Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 http://www.humblebundle.com Yeni humble bundle, tek bir minecraft çakması oyunun alpha versiyonuyla çıktı. artık nasıl bundle oluyorsa, gerçi humble debut demişler bu sefer. Yanlız şöyle bir şey bulmuş neogafcılar, steam keyi The Binding of Isaac ve Blocks That Matter'ı içeriyormuş. sadece isaac için değer, bence alın. AHAHAh bunu yazarken resmi olarak eklendi diğer iki oyun, ve steam keyi belirdi sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 diğerlerini almıştımda bunu almayacam galiba. sevmedim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ilginç bir pakede benziyor, charity'e verdim desteği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 tek oyun var diye 1 cent'ten almıştım, iki tane wishlist'imde olan oyun eklenince uçan adam sabri gibi zıpladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar