Vendy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Beyt said: fuckbuddynin kibarı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Karasakal said: ben duygusal değil cinsel çağrıştırıyor dedikçe karşı taraf inkar etmeye ve biz ölee değiliz senin ingilizcen kötü diye üste çıkmaya başladı zira. ne diyosun? diyip kafayla girişmen lazımdı burda ben olsam öyle yapardım, çünkü kimse bana ingilizcen kötü diyemez bi de cinsel anlam taşır benefit, bence arkadaşın da biliyor bunu ama avutuyor kendini yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 siz oyle degilsiniz diye lafin anlamini mi degistiricez lan, meric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 o duygusal olanin adi friends with benefits degil, friendzone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Penthesilea said: o duygusal olanin adi friends with benefits degil, friendzone halk arasinda sukru de denebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Karasakal said: konuştuğumuz herif patidendi zira :) koçum dedim sana patideki herkes dedigiğimi dicek diye tavlaya geldi hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 benefit çıkar manasında olduğu biraz duygusallık kavramından uzak. ha illa seks açısından olmak zorunda değil pragmatik herhangi bir çıkarın geçerli olduğu arkadaşlık ilişkisi olabilir. mesela aynı dersi alıyorsundur oturup beraber çalışırsın derse tek başına zor olduğu için falan bu da çıkar arkadaşlığıdır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 oha lan haha. friends with benefits zaten direkt olarak "duygusal bişey yok ama sexe devam" durumu, arkadaşın şaşırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 şeyde olabilir sen kıza erkek ayarlarsın o sana kız ayarlar. büyük düşünmek lazım. benefit benefittir. sex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Urban dictionary çok yararlı. Ben olsam direk oraya girerdim googledan önce. Patiden de önce tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 fuhuşşekscinselfiestaseks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 fayda olduğuna göre bence maddi anlam taşır. misal, aranızdan birisi şimdi bana 1 milyon dolar verse; bu sizi benim friendim, parayı da benefit yapar. seks falan öyle aklı bulandırmayın. yok hiç öyle anlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 arkadaşın kendini avutuyormuş gibime geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 değişik atraksiyonlara girmeyin oturun adam gibi seksinizi yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Nasil bisi acaba ya bu durum denemek isteyen??? :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 açık teklif mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 arkadaş bence gerçeği anladı ve kendine yediremedi. bu yüzden sana b.k atmaya çalışıyo. ama yüzleşecektir bu gerçekle yakında. metin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 senko said: açık teklif mi bu Mesela sen bana bir dil anlatsan, ben sana bir dil anlatsam friends with benefits olmuyor muyuz? Off cok karisikmis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 koşun lan eğlence var sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Amaan bu muydu eğlence dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 beğendiremedik hanfendiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Nerde eski pati eğlenceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 eskide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar