Vodan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Heheheh sonrada 5 yemiştiniz dimi Barcelona dan?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 balon del bosque açıklama yapmış "hedefimiz 6 puan" diye. böylesi bi grupta böylesi ismi olan bir teknik direktörün, bu açıklamayı yapması utanç verici yahu bırak 6'yı 9 puan almalısın en en en az. bir maçı kazanamadın çok şanssızlık oldu hadi diyelim 7 puan. 10 veya 12 puan çıkarır beşiktaş adam gibi oynarsa şu grupta...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Adam hayalperest değil gerçekçi. Kimseye içi boş hayal paketi satmıyor. Türkiye de hep duyduğumuz hedefimiz uefa şampiyonluğu vs gibi demeçler yüzünden taraftarın uğradığı hayal kırıklığının haddi hesabı yok.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 lol nası farkında 9 puan alabileceğinin acaba merak ettim? Neye güvenipte farkında olabiliyor?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bizde onu diyoruz zaten nukem[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hep dedim yinede derim sakarya war :D:D[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar