Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSL Kasım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mvp neden hellion açılışında inat etti anlamadım 3. oyundan itibaren sürekli onu yaptı.
gerçi buildten kaynaklı değil muhtemelen yenilmesi, leenock inanılmaz savunma yaptı. hele son oyunda 1 tane drop indiremedi nerdeyse mvp ki 2. oyunda droplarla tutunmuştu.
Mesaj tarihi:
şişko ve ilkokul mezunu 2 lafı bir araya getiremeyen ve ömrü billah getiremeyecek samıt asosyal bi çocuk olmasa sevebilirdim ya leenock ı.azcık stephano reisi ornek alsa..bak cocuk parasını kazanıyo seneye bırakıcak unıversite okuyacak falan.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

ilkokul mezunu vs olmasını anladım da NEDEN şişkoluğuna laf atiosunuz abi şişko olsun şirin işte haha

IZ DAT SUM UKTE.

I SMELL SOME UKTE.
Mesaj tarihi:
mvp yi yenen jakji tarafından delik deşik ediliyor.gerçi daha once nasıldı bilmiyorum da adam sürekli şöyle oynasa ne mvp dinler ne nestea.efsane oynuyor adam.adamın tvz si cok iyi gorunuyo.iyi oldu şişko patatese umarım 4-0 yenilir temizinden.
Mesaj tarihi:
adam her oyun burrow alıyor kime karşı oynarsa oynasın.baneling landmine yapıyor.1 tane raven cıkarmaktan aciz herif ya.adamın expin onunde 3. 4. expi yıkıyor.leenock da onun base e giriyor.adam geri donuyor leenock da kacıyor.yanına kar kaliyor.ulan girsene baserace yani.harbi mal oldu adam ya yazık oldu.leenock alır heralde burdan sonra.
  • Yeni Oluştur...