Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi kız gördüm ama..

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Ya bu adam içiyor sonra ''şans eseri'' bi kız görüp aşık oluyor yani şarap falan hikaye =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
spreewell, 04 Ekim 2004 23:50 tarihinde demiş ki:
sana hiç kimse yardım edemez....!
sana ancak ve ancak sen yardım edebilirsin.
o yüreğinin derinliklerine in o kızı bul ve çıkar.
meleklerin rüzgarı sizinle olsun.

Eheh koptum direk süper :D[signature][hline]Eee ben varya ben
Hem Kellindil
Hem Khazid'hea
Hem de Guenhwyvar

YAaa
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu konuyla ilgili ufak bir tutorial cıkarmıstım..

Kızın bulundugu ortama ve bulunan mekana göre açı alınır ve rahat kesilicebilicek konuma geçilir..Ortamın seviyesine göre belli bir tarza geçilir..Cool olur ciddi olur geyik olur istediginiz tarzı secin artık..Arkadaslarınızla yaptıgınız dialoglar arasında attemp oldugunuzu hatunu kesmeyi ihmal etmiyosunuz..Zira belirttigimi konum ve acıyı bu yüzden aldık..Keserken cok uzun bakmıyoruz..Her kesişte öküz gibi kestigimizi ona belli etmiyoruz..Aynı anda kesişmelerde asla ve asla hayvan gibi kıza gülmüyoruz..cool veya ciddi veye geyik ortama göre degişir tabi bu..Geyik bir ortamdaysanız kızla keşistiginizde Cıkarın dili gitsin..
Kızın dikkatini cekmek istiyosan Prawler çıkar telefonunu kızın duyabilicegi sekilde konus.."anladım güzelim aksam ben arıyım seni,tamam canım oldu öpüyorum bükeyide" tarzında kıza -bak ben öküz degilim hatun cevrem var- imajını vericeksin.
Çakmak isteme olayı vardır buda avantaj cakmak isticeksin hatundan..daha bir sürü versionları var işte...Ama ana kural Rahat olucan rahat.[signature][hline]St. James Park
where the love begins..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 05 Ekim 2004 00:18 tarihinde demiş ki:
babskalar

Ya bunası bişi ne anlama geliyo biri bi zahmet açıklarmı yeni bi (Sözde entellektüel akımı) falanmı ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Sosyal ağlarda paylaş

Eyw Sağol ... Abi allah akıl fikir versin bune yaaaaaa :( .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Sosyal ağlarda paylaş

Yazık lan çocuğa, hepten sıyırmış vah ki ne vah.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...