forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 said: Sosyal Yardımlar Madde 33 – Sözleşmeli personel,bedelini ödemek şartıyla teşebbüs veya bağlı ortaklığın lojman, misafirhane, eğitim ve dinlenme tesisleri, yemek ve diğer sosyal imkanlarından yararlanır. İşin gerektirdiği araç,gereç ve giyim eşyası teşebbüs veya bağlı ortaklığın demirbaşı olarak verilebilir. Ancak bu yardımlar hiç bir surette nakdi ödeme şeklinde yapılamaz. şöle bir şey var kurumda yıllardır yemek ücretinin yarısı ödeniyormuş, bu sene farkına varıp vazgeçmişler galiba şimdi ben savcılığa gidip, geçmiş yıllarda devleti milyarlarca dolar zarara uğrattılar diye suç duyurusunda bulunabilir miyim ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 o tür davaların açılması için mesela avukat sayısı var işte diyo ki devletin 3023 forvet 2039 defans 250 orta saha avukatı var sende kaç tane eğer senin sayın bunun bi denklemi var forvet +10 /2 * 1,5 sayısından az ise kabul görmüyor ama orta saha avukatları önemli avukat sayısını yüksek tutmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 devlet trollemek ruzgara karsi isemeye benzer, tek farki ruzgar oldugunu bilmeden EKI EKI NE GUZE LISIYORUM HAVAYA dersin, bir esmeye baslar gorursun sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bunu farketmeyen denetim birimlerine de dava açılabilir aslında korrapşın evriver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Buradan bir şey çıkmaz ki, ödemek şartıyla diyor ancak illa ödenecek diye bir şey yok. Ordaki çalışanların yemeğinin tamamı dahi ödense kanuan aykırı olmazdı bence. Kaldı ki sen veya ben veya herhangi biri bu tür bir dava açamaz. Çünkü bizim doğrudan haklarımızı veya çıkarlarımızı ilgilendirmiyor. İdari soruşturma konusu olabilir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Viktor said: devlet trollemek ruzgara karsi isemeye benzer, tek farki ruzgar oldugunu bilmeden EKI EKI NE GUZE LISIYORUM HAVAYA dersin, bir esmeye baslar gorursun sonra turkiyeden bahsediyosun dimi? yillarca olulerin emekli maaslarini alanlar devleti trollemiyoda napiyolar lan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Hakkin hukukun duruma ya da kisiye gore degistigi, senden daha guclu herkesin Allah'ina kadar hakli olsan bile agzinin ustune cotank diye gecirebildigi ulkeden bahsediyoruz. Haliyle evet, Turkiye'den bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar