyi dengelicek sanki meyveli yoğurt yermiş gibi tüketiceksiniz. [hr] SÜTLÜ VARYASYONLAR Sütlüler hiç hoşuma gitmediği için pek iyi puan veremicem. Sütlüleri sıcak denedim bu arada. Ezme + Bal + Süt = Orta Ezme + Bal + Muz + Süt = Orta Ezme + Reçel + Süt = İğrenç Ezme + Pekmez(!) + Süt = İğrenç Ezme + Meyveler + Süt = İğrenç Ezme + Nesquick + Süt = İğrenç Ezme + Çikolatalı Kornflakes + Süt = İğrenç [hr] PİŞMİŞ VARYASYONLAR Ezme + Omlet = GGnormk [hr] HAŞLANMIŞ VARYASYONLAR Bunu hiç denemedim sadece ekşisözlükte gördüm en yakın zamanda bunuda denicem. Alıntı: "2 ölçü suyu kaynatıp sonra içine 1 ölçü ezme katılarak yapılır. Yulaf ezmemi de beyaz peynirler ile yemekteyim. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 müsli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Lord_Argos said: Bunu öğün olarak tüketmiyorum çünkü tüketilebileceğini düşünmüyorum karnınızı bununla doyurmayın sadece yemekten sonra veya antremanlardan önce tüketin çünkü vücutta en hızlı öğütülen ve antremanlarda yakılan budur. AHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 insan yemeği yiyin kardeşim bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 beyler antremanda tulaf ezmesi yakıyor adam. bende antreman öncesi ve sonrasında kuru fasulye yiyorum mesela, tüp taktırdım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Ben karbonhidrat için yulaf ezmesi tercih ediyorum müslide o kadar yok. Bu arada cons niye güldün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 mirage bir ara çok güzel bir oatmeal tutorial hazırlamıştı, tek yenilebilir versiyonu odur bence. yoksa bildiğin at yemi yani, ha süt koymuşun ha koymamışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Linkini atayım hatta; Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Güzel tarif fıstık ezmeli hiç denememiştim yapılabilitesi var ama ben alışmışım türk usulü kahvaltıya zeytin peynir yumurta etc yemeden rahat edemiyorum, kahvaltından birkaç saat sonra yulaf ezmesini tüketmek daha iyi geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Ben karbonhidrat olarak elma yiyorum antrenmanlardan 2 saat önce. Yulafda güzel fakat düzenli olarak yediğim zaman gariptir ki en geç 2 hafta içinde insülin dengem bozuluyor ve daha fazla yemeye başlıyorum. Meyvedeki karbonhidrat şeker olarak bulunmasına rağmen böyle birşey olmadı. Antrenmandan önce bir miktar deniz tuzu almayı da unutmamak gerek. Tarifler güzel ama bence en uygunu sadece yulaf + yoğurt. Çok şeker istiyorsanız içine biraz pekmez de iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 antrenmandan önce deniz tuzu niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Terlediğimizde mineral kaybediyoruz ya ondan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Bide tuz su tutar ya su kaybını azaltır vücuttaki. Tabi damarlara ve organlara verdiği tahribattan dolayı artık tuz kullanımını oldukça düşürdüm eskiden çok tüketirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Yemeklere tuz koymamak gerek maden suyuda içilebilir o daha iyi olur nasıl olsa mineral oranı daha iyi. Ağır antrenman yapanların minerale dikkat etmesi gerek yoksa kilo kaybedilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 yulaf ezmesinin tadı başlı başına çok kötü ya neyle kombine etsen fayda etmez. nutellaya boğsan bile boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 yulaf ezmesi antrenmandan önce tüketilebilecek 10 besin varsa en sonda olur heralde. Çok fazla lif içeriyor, sindirimi gayet zor bir besin. antrenman öncesi makarna, pirinç, patates falan tüketmek daha iyi olur. said: Meyvedeki