Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Dua et dayısı yok, dayı ritüeline göre başına çok daha kötü şeyler gelebilirdi.[signature][hline]Aldık tekrardan başa, yutuluyor haplar ardı ardına.İçine etmeli böyle hayatında, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Dayısı olmaz mı Köprüyü geçinceye kadar ona AYI dedim Dövdü beni :'([signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ya serdar pek okumadım da yine ne içtin abi sen 2 bira mı 3 bira mı ?[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 aşk şarabından içmiş bence..![signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 praw gel sana fransiz gaci ayarlicaz... :)[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ya babskalar dalga geçilcek bir konu mu bu sizce? Başka kenklere yardım ediyorsunuz ama bana hiç ayrdımcı olmuyorsunuz? Aşkolsun kenkler[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Prawler sana Hande Yener'den "bu yuzden" sarkisini armagan ediorum..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ya bu adam içiyor sonra ''şans eseri'' bi kız görüp aşık oluyor yani şarap falan hikaye =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 sana hiç kimse yardım edemez....! sana ancak ve ancak sen yardım edebilirsin. o yüreğinin derinliklerine in o kızı bul ve çıkar. meleklerin rüzgarı sizinle olsun.[signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Amin ! edit : Ya da belki Yıldızınız Parlasın ! hahah[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 04 Ekim 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 cümlemize[signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einsof_totor23 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 +1 spreewell'e derinlik ve melekler konusunda katılıyorum!!! :-D[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: spreewell, 04 Ekim 2004 23:50 tarihinde demiş ki: sana hiç kimse yardım edemez....! sana ancak ve ancak sen yardım edebilirsin. o yüreğinin derinliklerine in o kızı bul ve çıkar. meleklerin rüzgarı sizinle olsun. Eheh koptum direk süper :D[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ben bu konuyla ilgili ufak bir tutorial cıkarmıstım.. Kızın bulundugu ortama ve bulunan mekana göre açı alınır ve rahat kesilicebilicek konuma geçilir..Ortamın seviyesine göre belli bir tarza geçilir..Cool olur ciddi olur geyik olur istediginiz tarzı secin artık..Arkadaslarınızla yaptıgınız dialoglar arasında attemp oldugunuzu hatunu kesmeyi ihmal etmiyosunuz..Zira belirttigimi konum ve acıyı bu yüzden aldık..Keserken cok uzun bakmıyoruz..Her kesişte öküz gibi kestigimizi ona belli etmiyoruz..Aynı anda kesişmelerde asla ve asla hayvan gibi kıza gülmüyoruz..cool veya ciddi veye geyik ortama göre degişir tabi bu..Geyik bir ortamdaysanız kızla keşistiginizde Cıkarın dili gitsin.. Kızın dikkatini cekmek istiyosan Prawler çıkar telefonunu kızın duyabilicegi sekilde konus.."anladım güzelim aksam ben arıyım seni,tamam canım oldu öpüyorum bükeyide" tarzında kıza -bak ben öküz degilim hatun cevrem var- imajını vericeksin. Çakmak isteme olayı vardır buda avantaj cakmak isticeksin hatundan..daha bir sürü versionları var işte...Ama ana kural Rahat olucan rahat.[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 eternal kralsın babska hemen yapacam onu da bi sorun var? Kızı nası bulcam aynı ortama girecem? Off ya[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 kesinlikle rahatlık çok önemli bence eşofmanları giy ondan sonra kes kızı.bi yandan da ne kadar ciddi olduğunu kıza belli etmek için vereceği telefon numarasına konuyla ilgili olarak faks çek. gerisi kolay...![signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ya neyse herkes sağolsun deneyecem yönetemlerinizi lailanın yılanı olcam akacam her yere sağoluns aşk perisi yanınısda olsun hep babskalar[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 C u Later choosen k1ng far3w3ll be cool stay cool.[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: Prawler, 05 Ekim 2004 00:18 tarihinde demiş ki: babskalar Ya bunası bişi ne anlama geliyo biri bi zahmet açıklarmı yeni bi (Sözde entellektüel akımı) falanmı ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ortama akıyorsun diyorsun mesela erdal acar'a babska naber? O da önüne sarışın esmer kumral sunuyo önüne, bööle birşey işte. Babska Etern3l the k4ng b4bs5n[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Eyw Sağol ... Abi allah akıl fikir versin bune yaaaaaa :( .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 nası yani anlamadım?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Yazık lan çocuğa, hepten sıyırmış vah ki ne vah.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Prawler 3 dene madalyadan var. Bari git başka forumda d.ş.k geç. Şöyle madalyanın olmadıı bi yerde :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bab plz yapma bööle nuke kırma kalbimi....[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar