Iggy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 bu adam insanlara motivasyon olsun diye ve obeziteye dikkat çekmek için 24 hafta boyunca 30 kilo aldı. bu arada hiç spor yapmadı. her hafta bloglarda paylaştı herşeyi resimleri vs. şimdide tekrar kilo verip eski haline gelecek. bazı arkadaşlara motivasyon olması açısından burada dursun belki ilgilenen olur. önceki hali hafta 1 şuanki hali hafta 24 ilgilenen için tık: fit2fat2fit.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Yapacagi diyeti ve workout'unu da paylassa keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 yapacağı workout ve diyet az çok belli abi zaten. çok rahat ulaşıyo insanlar artık bu durumda neler yapması gerektiğine. nasıl bi workout yapmaları gerektiğine yada nasıl bir beslenme programı kullanmaları gerektiğine. bence asıl amacınada ulaştı. motivasyon açısından yaptığı çok güzel bence adamın. buna bakıp ulan adam 6 ayda 30 kiloyu aldı o güzelim vucut gitti. ama geri vericek şimdi işte. isteyince oluyo diyebilirler vs. çok kilo almış olmak, obez olmak insanların bahanesi olmasın sağlıklı bi hayattan kaçmak için. herkes başarabilir bunu çok rahat sadece gerçekten inanmaları lazım buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 After those 6 months, I will be teaching people how to get back in shape by allowing everyone to follow my specific meal plans and workout plans on this site tek şansımız bu adam nerdler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 abi adam isterse dünyanın en büyük sırrını versin kilo vermeyle ilgili, olay motivasyonda bitiyo. başlayıp 3 gün sonra bırakmamak olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 e adam da millete motivasyon olsun diye yapıyor zaten böyle bir şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 mr.obvious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ilk vucudu steroidsiz yapmissa gelsin beni... maalesef yavastan o tur vucutlarin hapsiz ignesiz olamayacagi yonunde bir kanim olusmaya basladi, cevremde kimin vucudu muhtesemse ardindan bir siringa cikiyor illet oldum. yapilmaz demiyorum ama ciddi anlamda hayatinin gymde geciyor ve belkide antronor falan olman gerekiyor. oyle hafta 3-4 gidisle dietle nah olur o vucut. nefismis bu arada ilk foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ha birde daha korkuncu su ilk foto ile diger foto arasinda 6 ay var ve biz o ilk vucudu yapana kadar en az 4-5 sene harcamamiz lazim, sicarlar o ise, didin sonra bir hasta ol ne bilim bok gibi ye bumudur yani :( 6 ay icinde ficiya don :) ha simdi bu arkadasin o halden ilk halinde gelmesi benim ayni durumdan o hale gelmem ile daglar kadar fark gosterir, herifin kas ortusu olusmus zaten bizde oda yok :( zayiflama icin etkili olabilir ama yemez yani o arkadas gibi calistik ilk foto gibi olduk. helal olsun ama herife super bir sey yapacak olay bittiginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 motivasyon topicinde motivasyonumuzu bozma abi kullanmamıştır streoid inş sdfdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Abi kusura bakma da sen istesen de yapamazsın o vücudu çalışsan da... Adamı tanımlarken bile kullandığın kelime yemeğin tadını tarif ederken kullanılan kelime. Çok zorlama istersen... :D Kanuni said: nefismis bu arada ilk foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ilk fotodaki gibi vucut fazla ve gereksiz ztn.azcık şekilli ve fit vucut yeterli bi erkek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 olm zaten adam fitness trainermis hayati boyunca tamam o vakit, yapmistir yani. ki yapmis fotoda gorunuyor. hadin bakalim alalim kilolari abiyle verelim geri :P ben uygularim eger acik acik yazarsa herseyi, ha o kadar vermemede gerek yok hani. zaten superim muhteseme az kaldiydi bununla cozerim :P valla o vucut fazla degil ben alabilirim hic sikilmadan. 93 kg adam 188 cm boy benimle ayni. yani boy olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 6 ayda nasil oyle kilo almis ya takdir ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 abi mükemmel kilo alış ama ya, motivasyon olayı da süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 geri donemez bence bu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 herif motivasyon olayina 6 ayda yillardir yemedigi ne varsa yemis. adam da hakli dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Abi yazık günah ya. Yalnız adamın kas altyapısı zaten aslan gibi. Kas kaybetmiştir belki ama sonuçta o yağlar vanishlediği zaman biraz küçülse de mevcut kaslar yine hayvan gibi çıkacak ortaya. Hayatı boyunca spor yapmamış göt göbek biriyle adamın şu andaki hali bayağı farklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 evet kas hafızası diye bişey var sonuçta. ama adam üşenmeyin lan kalkın çalışın yapılıyo işte diyo görmek isteyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 6 ayda eskiye döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ben hic motive olmadim. bi de 26 yildir yiyorum, boyle kilolu degilim. sisko olmak isteyenleri motive edebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Iggy said: evet kas hafızası diye bişey var sonuçta. kas hafızası derken ? Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 abi byaa bi açıklaması varda kısa olarak: "Bir kaç yıl boyunca ağırlık kaldırmayla uğraşmış herkes "kas hafızası" terimine aşinadır. Kas hafızası; ağırlık çalışan bir kimsenin çalışmaya belli bir süre ara verdikten sonra tekrar başladığında ilk sefere oranla daha hızlı yol alması hakkında kullanılan terimdir.Oldukça fazla miktarda atropi (kas küçülmesi) gerçekleşmişse bile kaslar hipertropiye uğramış eski haline normalden çok daha hızlı biçimde ulaşır" çok geniş bi konu aslında kas hafızası. çoğu şeyde geçerli günlük hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 örneğin gitar çalmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Yok kas hafızasının ne olduğunu biliyorum. Ama o daha çok el - ayak becerisi için geçerli bir olay diye biliyorum. Enstrüman çalmak, futbol, basket, örgü vs. Yani vucut geliştirmede kas hafızasının etkili olacağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar