Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

devlet trollemek için beleş hukuk bilgisi lazım

forgiver

Öne çıkan mesajlar

said:
Sosyal Yardımlar

Madde 33 – Sözleşmeli personel,bedelini ödemek şartıyla teşebbüs veya bağlı ortaklığın lojman, misafirhane, eğitim ve dinlenme tesisleri, yemek ve diğer sosyal imkanlarından yararlanır.

İşin gerektirdiği araç,gereç ve giyim eşyası teşebbüs veya bağlı ortaklığın demirbaşı olarak verilebilir. Ancak bu yardımlar hiç bir surette nakdi ödeme şeklinde yapılamaz.

şöle bir şey var
kurumda yıllardır yemek ücretinin yarısı ödeniyormuş, bu sene farkına varıp vazgeçmişler galiba

şimdi ben savcılığa gidip, geçmiş yıllarda devleti milyarlarca dolar zarara uğrattılar diye suç duyurusunda bulunabilir miyim ehehe
Sosyal ağlarda paylaş

o tür davaların açılması için mesela avukat sayısı var
işte diyo ki

devletin 3023 forvet 2039 defans 250 orta saha avukatı var sende kaç tane

eğer senin sayın bunun bi denklemi var

forvet +10 /2 * 1,5

sayısından az ise kabul görmüyor ama orta saha avukatları önemli avukat sayısını yüksek tutmalısın
Sosyal ağlarda paylaş

Buradan bir şey çıkmaz ki, ödemek şartıyla diyor ancak illa ödenecek diye bir şey yok. Ordaki çalışanların yemeğinin tamamı dahi ödense kanuan aykırı olmazdı bence.

Kaldı ki sen veya ben veya herhangi biri bu tür bir dava açamaz. Çünkü bizim doğrudan haklarımızı veya çıkarlarımızı ilgilendirmiyor. İdari soruşturma konusu olabilir ancak.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

devlet trollemek ruzgara karsi isemeye benzer, tek farki ruzgar oldugunu bilmeden EKI EKI NE GUZE LISIYORUM HAVAYA dersin, bir esmeye baslar gorursun sonra

turkiyeden bahsediyosun dimi?

yillarca olulerin emekli maaslarini alanlar devleti trollemiyoda napiyolar lan? :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...