Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Boy 1.78 kilo 75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Lord_Argos said: Şu başlıktan yola çıkarak paticikteki çoğu adamın fat nerd olduğunu anlamış bulunmaktım (: ben köseyim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Lord_Argos said: Şu başlıktan yola çıkarak paticikteki çoğu adamın fat nerd olduğunu anlamış bulunmaktım (: şu savunma şekli çok itici ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Topic kahretsin diye başlıyor, your argument is invalid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 aa kişiseldeymiş topic. spor hede bölümüne yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Lord_Argos said: Boy 1.78 kilo 75 göbekliyim ve nerd'üm ama senin kilonla benche giriyorum buna ne diyorsun peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Benim ağırlığım kadar benchpress mi basıyosun? Eğer öyle ise zaten ağırlığının %70 'i kadarını basman gerekiyor diye biliyorum yani 100 kiloluk bi insan için normal olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Önemli olan kendi ağırlığının 1.5 katı kadar bench 2+ katı kadar deadlift veya squat yapabilmek ondan sonra güçden bahsedebiliriz. Bu arada topic çok iyi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Soris said: Önemli olan kendi ağırlığının 1.5 katı kadar bench 2+ katı kadar deadlift veya squat yapabilmek ondan sonra güçden bahsedebiliriz. Bu arada topic çok iyi ahah :D Bişi dicem bu simetrisini nasıl düzeltebilirim koca başlığı aslında bu soru için açmıştım (((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 cons gelir cevaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 en korktugum sey. asimetrik karın kası. bu yuzden karın kası yapmıyorum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 i have symmetric balls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Lordum 1k pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ahahahahah çok iyi topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 düzelmez ki o genetik diye biliyorum. ama tip düzelebilir. bi de vücut ağırlığının %70i ile bench ne ahah. kızlar için belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 oha 1,5 kati ile bench, o ne lan. adam olympia benchde giriyor 140 kg adamin agirligi 145 kg. naptiniz naaaannn.. 50 kg adam icin sorun degil belkide 100 kg lik adam icin 150 kg bench ahahaha. sallamayin nan. ilk fotodan mide haric hersey anlasiliyor ama mide ile ilgili bir sey yok ki resimde. tek baklava gorunuyor sadece. onunda simetrisi olamaz zati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 auhauhuhauha gülme kaslarımın simetrisi bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/BenchStandards.html Kanuni said: oha 1,5 kati ile bench, o ne lan. adam olympia benchde giriyor 140 kg adamin agirligi 145 kg. naptiniz naaaannn.. 50 kg adam icin sorun degil belkide 100 kg lik adam icin 150 kg bench ahahaha. sallamayin nan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 elitiz zaten :P 8 tekrar hepimiz yapariz evet. phil heath videolarini izleyin ya da digerlerini, adamlarin kilosu 275 lbs falan kaldirdiklari en azindan set icersinde yaptiklari o rakamlar degil ya. gosteri amacli giriyorlar bazen de bahsettiginiz o ise diyecegim sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/BenchStandardsKg.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 abi ilk foto asdfasd öz güven budur işte. takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar