FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 2 gün sonra sevgilimin doğumgünü, ne alabilirim acaba diye düşünürken tripod alayım en iyisi diye karar verdim kendi kendime. ama sorun şu ki fotoğraf makinesi ve aksesuarlarından zerre anlamıyorum. canon eos 400d var fotoğraf makinesi olarak. alacağım herhangi bi tripod uyumlu olur mu bu alete? olmazsa, hangi tripod uyumlu olur ve nasıl anlıycam neyin neye uyumlu olduğunu? ha, bi de nerden alınır tripod. teknosa? media markt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 teknosa mediamarkt falan gibi yerlerden alacağın tripod tırt olur. Eminönüne git, Hayyam pasajı falan var orda. Pasaj içinde ve çevresinde bi sürü fotoğrafçılıkla ilgili malzeme bulabileceğin mağaza var. Tripodların her fiyata olanı var ama ucuzları genelde iyi iş görmüyor. Tripodda basitçe araman gereken su terazisi, kaliteli bir kafa, biraz ağırlık ve sağlam mekanizmaya sahip ayaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 peki giriş konusunda sıkıntı olur mu? bu makineye uymuyomuş olm lan! geyiği falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 kullanım yeri önemli ama sürekli yanında taşıyacaksa çok ağır gövdeli almamanda yarar var. Basit birşey al rahat rahat gezdirsin yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 sevgiliye tripod alınır mı ya ,çok entel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bence 200 lira ayırıyosan bütçe olarak 50mm f1.8 lens al sevgiliye, bol bol arkası bulanık önü net fotoğraf çeksin eğer elinde yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Drall'a katılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Drall said: bence 200 lira ayırıyosan bütçe olarak 50mm f1.8 lens al sevgiliye, bol bol arkası bulanık önü net fotoğraf çeksin eğer elinde yoksa liseli ergen stayla olmaz mi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 abi seviyorsan git kamerasını al, eminönü'deki pasaja götür, şunu şunu alacağım bu kameraya uyumlu olsun de bence. git konuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 50 mm çok eğlenceli bi lens ya. ergen mergen muhabbetleri de anlamsız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mr_Hand said: 50 mm çok eğlenceli bi lens ya. ergen mergen muhabbetleri de anlamsız yani. katılıyorum. ciddi söylemiştim ben onu dalga amaçlı değil, özellikle elinde sadece 18-55 varsa mutluluktan ölebilir iç mekanda otururken güzel fotoğraflar çektiğinde. hem ucuz yani baya diğer lenslere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Uyum sorunu olmaz. Kameranin altinda 1/4 inch capinda yuva var. Butun kameralarda ayni bu. Bu yuvaya tripod kafasindaki aparat takiliyor. O aparati da tripod kafasina oturtuyorsun tamamdir. Kamerasi hafif. Zannetmiyorum ki agir bir lens olsun. O nedenle giris seviye tripodlar isini gorecektir. Ileride daha prof hale geldiginde zaten gidip kendi alir istedigi tripod'u. O nedenle agir olmayan aluminyum bir tripod al. Kafasi ile birlikte gelen bir tripod al. Aksi taktirde daha pahaliya gelir. Bende bu var. Ilk aldigim tripod. Epeydir kullanmadim gerci ama aldigim zamanlarda cok isime yaramisti. Simdi pro tripod kullaniyorum. Tuketim cilginligi sagolsun! Pro tripodlar var manfrotto, giottos gibi markalarin. Bunlar pahalidir. Cok para hacamak istemiyorsan pek zaman kaybetme onlarla. Buyuk bir tripod yerine daha rahat tasinabilen ve agac dali, cit vb yerlere sarmalayip kullanabilecegi Gorillapod da alabilirsin. Gorillapod alacaksan kesinlikle zoomslr modelini almalisin. Digerleri pek saglam degil. Joby Gorillapod Zoom diye aratirsan bulursun. Bunu aldiginda kesinlikle joby ballhead(tripod kafasi) de alman gerek. Tripod disinda bakabilecegin hediyelik kamera aksesuarlari arasinda yukaridaki mesajlarda da gorulebilecegi uzere en iyisi 50mm f1.8 canon lens. Buna ek olarak Canon Speedlite 270EX II flash da iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Dynamick yargılamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar