rapper256 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 lan bu chaosun yandaşları değil mi daemonlar. ne diye daemonlarla savaşıyoruz ki? pqlarda falan çıkıyor mesela. bir de icde var bir tane bloodletter. ulan chaosla ne alıp veremediğin var?
Hao Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Chaos tanrıları Khorne Tzeentch Nurgle Slaanesh esasen birbirlerine düşmandır.
rapper256 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 chaoslar da kendi aralarında mı birbirine düşman o zaman?
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 war'da sadece tzeentch temsilcileri oynanabiliyor.
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 keşke khorneun temsilcileri de oynansa. bloodletter falan olurduk sdffsd :D
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 thzeench'in muritleride changerlarla, horrorlarla savasır. coksarısıcak bişey değil. chaos işte adı üstünde.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 kötülük kendine döner diye yazar mishakal'ın disklerinde ve öyledir gerçekten de, çünkü kaos kontrol edilemez ve kim ki onu kontrol etmeye teşebbüs eder, o binbir parçaya ayrılır ve ruhu bir daha asla bulunamaz
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 altınay ve arkadaşlarının ruhları şaad olsun,huzur içinde uyusunlar.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Saeros said: kötülük kendine döner diye yazar mishakal'ın disklerinde ve öyledir gerçekten de, çünkü kaos kontrol edilemez ve kim ki onu kontrol etmeye teşebbüs eder, o binbir parçaya ayrılır ve ruhu bir daha asla bulunamaz monitörü siliyim dönücem ben sana
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ya şu aynı ırkın birlikleri ne diye birbirleriyle savaşır anlamam. aynı ırktansın işte neyi paylaşamıyon? orklarda da vardı bu.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 e bız hep aynı ırkla savasıyoruz. demekki paylaşamadığımız cok şey olabiliyomus
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 nasıl hep aynı ırkla savaşıyorsun ya. ben paylaşamadığınız ne neden savaşıyorsunuz diyorum sen hep aynı ırkla savaşıyoruz diyorsun. kendi ırkınla savaşıyorsun hep aynı ırkla savaşmak nedir.
rapper256 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Olayı öğrendim ya. 4 tanrı var, birbirine düşman. Ama Khorne ile Nurgle müttefik sanırım. Ya, bu adamlar aynı ırktan işte, savaşacağına birleş diğer ırkları mahvet, sonra kendi içinde savaşırsın kardeşim. Hadi orklar olsa neyse, onların savaşma arzusu var ve akılları yok. :D 4 tanrının müritleriyle müttefik olarak oynamak isterdim. :D
rapper256 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Saeros said: kötülük kendine döner diye yazar mishakal'ın disklerinde ve öyledir gerçekten de, çünkü kaos kontrol edilemez ve kim ki onu kontrol etmeye teşebbüs eder, o binbir parçaya ayrılır ve ruhu bir daha asla bulunamaz mishakal kim bu arada?
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ya bunların ırk diye bir olayı yok, her tanrının kendi hesabı var. "din birliği yapalım, ümmet-millet bir olsun" kafalarında değiller.
Öne çıkan mesajlar