Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 arkadaşlar bu frii trial ları orjinal account a çevirebiliyormuyuz? yardımınız lazımda hehe =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 sanmıyorum öyle olsa bile sadece classic camelot olur yani expansion packsiz.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 free trialların amacı odur zaten. oyunu beğenirsen trial süresinde yaptığın charların ve accountınla oyuna devam edersin. ama genellikle oyunun fiyatını vererek devam edebilirsin. bazı oyunlarsa aylık fiyatına veriodu yani hiç oyun parası vermeden. bunu bilemiycem ama expansionların hiçbiri yoktu sanırım trial da[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 olmasın sorun değil onları da bi şekilde edinirsin yani trial olmasının onları sonradan almana bir engeli yok sen beğendiysen ve devam etmek istiyosan acountun parasını öde yeter ki[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hayır ya ben us da oynuyordum cok eksileri var us da bana göre daha ben liseye gidiyorum ve geleceğimi bi oyun yüzünden karartamam eu olunca hiçdeğilse sabah öğle falan 2000 2500 kişilik serverlarda oynarım ondan sordum ama subscribe istio dl icin =) sanırım oda us ??? dl fileplanet[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 subscribe istemiyor biraz acele etmeden bakarsan altta free download serverları çıkacaktır oradan download edilebiliniyor ve evet o da us :lol:[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer [Bu mesaj XaYd3r tarafından 06 Mayıs 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 US serverlarinin arasinda da sabah öğle 2000-2500 kişiyle oynayabileceğimiz serverlar mevcuttur. US serverlari Kay dan ibaret değildir. Ayrıca çok şükür ki, Kay da oynadığımız için henüz geleceğimiz kararmamıştır.[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Tugrul/Nilufer Druid/Enchantress - Guardians of Valor/Tristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Gelecek karartan oyun..dark age of camelot.vay be[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Erutan ogrenci oldugunu soylemis, US serverlarinda da primetime geceyarisi (hatta duruma gore sabahin koru bile denebilir) oldugu icin biraz oyle oluyor US'de oynamak. Bir ogrencinin gece 4'te 5'te Daoc oynamasi abes olur degil mi? Bahsedilen Daoc gibi gelmedi yani bana, US'de geceyarisi oynamakmis gibi geldi. Yanlis da anlamis olabilirim tabi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bir öğrenci sabaha karşı 4te 5te niye oyun oynar ki? ben de kay'dayım ama illa 2500 kişi olsun derdim olmadı, çok adam oluyo diye 4te 5te de oynamadım demek istediğim US'de oynuyor olmak 4te 5te oyun oynamak değildir :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ben sahsen 2500kisilik serverda oynamak yerine 800kisilik serverda oynamayi tercih ederim kalabalik serverlarda xp spotu bulmak iskence bi artifacti up yakalamak onun scrol spotlarini bos bulmak iskence en onemlisi rvr 8vs8 combat gibisi yok 8fgvs8fg zerg oeh[signature][hline]Mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 BEn şahsen wizardımı kayda değilde merlinde acmis olmak isterdim cunku 8vs8 de cok goze batiyo wizardlar koruycak tank olmazsada bitiyo ama merlindeki 10fg icinde fazla goze batmıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 abi baggio cok haklı ben kalabalık oyunları seviyorum mesela everquest her zoneda genellikle 2 yada 3 adam var (ee oyunda 100 lerce zone var) daoc a o yüzden alışamadım bitürlü belki eu da falam oynasaydım cok sarardı kayde değil merlinde sabah 9 aksam 6 ya kdr falan 800 oluyor genellikle 800 kişide az bana göre oldumu 2500 3000 kişilik olcak sürekli grup yapcaksın =) sonra bi roll yapıcaksın rare item cıktımı ehehe zevki orda işte[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 EQ'daki ortamı bulma şansın yok Daoc'ta, EU'da bile bulamazsın EQ oynayanların sayısı Daoc'unkilerin en az 20 katı çünkü[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 server 2000+ olsun yeter =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 o zaman excalibur[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 arkadashlar bashka konu achmak istemedim bundan devam ediyorum, us serverlerinin pingini chek etmek ichin trial account achtim kredit karti bilgilerimi filani verdim siz bana anlatirmisiniz nasil accountunu cancel yapicam bitmeden trial suresi icimde patlamasin shimdi 12 dolar...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 US Lancelot'da oynuyorum saat 18'den sonra canlanıyor baya zaten italyanlarda var 1500 kişi falan oluyo yani rahat bide italyanlar falan var orda çok fazla. Bence US oyna derim gel Lancelot'a[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 soruma biri cevap verebilirmi bu arada lutfen :) ? Ok lancelotda achiyorum ama /level yok yaf bok gibi shimdi kasacaz 1den of of ama sadece camelot olmasi kasio shar ranger achmak istiodum achamiyorum...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Ben lancda bi hib kasmayı düşünüorum ama emin değilim :P[signature][hline]Imsonia Sumoturu (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 kasma, kasan top (emircanz)[signature][hline]you hit me,we hit you...ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Arkadaşlar şuan 46'yım 50 olduğum zaman Lancelot'da kasmak isteyen arkadaşlara animistimle toplu PL yapabilirim :)[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Hayda Siamonun accle yazmışız pardon[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ohoo pl yapcaksan hemen gelirim :P hatta server değiştirim :P[signature][hline]Imsonia Sumoturu (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar