DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Ben o corpta değilim cevabını Captain Logar versin :) ama o kadar komplike bir mekanda zaten rat yapmanın anlamı yok diye düşünüyorum en azından 5 yıllık deneyimim bunu öngörüyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 abi şimdi eğri oturup doğru konuşalım alliance dan NYX almamın tek çaresi onların corp dan geçiyor bu yüzden incik boncuk soracam mecburen. PVP nin kitabını yazmadım ama logistic pilotunun kralıyım. shield logistic ile 2 tane armor tank bs yi % 16 armor dan çevirip shield tank yapacak kadar kendime güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Ben olsam seni corpa almam zaten onlarca char var elinde spy olmayacağın ne malum :D Sor tabiki sorunu onlarda cevap verecektir illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 char ların hepsi aynı corp da o kadar corp dolandım genelde hepsiyle beraber gidiyorum gittiğim corplara dert2 hariç. o yüzden spy olayı biraz zor. one man army yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 @dert,senin sorularinin cevabi 7. maddede yeteri kadar aciklanmis. PVP adina sorular sorulmasini bekliyorum daha cok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ISK yı sevmiyorum. Oyunda 3 amacım kaldı bunlardan ikisi bir tane MS ve titan a binmek diğeri de bir tane outpost inşa etmek. Sanırım sizin corp da bunları yapamayacağım. Size başarılar dilerim. PVP ile ilgili ne sorular sorucaklar ben de merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 DERT3 said: PVP nin kitabını yazmadım ama logistic pilotunun kralıyım. shield logistic ile 2 tane armor tank bs yi % 16 armor dan çevirip shield tank yapacak kadar kendime güveniyorum. İyi shield basabilmek oyuncu skilinden ziyade char skili ile alakalı bir olay. Ama armor bslere yardıma shield logi ile gitme kısmı oyuncu skilli ile ilgili bi örnek kabul ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 amaaan razormuş ben de bişi sanmştm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 zaten ne zaman burada adam gibi topige bagli kalinarak birsey tartisildigi gorulmustur ki, aynen devam arkadaslar bravo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 megetege said: DERT3 said: PVP nin kitabını yazmadım ama logistic pilotunun kralıyım. shield logistic ile 2 tane armor tank bs yi % 16 armor dan çevirip shield tank yapacak kadar kendime güveniyorum. İyi shield basabilmek oyuncu skilinden ziyade char skili ile alakalı bir olay. Ama armor bslere yardıma shield logi ile gitme kısmı oyuncu skilli ile ilgili bi örnek kabul ediyorum :) Senden iyi bişi duymak güzel :) armor logistic pilotum da var ama pek tecrübeli sayılmam. nulli secunda da bu konuda armor logi ile çok sıkıntı çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 10 mil sp gallante elemanı işineze yaramaz heralde,ben 20mil e çıkana kadar aktif olursunuz umarım,katılmak isterim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 arkimod said: 10 mil sp gallante elemanı işineze yaramaz heralde,ben 20mil e çıkana kadar aktif olursunuz umarım,katılmak isterim o zaman PvP yapmak istiyorsan 3m - 5m'da yeter.Cok iyi bir ceptor / dictor pilotu olarak yetistirirsen kendini fleetlerde her zaman senin gibilere ihtiyac olur.. Karacabey veya Mimas Kkhan ile oyunda irtibata gec gerekli detayları onlar verecektir sana, skill sheetini bi görelim sonra karar verelim istersen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Suark said: amaaan razormuş ben de bişi sanmştm Çok banal bi yorum olmus bee.Kimseyi kolundan tutup da zorla corpa yada allianceye sokmuyoruz,aradığımız ve istediğimiz kıstaslardan ödünde vermiyoruz.İsteyene de kapılarımızı kapatmıyoruz.Bundan sonra da konuyu dağıtmaz ve gereksiz yorumlarda bulunmaz isek seviniriz; Konu : N0 Destination Recruiting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 hişte banal deil sevinmeyiverin, ayrıca yaşasın jarlaxle! ( o sizin karşı tarafta olan dimi düşman felan ) ve pos guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Suark said: hişte banal deil sevinmeyiverin, ayrıca yaşasın jarlaxle! ( o sizin karşı tarafta olan dimi düşman felan ) ve pos guy! 1-Bu oyunu 2006 dan beri oynuyorum kimseye hiçbir kin gütmedim veya kimseyle bi alıp veremediğim olmadı 2-Kim olumlu bir iş yaptıysa ilk önce biz alkışladık oraya insanları yönlendirdik 3-RL dahil haksızlığa boyun eğmedik ve kimsenin haksızlığını desteklemedik ( Bahsettiğin Pos guy ile alakalı olarak ). 4-Sen kimsin necisin tanımam sadece N0 Destination'un recruit basligindan uzak dur yeter 5-Daha önce Captain Logarın da dediği gibi konu dışına çıkıp da polemik yapılması amacı ile burda açılmış bir başlık değil sadece kan dokumuza uygun arkadaşları aramıza almaya çalışıyoruz.Gelmek istemiyorsan gelmezsin, başarı diler köşene çekilirsin ( yapabiliyorsan tabi ) 6-Benimle veya Corpumla alıp veremediğin birşey varsa oyundan pm yada convo ile ulaşıp sıkıntını giderebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penth3sileia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Baltacı sanada corpunada... Şaka şaka :) Şartlar birazcık ağır gözükmesine rağmen aslına hiç de öğle değil. Herkes aynı amaç için toplandığı (PVP) ve adam gibi adam oldukları için muhabbet, ortam gırgır şamata süper. İşin özü, Asıl amacın PvP ve iyi bir insansan kapımız sonuna kadar açık. Değilsende sorun değil ama bizden uzak nereye yakın olursan ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penth3sileia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Suark said: amaaan razormuş ben de bişi sanmştm Şuna eminimki çok yakın bir zamanda razor topraklarını geri alacak. Şimdi aman Razor'muş diyen insanların büyük bir zevkle üye başvurularını reddeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ben oyunu oynamıorm ki hahaah reddedersin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Penth3sileia said: Suark said: amaaan razormuş ben de bişi sanmştm Şuna eminimki çok yakın bir zamanda razor topraklarını geri alacak. Şimdi aman Razor'muş diyen insanların büyük bir zevkle üye başvurularını reddeceğim :) Açıkça reddedeceğinizi zaten belirtiyorsunuz :) Başvurmaya gerek kalmıyor. "Captain Logar" said: @dert,senin sorularinin cevabi 7. maddede yeteri kadar aciklanmis. PVP adina sorular sorulmasini bekliyorum daha cok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Selamlar Evet arkadaslar güncelleme yapmanin zamani gelmis. Bu siralar Razor olarak evimize geri dönerek yeni baslayacak olan savasa son sürat hazirlanmaktayiz. Bayagi zevkli savaslar yasamaktayiz. Özellikle roaming fleetlerinde gülmekten oyun oynayamaz hale geliyoruz. Fleette hatali bir sey yapana sarki söyleme cezasi veriliyor ve TS den ne de güzel sarki söylenir hayal edebilirsiniz. Cuma gecesi yine böyle bir roamingin ardindan eve dönerken yol üzerinde Venal regionunda Raiden'in bir POS vurdugunu haber aldik. Hemen son sürat yola ciktik ve sisteme geldigimizde 10 larca titan, dread ve carrier filosu ile karsilastik. Ama malisef tam bir savasa giremeden Capital filosu kacarak kendilerini kurtarabildiler, bize de teselli olarak arkalarinda bir carrier biraktilar :) KILL Iyi günler Capt.Logar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Küçük bir güncelleme daha yapalım ; Ben PvP de tecrübesizim o yüzden orda yapamam diyen arkadaşlar için yeni academy kurduk.N0 Destination Academy adı altında.PvP öğrenmek ve ileride bende N0 Destination'a gelmek isteyen arkadaşlar için başka bir firsat kapısı açtık Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 RL den fırsat bulup oyuna dönebilirsem ilk işim saglam bir türk corpuna girmek olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Bol sanslar, but RL first ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 "Captain Logar" said: Selamlar Fleette hatali bir sey yapana sarki söyleme cezasi veriliyor ve TS den ne de güzel sarki söylenir hayal edebilirsiniz. a selam abi sırf şarkı süylemek için celiriz ve hata yaparız şarkı da hazır :)Aslı Yok YaylasındaBin Beş Yüz Koyunum /titanım / Var Benim Buyurun Arkadaşlar Davetim Var Benim Herkes Kesesinden Yesin içsin Saltanatım Var Benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar