Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TCG

thebaltaci

Öne çıkan mesajlar

abi şimdi eğri oturup doğru konuşalım alliance dan NYX almamın tek çaresi onların corp dan geçiyor bu yüzden incik boncuk soracam mecburen.

PVP nin kitabını yazmadım ama logistic pilotunun kralıyım. shield logistic ile 2 tane armor tank bs yi % 16 armor dan çevirip shield tank yapacak kadar kendime güveniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

DERT3 said:

PVP nin kitabını yazmadım ama logistic pilotunun kralıyım. shield logistic ile 2 tane armor tank bs yi % 16 armor dan çevirip shield tank yapacak kadar kendime güveniyorum.

İyi shield basabilmek oyuncu skilinden ziyade char skili ile alakalı bir olay. Ama armor bslere yardıma shield logi ile gitme kısmı oyuncu skilli ile ilgili bi örnek kabul ediyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

DERT3 said:

İyi shield basabilmek oyuncu skilinden ziyade char skili ile alakalı bir olay. Ama armor bslere yardıma shield logi ile gitme kısmı oyuncu skilli ile ilgili bi örnek kabul ediyorum :)

Senden iyi bişi duymak güzel :)

armor logistic pilotum da var ama pek tecrübeli sayılmam. nulli secunda da bu konuda armor logi ile çok sıkıntı çektim.
Sosyal ağlarda paylaş

arkimod said:

10 mil sp gallante elemanı işineze yaramaz heralde,ben 20mil e çıkana kadar aktif olursunuz umarım,katılmak isterim o zaman

PvP yapmak istiyorsan 3m - 5m'da yeter.Cok iyi bir ceptor / dictor pilotu olarak yetistirirsen kendini fleetlerde her zaman senin gibilere ihtiyac olur..

Karacabey veya Mimas Kkhan ile oyunda irtibata gec gerekli detayları onlar verecektir sana, skill sheetini bi görelim sonra karar verelim istersen =)
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

amaaan razormuş

ben de bişi sanmştm

Çok banal bi yorum olmus bee.Kimseyi kolundan tutup da zorla corpa yada allianceye sokmuyoruz,aradığımız ve istediğimiz kıstaslardan ödünde vermiyoruz.İsteyene de kapılarımızı kapatmıyoruz.Bundan sonra da konuyu dağıtmaz ve gereksiz yorumlarda bulunmaz isek seviniriz;

Konu : N0 Destination Recruiting
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

hişte banal deil

sevinmeyiverin, ayrıca yaşasın jarlaxle! ( o sizin karşı tarafta olan dimi düşman felan ) ve pos guy!

1-Bu oyunu 2006 dan beri oynuyorum kimseye hiçbir kin gütmedim veya kimseyle bi alıp veremediğim olmadı
2-Kim olumlu bir iş yaptıysa ilk önce biz alkışladık oraya insanları yönlendirdik
3-RL dahil haksızlığa boyun eğmedik ve kimsenin haksızlığını desteklemedik ( Bahsettiğin Pos guy ile alakalı olarak ).
4-Sen kimsin necisin tanımam sadece N0 Destination'un recruit basligindan uzak dur yeter
5-Daha önce Captain Logarın da dediği gibi konu dışına çıkıp da polemik yapılması amacı ile burda açılmış bir başlık değil sadece kan dokumuza uygun arkadaşları aramıza almaya çalışıyoruz.Gelmek istemiyorsan gelmezsin, başarı diler köşene çekilirsin ( yapabiliyorsan tabi )
6-Benimle veya Corpumla alıp veremediğin birşey varsa oyundan pm yada convo ile ulaşıp sıkıntını giderebilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

Baltacı sanada corpunada...

Şaka şaka :)

Şartlar birazcık ağır gözükmesine rağmen aslına hiç de öğle değil. Herkes aynı amaç için toplandığı (PVP) ve adam gibi adam oldukları için muhabbet, ortam gırgır şamata süper.

İşin özü, Asıl amacın PvP ve iyi bir insansan kapımız sonuna kadar açık.

Değilsende sorun değil ama bizden uzak nereye yakın olursan ol :)
Sosyal ağlarda paylaş

Penth3sileia said:

Suark said:

amaaan razormuş

ben de bişi sanmştm

Şuna eminimki çok yakın bir zamanda razor topraklarını geri alacak. Şimdi aman Razor'muş diyen insanların büyük bir zevkle üye başvurularını reddeceğim :)

Açıkça reddedeceğinizi zaten belirtiyorsunuz :) Başvurmaya gerek kalmıyor.

"Captain Logar" said:

@dert,senin sorularinin cevabi 7. maddede yeteri kadar aciklanmis.
PVP adina sorular sorulmasini bekliyorum daha cok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar
Evet arkadaslar güncelleme yapmanin zamani gelmis.
Bu siralar Razor olarak evimize geri dönerek yeni baslayacak olan savasa son sürat hazirlanmaktayiz.
Bayagi zevkli savaslar yasamaktayiz. Özellikle roaming fleetlerinde gülmekten oyun oynayamaz hale geliyoruz.
Fleette hatali bir sey yapana sarki söyleme cezasi veriliyor ve TS den ne de güzel sarki söylenir hayal edebilirsiniz.
Cuma gecesi yine böyle bir roamingin ardindan eve dönerken yol üzerinde Venal regionunda Raiden'in bir POS vurdugunu haber aldik. Hemen son sürat yola ciktik ve sisteme geldigimizde 10 larca titan, dread ve carrier filosu ile karsilastik. Ama malisef tam bir savasa giremeden Capital filosu kacarak kendilerini kurtarabildiler, bize de teselli olarak arkalarinda bir carrier biraktilar :) KILL

Iyi günler
Capt.Logar
Sosyal ağlarda paylaş

"Captain Logar" said:

Selamlar

Fleette hatali bir sey yapana sarki söyleme cezasi veriliyor ve TS den ne de güzel sarki söylenir hayal edebilirsiniz.

a selam abi

sırf şarkı süylemek için celiriz ve hata yaparız şarkı da hazır :)

Aslı Yok Yaylasında
Bin Beş Yüz Koyunum /titanım / Var Benim
Buyurun Arkadaşlar Davetim Var Benim
Herkes Kesesinden Yesin içsin
Saltanatım Var Benim

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...