PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bi arkadaşım devamlı darlıyor beni bu konuda aylardır (sanki ben sifu'yum anasını satim), wing chun yapmak istiyor kendisi. buraya sorayım dedim, izmirden yapanlar vardı diye hatırlıyorum ama nicklerini hatırlayamadım :) bi elimizden tutuverin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 izmirde birden çok wing tsun organizasyonu var, ben bizimkini söyleyim :D 3 salonumuz var: alsancak, üçyol, basınsitesi organizasyon başında murat aktaş var, alsancak salonunda sadece ders veriyor.internet sitesinin domain süresi dolmuş veremeyeceğim ama en aktif facebook grubunun linkini vereyim: http://www.facebook.com/groups/wtdemir/ alsancak salonu grup dersi aylık 120, basınsitesi 100. özel ders de var ama onu eğitmenlerle konuşursun. izmir de gaziemir de uwto diye izmir wt camiasının yüz karası gördüğümüz bi organizasyon var. emin boztepe nin izmir de şu an okulu yok diye biliyorum, ondan ayrılan öğrencisinin karşıyaka da var.(prowes) avcı wt var dediğim gruba bi yazarsan bilgi de alırsın adresi de vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 benim aikido salonunda var wing chun ama ne kadar iyi falan orasını bilmiyorum. salon güzel ama. http://wingtsun-izmir.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 diyar diye bi arkadaşım var yapan izmirde, şu ara baya yogun bi tempodalar sanırsam kurs falan olaylarında .alsancakta diye biliyorum aynı yapan gruptan mı bahsediyoruz bilmiyorum ama iletişim için daha detaylı bilgi verebilirim, isterseniz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
optiyones Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Cwto çok kötü bir organizasyondur ben 1 yılımı boşa harcadım orda cwtonun sifuları sahtekarın önde gidenidir özellikle erdal karaal bilmediği şeyler hakkında çok emin bi şekilde konuşur.Cwto sizi wing chundan soğutur sakın gitmeyin ben prowese gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 24 saat geçmeden ürünüm elime ulaştı, teşekkürler hepsiburada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar