Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Win 7 Cleaner

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
windows'un yüklü olduğu HDD'de 3 gb yer kaldı bu win 7 yüzünden. şu sıralar format atasım da yok, baya bi oyun var pc'de tekrar install etmeden çalışmayacak şekilde.

win 7'deki gereksiz registry dosyalarından falan kurtulup şöyle bir fit hale getirmek için hangi programı kullanmak icap eder?

64 bit.
Mesaj tarihi:
Luriel said:

oha neler oldu bende bu duruptan muzdariptin ccleanerı yükledim çalıştırdım 14gb yer boşalttı ne silmiş olabilir bu kadar.

kjhsf hala yazıyosan sorun yokh
Mesaj tarihi:
updateler sirasinda system restore point olusturuluyo.onlar da baya yer kapliyo.arada bi silmek lazim.bi de download folder inizin yeri nerde ona bakin.aklina gelmiyo bazen insanin c de olabiliyo.bakmissin sisirmis c yi. chrome kullaniyosaniz onun da cache i hayvan gibi buyuyo zamanla.
Mesaj tarihi:
evet dostlar, hummalı çalışmalarım ve 2 laptop'da yaptığım denemeler sonucu Advanced SystemCare 4.20'nin dehşetengiz bir program olduğunu söyleyebilirim.

eve dönünce masaüstünde de temizliğe giricem ki Battlefield 3 macerama başlamadan önce makinayı bir silkeleyim.

netbook'ta 6 gb yer açtı program, gözle görülür bir hızlanma da yaptı. google chrome kullanamaz olmuştum, firefox indirmiştim; şimdi chrome'a geri döndüm, firefox'u tek kalemde sildim.

Pro'sunu internetten temin edebilirsiniz çeşitli vasıtalarla.
  • Yeni Oluştur...