Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vatanbilgisayar indirimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu vatana bizzat kendim gidip alırdım ne alacaksam ilk defa net üzerinden şeettik şimdi daha önce netten şeeeden varsa bana ortalama şu kadar günde eline geçer aldığın diyebilecek olan var mı?
Mesaj tarihi:
Ben de az çekmedim son siparişimde.

Mesajla falan olacak iş değil. Arayın topkapı mağazasını "internet siparişimle ilgili bir problemim var ve çağrı merkezinizdeki bir avuç beceriksiz çözemiyor, yetkili birisini bağlamanızı bekliyorum." diyin. Çıkan "yetkililer" sağolsun çağrı merkezinin 3 günde çözemediği sorunumu 10 dakikada çözdüler ve gecenin 2'sinde kargom topkapı mağazasından çıkıp 4'te UPS merkeze ulaştı.

Kısacası; bu memlekette eşeği dürtmeden yerinden oynamıyor.
Mesaj tarihi:
vatanda kampanya günlerinde sipariş sözleşmesinde 10güne kadar yazıyor genelde herkez okumadan tıklayıp geçtiği için farkında olmuyo adamlarda bunu genelde sipariş tutarına göre sıralıyo.kampanya günlerinde vatandan bişey almak eziyet ya sabır edip bekliyceksin yada arayıp sıkıştırcaksın bundan önceki kampanyada 3-4 parça bişey almıştım 1 hafta sonra anca gelmişti.
Mesaj tarihi:
abi çok ilginç aramaya gerek kalmadı baktım kargoya verilmiş daha 4 gün oldu siparişi vereli sanırım düzen denen bişi yok bunlarda kafalarına göre karar veriyolar ne zaman göndereceklerine ajklsdha
  • Yeni Oluştur...