Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free Trial

Sorj

Öne çıkan mesajlar

free trialların amacı odur zaten. oyunu beğenirsen trial süresinde yaptığın charların ve accountınla oyuna devam edersin. ama genellikle oyunun fiyatını vererek devam edebilirsin. bazı oyunlarsa aylık fiyatına veriodu yani hiç oyun parası vermeden. bunu bilemiycem ama expansionların hiçbiri yoktu sanırım trial da[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb
Sosyal ağlarda paylaş

olmasın sorun değil onları da bi şekilde edinirsin
yani trial olmasının onları sonradan almana bir engeli yok
sen beğendiysen ve devam etmek istiyosan acountun parasını öde yeter ki[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

hayır ya ben us da oynuyordum cok eksileri var us da bana göre daha ben liseye gidiyorum ve geleceğimi bi oyun yüzünden karartamam eu olunca hiçdeğilse sabah öğle falan 2000 2500 kişilik serverlarda oynarım ondan sordum ama subscribe istio dl icin =) sanırım oda us ???

dl fileplanet[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
My Char
Sosyal ağlarda paylaş

subscribe istemiyor biraz acele etmeden bakarsan altta free download serverları çıkacaktır oradan download edilebiliniyor ve evet o da us :lol:[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Tearaway - Mercenary

Xayder - Necromancer

[Bu mesaj XaYd3r tarafından 06 Mayıs 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

US serverlarinin arasinda da sabah öğle 2000-2500 kişiyle oynayabileceğimiz serverlar mevcuttur. US serverlari Kay dan ibaret değildir.

Ayrıca çok şükür ki, Kay da oynadığımız için henüz geleceğimiz kararmamıştır.[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda
Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay
Tugrul/Nilufer
Druid/Enchantress - Guardians of Valor/Tristan
Sosyal ağlarda paylaş

Erutan ogrenci oldugunu soylemis, US serverlarinda da primetime geceyarisi (hatta duruma gore sabahin koru bile denebilir) oldugu icin biraz oyle oluyor US'de oynamak. Bir ogrencinin gece 4'te 5'te Daoc oynamasi abes olur degil mi?

Bahsedilen Daoc gibi gelmedi yani bana, US'de geceyarisi oynamakmis gibi geldi. Yanlis da anlamis olabilirim tabi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

bir öğrenci sabaha karşı 4te 5te niye oyun oynar ki?
ben de kay'dayım ama illa 2500 kişi olsun derdim olmadı, çok adam oluyo diye 4te 5te de oynamadım

demek istediğim US'de oynuyor olmak 4te 5te oyun oynamak değildir :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

abi baggio cok haklı

ben kalabalık oyunları seviyorum mesela everquest her zoneda genellikle 2 yada 3 adam var (ee oyunda 100 lerce zone var) daoc a o yüzden alışamadım bitürlü belki eu da falam oynasaydım cok sarardı
kayde değil merlinde sabah 9 aksam 6 ya kdr falan 800 oluyor genellikle 800 kişide az bana göre oldumu 2500 3000 kişilik olcak sürekli grup yapcaksın =) sonra bi roll yapıcaksın rare item cıktımı ehehe zevki orda işte[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Siteme Gelin Bab The Kenkler:D
Sosyal ağlarda paylaş

EQ'daki ortamı bulma şansın yok Daoc'ta, EU'da bile bulamazsın

EQ oynayanların sayısı Daoc'unkilerin en az 20 katı çünkü[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
arkadashlar bashka konu achmak istemedim bundan devam ediyorum, us serverlerinin pingini chek etmek ichin trial account achtim kredit karti bilgilerimi filani verdim siz bana anlatirmisiniz nasil accountunu cancel yapicam bitmeden trial suresi icimde patlamasin shimdi 12 dolar...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Sosyal ağlarda paylaş

soruma biri cevap verebilirmi bu arada lutfen :) ? Ok lancelotda achiyorum ama /level yok yaf bok gibi shimdi kasacaz 1den of of ama sadece camelot olmasi kasio shar ranger achmak istiodum achamiyorum...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...