Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu toplanan yardımlar ile ilgili

pnoise

Öne çıkan mesajlar

her kanal yardım topluyor deli gibi paralar toplanıyor. sonra nasıl organize oluyor bu insanlar. örneğin 20 trilyon para toplansa bu gece bu kanallardan. samanyolu tvde bir o kadar toplamış. sen bu kadar apartman ben bu kadar apartman mı yapacaksın diyor? elbet bir para artmıyor mu? sonra bu artan paralar nereye gidiyor? ya da tüm bu para toplayan kuruluşlar organize oluyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Biz show milletiyiz severiz gösterişi. Özellikle böyle dönemlerde. İyilik gösterisi.

Anlamıyorum cidden hemen hemen her ay bi yerlere para topluyoruz Bu yaz somali için hayvani yardımlar yapıldı.

Hiç şeffaf değil. Bağış belki yapılıyor tc kimlik no falan bilgiler alınıyormuş ancak akibeti ne oluyor bilmiyorum.

Kan bağışı da böyle. Gereksiz şekilde bağış yapılıyor o kanlar bozuluyor daha sonra.

Vakıf üniversiteleri birliği 30 bin bağışladı şu an. Çok az değil mi?
bilgi de 1 milyonluk burs hediye etti 5 öğrenciye.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

kanallar şov, yandaşlar rant peşinde.halkta burda kaz oluyor.

millet şehit veriyor
şurda verilen 5-10 liranın bir kazlığı yok

ha deprem bütçesi olup buraya aktarılsaydı zaten böyle bişeye gerek kalmazdı
şurda toplanan para da bir futbolcu transfer parası kadar bile deil abartılcak bişey yok
önemli olan yardıma muhtaç olanın bile kendisinin daha zor durumda olan yardım etme isteği
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben inanmıyorum eğer bu yardımlar gerçekten gitseydi zamanında gölcük kalkınırdı. Bir hafta boyunca gölcükte kaldım tanıdığım bütün insanlar doğru düzgün hiç yardım almadı. Aksine yeni evleri için bile para vermek zorunda kaldılar.

Toplanan para bir transfer parası bile değil demekle olmuyor bu.

Çok çok ciddi bir para. Sadece kanallar değil, devletlerden diğer STK'lar dan gelen paralar da var.

Şu an sadece ortak yayında 30 milyon toplanmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...