Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ya bu vatana bizzat kendim gidip alırdım ne alacaksam ilk defa net üzerinden şeettik şimdi daha önce netten şeeeden varsa bana ortalama şu kadar günde eline geçer aldığın diyebilecek olan var mı?
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 kampanya zamanında 10 gün diyorlardı kargo süresi
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 vatanı arayıp stok sormadan almayın ama netten
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 15 gün oldu halen "siparişiniz hazırlanıyor" şeklinde. mesaj yağmuruna tutuyorum ama oralı olan yok. daha vatanda net üzerinden bir şey alırsam ne olayım.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Ben de az çekmedim son siparişimde. Mesajla falan olacak iş değil. Arayın topkapı mağazasını "internet siparişimle ilgili bir problemim var ve çağrı merkezinizdeki bir avuç beceriksiz çözemiyor, yetkili birisini bağlamanızı bekliyorum." diyin. Çıkan "yetkililer" sağolsun çağrı merkezinin 3 günde çözemediği sorunumu 10 dakikada çözdüler ve gecenin 2'sinde kargom topkapı mağazasından çıkıp 4'te UPS merkeze ulaştı. Kısacası; bu memlekette eşeği dürtmeden yerinden oynamıyor.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ben de bi ram aldım stokta var gözüküyor ama 2 gündür hazırlayamadılar siparişi.
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 vatanda kampanya günlerinde sipariş sözleşmesinde 10güne kadar yazıyor genelde herkez okumadan tıklayıp geçtiği için farkında olmuyo adamlarda bunu genelde sipariş tutarına göre sıralıyo.kampanya günlerinde vatandan bişey almak eziyet ya sabır edip bekliyceksin yada arayıp sıkıştırcaksın bundan önceki kampanyada 3-4 parça bişey almıştım 1 hafta sonra anca gelmişti.
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 o halde arayıp sıkıştırmaya başlama zamanı alayına gider yapıyım bi
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bi indirimler başlığı olsa da takip etsek donanım bolumunde
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 abi çok ilginç aramaya gerek kalmadı baktım kargoya verilmiş daha 4 gün oldu siparişi vereli sanırım düzen denen bişi yok bunlarda kafalarına göre karar veriyolar ne zaman göndereceklerine ajklsdha
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 vatanın siteden alınca hep geç geliyor süründürüyor, o yüzden ben mağazasına gidiyorum illa alcaksam. Aslında indirimlerinde de bi olay yok, önce bindiriyor sonra indiriyor işte
Öne çıkan mesajlar