Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 en uygun nerden alınır? nerden bulunur? ve takibi en düzgün zamana elimde olucak şekilde? fikri olan? EU için tabiki ama mümkünse dolar ile almak tercihim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 oo emre bey. go go amazon dat kam. en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 aldınmı sen collectors? yoksa bu sefer yavaştanmı alma kararı aldın? ayrıca amazon fiyatı : $339.97 ohanzi 249a falan alanlar varmış diye duyduydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 339 dolar ne abi tie fighter mı veriyolar yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ya collectors edition içinden bir sürü cart curt cıkıyo işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Ben amazon.com dan sipariş vermiştim sadece 150$ ve üstüne 20$ kargo eklediler, EU dan sipariş etmeye calıştıgımda bu fiyat 150 euro ve shipping di. Ama anladıgım kadarıyla amazon.com da bitmiş ve US den almaya calışınca tükenmiş olarak gözüküyor. EU dan alıcaksan game.co.uk falan sanırım hala elinde bulunduruyor ama o da euro dan satıyor sanırım Ha bi de oyun EU vs US olarak ayrılmıcakmış. US game alıp da oyuna başlarken EU seçme imkanı veriliyormus onu baya detaylı araımştım forumlarında swtor un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Netcafe said: aldınmı sen collectors? yoksa bu sefer yavaştanmı alma kararı aldın? ayrıca amazon fiyatı : $339.97 ohanzi 249a falan alanlar varmış diye duyduydum aldim da ciktigi gun aldim ben. adresi de amerikada bir adres olarak degistirdim tanidigin, 150ye geldi. demin baktim kalmamis amazon'da, baskalarindan alma sakin. bence standart al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Bakalım TR standart edition fiyatı ne olacak. Veya direk cd-key global .. Ben sanıyorum bekliycem , gereksiz para vermek istemiyorum abuk subuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 günlük işlerimin arasında artık swtora girip bizim ülke için açılmışmı kontrol etmek de var =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 bu isin kilici ile oynanan oyun degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 komik değil be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ahah emre fakir edition al sen biz denoyla collectors takılacaz cehennem evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 şevki lanet olsun sana dostum :( şuan cidden üzüldüm yanlız..origindede alamıyorum ne saçma iştir bu ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Temmuz 2011'da amazon'dan preorder vermiştim. İyi ki önce vermişim, kalmamış ellerinde :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 bana gelirsin oynatırım action figürümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 fuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar