Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SUPER 15 - SC2 Movie

Viper_

Öne çıkan mesajlar

huun said:

sc2 kötü bir oyun değil. bir bw değil ki bu konuda yapacak birşeyi yok. hakkını yemeyelim gene de.

Güzel dedin bro. SC2 kötü oyun olsa hala DOW2 oynuyor olurdum. BW gibi bir efsaneden sonra tam olarak bekleneni vermediği için kırgınız. Tek başına değerlendirecek olursak muazzam oyun. Altyapısı falan inanılmaz zaten. Optimizasyonu da dehşet.
Sosyal ağlarda paylaş

burda nesteanın thorları alışı yok
MC nin finalde July'ye attığı force filedler yok
rastgele video bulmuşlar içlerinde güzellerde var
fakat ağırlıklı olarak kötü video
Sleeep vs _Spartacus_ finalinde bile daha güzel skiller vardı
hiçbirşeyi karıştırma sen videodaki en güzel hareket kimin derseniz
Grubyi seçtim
çünkü bütün herkez skilini konuşturmuş Gruby ise aklını
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeep said:

abi Grubby'nin w3'te de elleri hızlı değildi sc2'de de, apmi düşük ama yok böyle mind gameler, kiwiyi ayırıyim diğer herkesin yaptığını bir başkası zaten yapıyor ama Grubby'nin o moveundan daha önce gören var mı? <3

Grubby'nin hareketinin aynısını lig maçında önceden yaptım diyeceğim ama inanmayacaksın bana :)...

Dün Grubby'nin yayınını izliyordum; bir bar enerjisi kalan Stalker'ı, warp prism mikrosu ile çok güzel kullanıp öldürtmedi rakibe. Tek bar enerji ile en az 6 atış yaptırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeep said:

abi Grubby'nin w3'te de elleri hızlı değildi sc2'de de, apmi düşük ama yok böyle mind gameler, kiwiyi ayırıyim diğer herkesin yaptığını bir başkası zaten yapıyor ama Grubby'nin o moveundan daha önce gören var mı? <3

tam olarak anlatmak istediğim ozaten gosuların hepsi bu hareketleri yapıyo
platin bir terran bile ordaki droneları 4 hellion ile alabilir. bumu şimdi süper hareket?
adam ne güzel ortamı önceden hazırlayıp rakibi saf dışı bırakmıştır akıl dolu hareket. mouse klawye konuşmamış akıl konuşmuş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...