di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Selam, Suadiye'den baslayip Bagdat Caddesi boyunca surecek yuruyuse gelen var mi ? Bugun saat 6 gibi baslayacak diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 19:00 da suadiye ışıklarda sanırım. ben geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 iptal edilmedi mi? anarşikmisiniz siz devlete karşı geliyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 iptal edilmesi asıl anarşikliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 evet anarşikiz napolyon gelsin alsın devlet bilmem kaç bin kişiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 alsın valla derdi beni bağlamıyo. sonuçta milli yas ilan edildiyse sırf akepe karşıtlığı için bunu bile kullanan tipler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 milli yas mı? peki akp heyeti ve apo gül'ün bugün katıldığı 2 3 düğün ne iş peki? all turkey/akp = milli yas mı? aayrıca törenlerde geçitlerde de türlü eğlenceler komiklikler şakalar ya da halaylar falan cekilmiyor. hem atatürkü anma hem de cumhuriyet bayramı kutlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 adı üstünde kutlama ülke olarak yapılır. bi tarafta evi yıkılmış insanlar varken öbür tarafta birileri kutlama yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 niye yapmasın? başbakan yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Napolyonn said: adı üstünde kutlama ülke olarak yapılır. bi tarafta evi yıkılmış insanlar varken öbür tarafta birileri kutlama yapmaz. Kutlama diyince insanlar eğleniyor mu sanki? Böyle bir laf eden adam ya hayatında cumhuriyet bayramı törenine katılmamıştır yada art niyetlidir. İnsanların saygı duruşunda bulunup marş okumasıyla ulusal yasın en ufak bir alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Abi adama hala cevap veriyosunuz fdss bence gerek yok yani elinize kolunuza yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 akıl tutulmasımı yaşıyosun anlam veremiyorum. 29 ekim devlet nezdinde kutlamadır ve her ne kadar bizde genel olarak devletin sıkıcı törenlerinden ibaret olsa da içerik olarak eğlenilir, coşulur. ancak ülkenin sınırları içerisinde eğer bir felaket söz konusuysa bugün eğlenilmez çünkü orasıda ülkenin içindeki bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Napolyonn said: adı üstünde kutlama ülke olarak yapılır. bi tarafta evi yıkılmış insanlar varken öbür tarafta birileri kutlama yapmaz. tamam evi yıkılan, orda perişan olan insanlara karşı saygımız var eyvalla ama bi yandan da cumhuriyet diye bişi var, ataturk var, ataturkun bayram ilan ettiği bir gün var. bugünlere, o sınırlara falan atatürk sayesinde gelindi... anlatabildmmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ataturku 365 gün içinde hergün anabilirsin illa 29 ekim diye bi kaidemi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Cevap yazan napolyona napolyon kadardır bu mesajların üstüne. Hiç gereği yok bence de. oh wait paradox bende cevap yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 tamam ulan yılbaşından sonra bu olaylar soguyacak nasıl olsa, yılbaşından sonra bugünün anma töreni ve yapılmaya onca şeyini yılbaşından sonra bigün yapsınlar da görelim.. devletin bunu yapması şart ya hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Napolyonn said: ataturku 365 gün içinde hergün anabilirsin illa 29 ekim diye bi kaidemi var? hergün kurban kes o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Napolyonn said: akıl tutulmasımı yaşıyosun anlam veremiyorum. 29 ekim devlet nezdinde kutlamadır ve her ne kadar bizde genel olarak devletin sıkıcı törenlerinden ibaret olsa da içerik olarak eğlenilir, coşulur. ancak ülkenin sınırları içerisinde eğer bir felaket söz konusuysa bugün eğlenilmez çünkü orasıda ülkenin içindeki bi yer. başbakan'ın düğüne gitmesi peki saygısızlık ve terbiyesizlik midir? bayramlar bile iptal edilmiş öyle bir yasın içindeyiz ki düşün yani ama düğüne gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 kurban kesilince yardımlaşılıyo, cumhuriyet kutlanınca kimin karnı doyuyor? kutlanmasın demiyorum aksine çok güzel beraberliği arttırır ama zorlama kutlama yapılacağı yerde yapılmaması saygı açısından çok daha değerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ben geliyorum. fakat suadiye'den değil de zara'nın oralardan katılabilirim yürüyüşe. kozyatağın'dan yürüyerek gelicem çünkü, o kadar geriye yürür müyüm bilmiyorum. paticik diye bağırırım, duyan gelir toplaşırız. zamanında iki-üç konserde bağırmıştım, tuncayla falan tanışmıştık adam yanımda belirivermişti sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Napolyon gerçek mi yoksa high troll mu?basarili cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Napolyon B.S.G. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Kutlama ile yuruyusu birbirinden ayiramamak icin gerizekali olmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 kardeşim en azından anıtkabıre çelennk flana bırakılması gerekiyodu devlet ve hükümet adına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar