Mortis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 alır abi neden almasın tombul yanaklım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 leenock almadi mvp verdi diyoruz biz ona.balına aldı veya oyle diyelim dsfgds.2. maci kacirdiginiza aglayin ama oturup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 2. maçı baya izledim, mvp aldı tam dedim ama alamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 AAHHAHAHA SALVATION DEDI GODZILLA YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 mvp su oyunu alirsa allah otesi falan dicem heralde.leenock acik ara onde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 gg.leenock finalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 mvp gençlere şans tanıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ne oldu gençler, çatır çatır dövdü leenock haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 kerigan anamiz seninle gurur duyuyor leenock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 mvp neden hellion açılışında inat etti anlamadım 3. oyundan itibaren sürekli onu yaptı. gerçi buildten kaynaklı değil muhtemelen yenilmesi, leenock inanılmaz savunma yaptı. hele son oyunda 1 tane drop indiremedi nerdeyse mvp ki 2. oyunda droplarla tutunmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 şişko ve ilkokul mezunu 2 lafı bir araya getiremeyen ve ömrü billah getiremeyecek samıt asosyal bi çocuk olmasa sevebilirdim ya leenock ı.azcık stephano reisi ornek alsa..bak cocuk parasını kazanıyo seneye bırakıcak unıversite okuyacak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 mvp oynadı leenock yendi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ilkokul mezunu vs olmasını anladım da NEDEN şişkoluğuna laf atiosunuz abi şişko olsun şirin işte haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 gram şirin değil.şişko olmak da iyi bir şey değil sevmem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mortis said: ilkokul mezunu vs olmasını anladım da NEDEN şişkoluğuna laf atiosunuz abi şişko olsun şirin işte haha IZ DAT SUM UKTE. I SMELL SOME UKTE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 nestea'nin askeri leenock =) şampiyon olabilir bence, mvp'yi yenen jjjakji'yi öper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 mvp yi yenen jakji tarafından delik deşik ediliyor.gerçi daha once nasıldı bilmiyorum da adam sürekli şöyle oynasa ne mvp dinler ne nestea.efsane oynuyor adam.adamın tvz si cok iyi gorunuyo.iyi oldu şişko patatese umarım 4-0 yenilir temizinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 hadı bakalım baya kapısıyolar. mekanda doluymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 En iyi GSL finali oluyor şu an, kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 link piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 http://www.gomtv.net/live/index.gom?conid=66643 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 jakji aptallaştı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 adam her oyun burrow alıyor kime karşı oynarsa oynasın.baneling landmine yapıyor.1 tane raven cıkarmaktan aciz herif ya.adamın expin onunde 3. 4. expi yıkıyor.leenock da onun base e giriyor.adam geri donuyor leenock da kacıyor.yanına kar kaliyor.ulan girsene baserace yani.harbi mal oldu adam ya yazık oldu.leenock alır heralde burdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ŞİŞKO PİSLİK YENİL APTAL AHAHAHHA.of ne sevindim ya.violet dan sonra en nefret ettiğim oyuncu ya şu çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Leenock fazladan bir counter attack yapınca aldığı maçı kaybetti. Gerçekten çok iyi oynadı ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar