Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

destructionın daemonlarla savaşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan bu chaosun yandaşları değil mi daemonlar. ne diye daemonlarla savaşıyoruz ki? pqlarda falan çıkıyor mesela. bir de icde var bir tane bloodletter. ulan chaosla ne alıp veremediğin var?
Mesaj tarihi:
kötülük kendine döner diye yazar mishakal'ın disklerinde ve öyledir gerçekten de, çünkü kaos kontrol edilemez ve kim ki onu kontrol etmeye teşebbüs eder, o binbir parçaya ayrılır ve ruhu bir daha asla bulunamaz
Mesaj tarihi:
Saeros said:

kötülük kendine döner diye yazar mishakal'ın disklerinde ve öyledir gerçekten de, çünkü kaos kontrol edilemez ve kim ki onu kontrol etmeye teşebbüs eder, o binbir parçaya ayrılır ve ruhu bir daha asla bulunamaz

monitörü siliyim dönücem ben sana
Mesaj tarihi:
nasıl hep aynı ırkla savaşıyorsun ya. ben paylaşamadığınız ne neden savaşıyorsunuz diyorum sen hep aynı ırkla savaşıyoruz diyorsun. kendi ırkınla savaşıyorsun hep aynı ırkla savaşmak nedir.
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Olayı öğrendim ya. 4 tanrı var, birbirine düşman. Ama Khorne ile Nurgle müttefik sanırım. Ya, bu adamlar aynı ırktan işte, savaşacağına birleş diğer ırkları mahvet, sonra kendi içinde savaşırsın kardeşim. Hadi orklar olsa neyse, onların savaşma arzusu var ve akılları yok. :D

4 tanrının müritleriyle müttefik olarak oynamak isterdim. :D
Mesaj tarihi:
Saeros said:

mishakal kim bu arada?
Mesaj tarihi:
ya bunların ırk diye bir olayı yok, her tanrının kendi hesabı var. "din birliği yapalım, ümmet-millet bir olsun" kafalarında değiller.
  • Yeni Oluştur...