Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 off bone ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Viktor said: Ardeth said: Myshkin said: Bone said: her gün uyandığında "nolur bugün başıma bir şey gelmesin, pkk'lının teki bana saldırmasın" diyerek yaşadığımızı anlattım. 80lerin beyrutunda yaşıyor sanki ahahah İsveçi (isviçre miydi yoksa fark etmez gerçi sdf) referans aldığımızda 80lerin beyrutu gibi gözüküyor olabiliriz. isvec sakat abi http://web.me.com/ypehlivan/Fizik102/Uygulamalar_files/LHC_areal.jpg bole bulut gibi bisi akio bunun icinde, millet bisiler atiyo sonra bunlar carpistirio ayrisandan cekip alio ne lazimsa teknoloji boel bisi iste, kafayi takarsan siyirirsin en guzeli isini gorucen nimetini sorgulamican isvicredede balikci sorunu var Viktor İsveç ile İsviçre'yi mi karıştırmış yoksa dalga mı geçmiş anlayamadım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 birileri de bi yerde norveçle bişeyi karıştırmış her türlü anlamadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Kim bilir kac fps bitirmis adamsin bone, antremanlisin. Pkk senden korksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Ardeth said: Myshkin said: Bone said: her gün uyandığında "nolur bugün başıma bir şey gelmesin, pkk'lının teki bana saldırmasın" diyerek yaşadığımızı anlattım. 80lerin beyrutunda yaşıyor sanki ahahah İsveçi (isviçre miydi yoksa fark etmez gerçi sdf) referans aldığımızda 80lerin beyrutu gibi gözüküyor olabiliriz. abi abartmayın gözünüzü seveyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 SeaGle said: Kim bilir kac fps bitirmis adamsin bone, antremanlisin. Pkk senden korksun.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 arada troll beslemişsiniz çok fena gözden kaçmış yalnız sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 said: argadaşlarım batlıyo her gün ='<<< ahauhau şuna çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar