Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S. Lig 9. Hafta | Beşiktaş JK -Sivasspor 30 Ekim - 19:00

oldun

Öne çıkan mesajlar

Babasının ölümünü yaklaşık tarih olarak koydum ben oraya ne alaka?
Bak basit bişey sormuşum Simao en son hangi maçta "iyi" oynadı...

Özellikle bu sezon başladığından beri oynadığı futbolu beğenmiyorum ben Simao'nun...
Beşiktaş'ın ortaya koyduğu futbolun iyi olmadığını da tek söyleyen ben değilim, maç izleyip yorum yapıyorsunuz ya biz izlemiyoruz sanki...
Siz memnunsanız Simao'nun oynadığı futboldan, Beşiktaş'ın oynadığı futboldan söyleyecek bişey yok zaten...
Ben basitçe Simao'yu da Quaresma'yı da takımımda istemezdim dedim, sebeplerini de söyledim...
Ben önce yuhlayıp sonra bi trivelayla asist yaptı diye aaAAa süper adam demiyorum kimseye...
Sosyal ağlarda paylaş

ana baci kufur ettikleri adama,berabere kaldklari mactan sonra 3lü cektiren seyirciden taraftarlık dersleri... ??? priceless..

kimse quaresmayi yuhalamiyor,ama bu demek diilki adam kötü oynadgnda tepki görmucek.. nasl ekrem tepki göruyorsa oda sacmaladgnda tepki görür.. ayrica adam her mac iyi oynucak diye bir zorunlulgu da yok..

önce o maclari izlerken futbolcundan takımından neler bekledginin farkında olmalısn.. olaya zevk almak acısından yaklasmalsn..o zman fener besiktas maci senin icin zevkli mac olur. yada kaybettgn bir stoke macndan sonra evine yüzün gulerek gidebilrsin.. yada 3-5 tane salladgn bir mactan sonra bu ne lan böyle oynarsak haftaya duman olurz diyebilmelsn..

önce yuhaladnz asist yapti sonra blabala.. skor yorumcusu olmayi biraktgnda seninde burda yazıklarin insanlar tarafndan ciddiye alıncaktir..
Sosyal ağlarda paylaş

Hayat Bilgisi 101

Bir insani ne kadar seversen sev yaptgi her hareketi alkıslamak zorunda diilsin,yanlis yaptgnda tepkini gösterebilrsin bu en dogal hakkın..

Sen anne babana hiç mi sesini yükseltmedin ? hic mi bagirmadn ? Sonra gidip sarılmadin mi ??

Quaresma'yi cok seviyor taraftar diye sıcıp attıgı zaman afferim q7 yürü q7 demesni mi bekliosn ?? kötü oynadgnda tepksni göstercektr taraftar bu en dogal hakkıdır,20 bin kusur kişilk ortamda bunun en kolay yolu ıslık yada yuhalamaktir..
Asist yaptgnda da tabiki quaresma alkıs alıcak adı haykırılcakdir..

Neden her Besiktas topicignde etrafa salya saçarak quaresma ya cemkiriyorsnki ??

Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

..
Beşiktaş'ın ortaya koyduğu futbolun iyi olmadığını da tek söyleyen ben değilim, maç izleyip yorum yapıyorsunuz ya biz izlemiyoruz sanki...

EricCantona said:

O mesajı o gün okuduğunda da anlamamışsın yine anlamamışsın...

x
Sabri-x-x-x
x-x-x
Keita-x-x

Şeklinde oynarken Keita parçalıyordu, Sabri sakatlanınca sabri'nin yerine Ali Turan oynadı sağ bekte bu da Keita'nın performansında düşüşe sebep oldu dedim.

Nesini quoteladın şimdi o mesajın?

fizban said:

ali turan ile keita aynı anda kulüpte bulunmadı. şike yaparak performansını düşürdüyse bilemem. illa futbol bilmediğinizi detaya vurarak açıklamamız gerekiyor.

yauv bi git once kendi takımını izle
Sosyal ağlarda paylaş

simao ve q7 geçen sene daha iyidiler ama simao fenerbahçe maçında iyi oynadı golünde morali ile herhalde. q7 fena değil yani maçta çok yatıyor belki ama adam işinide yapıyor. ben suçu halen daha futbolcularda değil teknik direktörde arıyorum. adam gibi sol açık ve sağ açık ile oynayabilir hem defansada yardım edebilecek oyuncular ile. q7 yi çift forvette kullanabilir, simaoyu forvet arkası kullanabilir hatta yedekde oturtabilir. illa bu adamların kanatta oynamasına indeksli bir futbolu doğru bulmuyorum. adam gibi sağ back ve adam gibi sol back ile oynadığımız her maçta çok iyi performans gösterdik.

şu bize saldıranlara gelince. juventus taraftarlarının yuhalayarak takımdan gönderttiği Mello, arsenalin şampiyonluk ihtimali varken liverpool maçında durduk yere takımını 10 kişi bıraktıktan sonra bir daha forma şansı bulamayan Eboe ve daha önce ne yaptığına dair hiç bir fikrim olmayan Riera(şuanda ne yaptığına dair fikrim yok arada gaza geliyor gs taraftarı ama işler kötü gittiği zaman bu adam gönderilecekler listesinde liste başı olacak)'lı bir kadro... niye saldırıldığını anlamak güç değil bizim için.

bakın keyfinize...
Sosyal ağlarda paylaş

Çok iyisiniz çekemiyoruz evet.

Ama o kadar iyisiniz ki kimse anlamıyor ne kadar iyi olduğunuzu.

Dön bi kendine bak, Galatasaray'a laf atıcam diye yapmadığın şebeklik kalmadı, her alakasız başlıkta dönüp dolaşıp GS'ye laf atacak kadar acınası bir durumdasın. Bu kadar kompleksli olmayın, biraz gerçekçi bakın olaylara artık. Melo'ya laf etmek şu anda zaten maç izlemediğinin kanıtıdır. Eboue şu anda zarar gibi duruyor. Riera'yı tanımamış olman daha önce de belirttiğim gibi futbol cahilliğinden öteye geçmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzatmayın ışte. Tamam. Geçen seneki Galatasaray Beşiktaş... Bunu da biz kıskançlığımızdan çıkardık zaten. Yoksa hiç bir cimbomlu söylemedi böyle birşey. Siz kümede kalma mücadelesi veriyordunuz, bütün sene aynı saçma geyik devam etti durdu. E bir susun artık. Trolllükte üstünüze de yok. Biraz da biz dalga geçelim sizle. Ne bu hemen atarlanmalar? Biraz espri, dalga geçilmeyi de kaldırın. Liseli kafasındasınız harbiden...
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

simao ve q7 geçen sene daha iyidiler ama simao fenerbahçe maçında iyi oynadı golünde morali ile herhalde. q7 fena değil yani maçta çok yatıyor belki ama adam işinide yapıyor. ben suçu halen daha futbolcularda değil teknik direktörde arıyorum. adam gibi sol açık ve sağ açık ile oynayabilir hem defansada yardım edebilecek oyuncular ile. q7 yi çift forvette kullanabilir, simaoyu forvet arkası kullanabilir hatta yedekde oturtabilir. illa bu adamların kanatta oynamasına indeksli bir futbolu doğru bulmuyorum. adam gibi sağ back ve adam gibi sol back ile oynadığımız her maçta çok iyi performans gösterdik.

şu bize saldıranlara gelince. juventus taraftarlarının yuhalayarak takımdan gönderttiği Mello, arsenalin şampiyonluk ihtimali varken liverpool maçında durduk yere takımını 10 kişi bıraktıktan sonra bir daha forma şansı bulamayan Eboe ve daha önce ne yaptığına dair hiç bir fikrim olmayan Riera(şuanda ne yaptığına dair fikrim yok arada gaza geliyor gs taraftarı ama işler kötü gittiği zaman bu adam gönderilecekler listesinde liste başı olacak)'lı bir kadro... niye saldırıldığını anlamak güç değil bizim için.

bakın keyfinize...

Peki Rra senin Galatasaray'a baktığın gibi ben de Beşiktaş'a bakayım mı?

İnter'de eleştirilmek için bile sahaya çıkıp top oynayamayan, yılın bidonu ödülünü burun farkıyla Melo'ya kaptıran adam Quaresma.

Atletico'da misyonunu tamamlayan gençleştirme operasyonu kapsamında elden çıkarılan yine de kalitesiyle iş yapan kaliteli oyuncu Simao.

Real Madrid'in artık kadroda düşünmediği emekli olması gereken Guti.

Bunlar geçen seneki transferleriniz ki yine iyiydiler bu seneki faciaya daha yeni geliyoruz...

Dünyanın en iyi oyuncusu diye lanse ettiğiniz sonra kadro dışı bıraktığınız Fernandes...

Futbolcu olduğuna dair ciddi şüpheler barındıran transferi anlaşılmaz hikayelerle dolu Alves.

Kariyerinde attığı toplam gol sayısı 26 olan Edu ( Bu arkadaş forvet )

Kariyerinde toplam oynadığı resmi futbol müsabakası sayısı 10'dan az olan Bebe...

Bu sezonun başına kadar ismini hiçbirimizin bilmediği Sidnei...

Yerli transfer olarak başta çoğu taraftarın istemediği ama oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakan Egemen.
Ve benim de takımımda görmeyi gerçekten istediğim Pektemek dışında 3-5 tane gurbetçi geleceği olabilicek futbolcu...

Bir de rakibin Galatasaray'a bakıyosun:
Melo,Elmander,Riera,Ujfalusi,Muslera gelmiş. Yanlarında yerli olarak Selçuk gibi müthiş bi yetenek kapılmış, geleceği parlak Sercan ve Ceyhun takıma katılmış...

Hadi diyelim ki transferleri yanlı gözlerle baktık, açıp maç izliyorum Galatasaray hırsla mücadele ediyor başında Türk futbol tarihinin en çok başarı yaşamış avrupada saygı duyulan teknik direktörü var, her geçen maç daha iyiye giden bi takım...

Beşiktaş'a bakıyorum kartondan teknik direktör konmuş klübeye, Guti kaybedilmiş, Simao yokları oynuyor, takım futbol adına ciddi sıkıntılar ortaya koysa da bireysel yeteneklerin anlık performanslarıyla idare ediyor...

E haklısın ben olsam ben de kıskanırdım rakip takımı...

E hele bir de şerefli ikinciliklerden,şikeden şaibeden en çok dem vuran takımın teknik direktörü ve yöneticisinin ciddi suçlamalarla tutuklu bulunuyor olması, Hırvatistan maçı sonrası yayınlanıcak iddianameyi gergin bekleyiş baya can sıkıyor olsa gerek...

Hadi kendine iyi bak öptm kocaman pai =)
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Uzatmayın ışte. Tamam. Geçen seneki Galatasaray Beşiktaş... Bunu da biz kıskançlığımızdan çıkardık zaten. Yoksa hiç bir cimbomlu söylemedi böyle birşey. Siz kümede kalma mücadelesi veriyordunuz, bütün sene aynı saçma geyik devam etti durdu. E bir susun artık. Trolllükte üstünüze de yok. Biraz da biz dalga geçelim sizle. Ne bu hemen atarlanmalar? Biraz espri, dalga geçilmeyi de kaldırın. Liseli kafasındasınız harbiden...

46 puanla 8. bitirdik biz ligi, düşme sınırının 20 puan üzerinde Beşiktaş'ın 8 puan altında.
2006 sezonu biterken Beşiktaş küme düşen son takımdan sadece 18 puan fazla toplamış Beşiktaş da o zaman küme düşüyormuş demek ki?
Kötü bi sezon geçirdik tamam da düşme falan bizim için söz konusu bile değil hiç bi zaman da olmadı...
Bırakın artık şu ayakları, kümede kalma mücadelesini başbakanın digitürk'ün yardakçılığını yapan Demirören veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:
E hele bir de şerefli ikinciliklerden,şikeden şaibeden en çok dem vuran takımın teknik direktörü ve yöneticisinin ciddi suçlamalarla tutuklu bulunuyor olması, Hırvatistan maçı sonrası yayınlanıcak iddianameyi gergin bekleyiş baya can sıkıyor olsa gerek...

Futbolla ilgili yazdığın hiçbir şeye cevap vermeye kasmıycam ama, bi kere henüz iddianame yok, kimseye bir suçlama yöneltilmiş değil, dolayısıyla ciddi suçlama diyemezsin, çıkanhaberlere baksan bile suçlama usülsüz transfer ile ilgili. İkincisi ve daha da önemlisi ben şerefli ikinciliğimle ömür boyu övünürüm, 100. yıldaki de fahil bütün şampiyonluklardan daha önemli daha onurlu bi başarı o. Öte yandan sizin her fırsatta (örneğin şu anda konuyla alakasız olduğu halde) durup durup "şerefli ikinci bikbik" diye alay etme sebebinizi ise herkes biliyor, o yüzden tekrar dillendirme gereği duymuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen daha cevap verebiliyor musun? Keita olayı yetmedi mi? :D

Ben de ışte tam bundan sözediyorum. Tahammülsüzsünüz. En ufak şeyden hir çıkartmaya çalışıyorsunuz. Eğer o postta bile dalga geçtiğimi anlamadıysan kusura bakma da humorlessler için açıklama da koyamam. Bunun da bir tedavisinin olmaması da tıbbın bir çaresizliği işte...
Sosyal ağlarda paylaş

Yine bir klasik beşiktaş başlığı. Cantona'nın yarı gerçek, yarı hayal yorumları, olayı GS'nin müthişliğine getirmesi. Çıkan tartışmaya başka gsliler gelip "hep gs'ye laf atıyosunuz rererö" demesi (gs olayını tamamen cantona başlatmasına rağmen). En son olarak da son bi gsli (genelde Red veya toggie oluyo) gelip "hakemler beşiktaş'ın hakkını yiyo" esprisini yapmasıyla konunun kapanması.
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

Yine bir klasik beşiktaş başlığı. Cantona'nın yarı gerçek, yarı hayal yorumları, olayı GS'nin müthişliğine getirmesi. Çıkan tartışmaya başka gsliler gelip "hep gs'ye laf atıyosunuz rererö" demesi (gs olayını tamamen cantona başlatmasına rağmen). En son olarak da son bi gsli (genelde Red veya toggie oluyo) gelip "hakemler beşiktaş'ın hakkını yiyo" esprisini yapmasıyla konunun kapanması.

Konuyu Galatasaray'a getiren ben değilim bu 1.
Yorumlarımın gerçekliğine karar vericek kapasitede olduğunu zannetmiyorum bu 2.
Olayı Galatasaraya getiriyorsunuz hep diyen arkadaşlar haklı çünkü senin yarı hayal okuduğun şeylerde konuyu Galatasaray'a getirenin ben değil benden önceki yorumlar olduğu çok açık bu da 3...

Hadi git biraz daha çalış gel sonra ayrıca saçmalarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Sercan 21 yaşında attığı toplam gol sayısı 34 asist 13...
Edu 29 yaşında attığı toplam gol sayısı 26 asist 9...

Şu yorumun nesini ciddiye alaibliriz ki?Edu bi kere kiralık. Kiralık! Bebe sakatlandığı için alındı, kaldı ki kadroya bile giremiyo zaten. Bariz trollsün işte.

edik. Sercan'dan da bi bok olmaz ayrıca, Edu'nun oynadığı takımları anca TVden seyreder..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...