karbonhidrat şeker olarak bulunmasına rağmen böyle birşey olmadı tüm meyvelerde böyle degil. Çoğunda fructose bulunuyor. çok aşırı tükedilmediği sürece insülini patlama yaptırmaz. Spor yapıyorsanız şunu öneririm ben bayılıyorum tadına; yulaf ezmesi+1 ölçek whey+fındık-fıstık ezmesi sabah kahvaltıda çok iyi gidiyor. Yada blender a süt+yulaf+1 ölçek whey+ çilek atıp parçalayın güzelce kahvaltı için bu da iyi. yumurtayla karıştırınca tadı gerçekten berbat birşey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Bende cok tuketirim yulafi. benim yulaf ile iki tane kilit tarifim var. daha once bir baslikta yazmistim. Birtanesi asil ara ogun olarak kullandigim tarif. Yulaf ezmesini blender da toz haline getiriyorum. icine sut, whey ve cekilmis badem findik. Hem yaglarla tam bir ogune tamamliyorum hemde whey in hizli sindirimini asagiya cekiyorum. oranlari saglam ve pratik bir mrp. Digeri yulaf ile pancake. bir kasede yumurta beyazlari ile yogurup cok az yagli bir tavada pisiriyorum. icine peynirlerde ekliyorum. veya sade yapip sonradan ustune biseyler ekliyorum. inanilmaz doyurucu oluyor. youtube da tarifleri var oat pancake falan diye. Kahvaltida normal beygir gibi yiyorum. hardcore gayet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mirage said: Ahoy, Bu tarif spor bölümündeki aç insanlara geliyor. Hazırlanışı 10 dakka falan sürüyor ama değer bence.Malzemeler: 100 ml (yaklaşık 40 gram) ince yulaf 1 bardak süt 1 muz 1 kaşık yer fıstığı ezmesi 3 yumurta Tuz ve tarçınHazırlanışı: Bir bardak sütü ufak bir tencereye döküp kaynaması için ocağa koyuyoruz. Süt kaynayınca ocağın altını iyice kısıp yulafları tencereye döküyoruz. Yulaflar kaynarken muzu ufak parçalara bölüp sağlam bir kaşıkla püre haline getiriyoruz. Arada yulafları karıştırıyoruz. Yulaflar suyunu (sütünü daha doğrusu :p) çekene kadar bekliyoruz. Yumurtaları olduğu gibi tencereye kırıp iyice karıştırıyoruz. Tekrar suyunu çekene kadar bekliyoruz. Arada karıştırıyoruz. Burası bir kaç dakka sürebilir. Ocağın altını kapatıyoruz. Muz püresini ve bir kaşık yer fıstığını koyup iyice karıştırıyoruz. Yulaf ezmesini kaba döküp isteğe göre tarçınla süslüyoruz (hindistan ceviziyle de harika oluyor). Yanına da maximum boy bir sütlü kahve ile mideye indiriyoruz. Afiyet olsun efenim. Az evvel bunu denedim. Sanırım yulaf ezmesi ve sütü birazcık (%25) daha fazla koyduğum içinmidir bilmiyorum bir buçuk çorba kaşığı fıstık ezmesi ve 1 muzun tadını alamıyorum. Ağzıma sadece yumurta geliyor. :S Görünümü ise ilk başlarda iyidi sonradan yumurtayı kırdım kıymalı yumurtaya benzedi benimkisi niye böyle oldu ya :DEdit: Yok yencek gibi değil döktüm çöpe midem bulandı fıstık ezmesi ile yumurta ağır geldi ama belki yumurtasızı güzel olabilir. Neyse makarna pişireyim ben... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 yumurtanın sarısını koymasan yenirdi. hiç yumurta koymadan yapsan tadından yiyemezdin. Muz+ezme+yulaf+azcık süt yoğun bir kıvamda olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Hiç yumurta koymadan yaptım bu sefer miğdem kalktı yulaf ezmesinden tiksinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 makarnaya talip o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 cingılbort ailesinden misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bu ne abi bi burger söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 atlar yer yulafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Yulaf ezmesi değil kepeği güzel iş görüyor activa ile karıştırıp tüketilmesi oldukça yararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar